mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 22, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 22, 2015 Daca eram sigura de spun nu apelam la "nu incerc..."Oricum, vrei sa te mariti? Ca eu nu am cu cine sa ma insor... nope, merci, mi-a ajuns o data in viata asta!!!nu mai vreau!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2015 nope, merci, mi-a ajuns o data in viata asta!!!nu mai vreau! Inteleg, acum trebuie sa fii si barbat si femeie... in sensul ca... sorry.Ma retrag si te pup!
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 22, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 22, 2015 Inteleg, acum trebuie sa fii si barbat si femeie... in sensul ca... sorry.Ma retrag si te pup! Na Amada daca mosu te refuza si nu mai vrea cand treci prin Cluj anunta-ma ca eu nu refuz.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2015 Na Amada daca mosu te refuza si nu mai vrea cand treci prin Cluj anunta-ma ca eu nu refuz. Nu i-am propus nimic, cu tine vroiam doar sa ma fut, daca ma refuzi crezi ca duc lipsa?...
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 22, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 22, 2015 Nu i-am propus nimic, cu tine vroiam doar sa ma fut, daca ma refuzi crezi ca duc lipsa?... Am glumit si eu nu te ataca ,ca nu este bine.Nu este nici o problema daca vrei sa te futi cu mine,o sa te fut nu o sa te las sa duci lipsa.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2015 Am glumit si eu nu te ataca ,ca nu este bine.Nu este nici o problema daca vrei sa te futi cu mine,o sa te fut nu o sa te las sa duci lipsa. Eram suparata si dezamagita... intru pe forum doar pentru cateva cuvinte... care nu vizeaza pe nimeni personal de aici...Ma "bucur" de niste raspunsuri, incerc sa le procesez cu mintea ametita... si tot ajung la concluzia ca mintea mea ametita (acum bine de tot) proceseaza mai bine decat a unora cu mintea odihnita...Ciucurel, eu nu am chef de cearta, desi in mine zace o mare ura dupa ziua de azi... ce nu inteleg eu la tine: De ce tot timpul faci tumbe sa demonstrezi cat de barbat esti pe plan sexual?... Sa fie pentru ca vrei sa compensezi? In multiplele noastre convorbiri eu nu cautam pula, tu erai cel care cauta pizda...Hai sa nu uitam ce si cum, frustrarea o cauti in alt loc, eu nu mai caut "prieteni"... de ce crezi? 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 22, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 22, 2015 Eram suparata si dezamagita... intru pe forum doar pentru cateva cuvinte... care nu vizeaza pe nimeni personal de aici...Ma "bucur" de niste raspunsuri, incerc sa le procesez cu mintea ametita... si tot ajung la concluzia ca mintea mea ametita (acum bine de tot) proceseaza mai bine decat a unora cu mintea odihnita...Ciucurel, eu nu am chef de cearta, desi in mine zace o mare ura dupa ziua de azi... ce nu inteleg eu la tine: De ce tot timpul faci tumbe sa demonstrezi cat de barbat esti pe plan sexual?... Sa fie pentru ca vrei sa compensezi? In multiplele noastre convorbiri eu nu cautam pula, tu erai cel care cauta pizda...Hai sa nu uitam ce si cum, frustrarea o cauti in alt loc, eu nu mai caut "prieteni"... de ce crezi?ioi ioi nu mai zic nimic ca nu vreau sa ma cert cu tine.este bine asa cum este!nu mai fi suparata ca nu este bine.da-l in pula de irlandez daca nu stie sa se comporte nu-i mai da pizda, pune-l numai la limbi.Griji de tine si nu mai fi suparata!
Administrator pisicuts Reputație: 114428 Postat Mai 22, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 22, 2015 Eram suparata si dezamagita... intru pe forum doar pentru cateva cuvinte... care nu vizeaza pe nimeni personal de aici...Ma "bucur" de niste raspunsuri, incerc sa le procesez cu mintea ametita... si tot ajung la concluzia ca mintea mea ametita (acum bine de tot) proceseaza mai bine decat a unora cu mintea odihnita...Ciucurel, eu nu am chef de cearta, desi in mine zace o mare ura dupa ziua de azi... ce nu inteleg eu la tine: De ce tot timpul faci tumbe sa demonstrezi cat de barbat esti pe plan sexual?... Sa fie pentru ca vrei sa compensezi? In multiplele noastre convorbiri eu nu cautam pula, tu erai cel care cauta pizda...Hai sa nu uitam ce si cum, frustrarea o cauti in alt loc, eu nu mai caut "prieteni"... de ce crezi? 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 22, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 22, 2015 sa cante Salam cu dedicatie speciala pentru Amada!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2015 ioi ioi nu mai zic nimic ca nu vreau sa ma cert cu tine.este bine asa cum este!nu mai fi suparata ca nu este bine.da-l in pula de irlandez daca nu stie sa se comporte nu-i mai da pizda, pune-l numai la limbi.Griji de tine si nu mai fi suparata! In ce univers ti s-a parut ca este bine asa? Eu ies din orice, doar ca pe parcurs selectez... beata accesez cel mai usor gandurile cuiva... azi ma pis pe ele, m-am saturat...Ciucurel, ce cacat de prieten esti daca.... nu esti nici tu.
Administrator pisicuts Reputație: 114428 Postat Mai 22, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 22, 2015 ia-ti un dildo amanda, rezolva-te si apoi reintra pe forum 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 22, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 22, 2015 In ce univers ti s-a parut ca este bine asa? Eu ies din orice, doar ca pe parcurs selectez... beata accesez cel mai usor gandurile cuiva... azi ma pis pe ele, m-am saturat...Ciucurel, ce cacat de prieten esti daca.... nu esti nici tu.M-ai inteles gresit nu am zis ca nu sunt,sa sti ca sunt.Uite iti spun ce sa faci mai bine:fa pisu pe irlandez si te descarci si o sa iti fie mai bine.Si cu intalnirea noastra daca treci prin Cluj ramane valabila!
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 22, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 22, 2015 ia-ti un dildo amanda, rezolva-te si apoi reintra pe forumPisicuts dece esti rau?Dece sa nu-l rezolve pe irlandez cu dildo?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2015 ia-ti un dildo amanda, rezolva-te si apoi reintra pe forum M-ai provocat iar... O sa intru cand vreau si nu o sa ma opresti pentru ca vesnic ai uscat in gat pentru trafic...Vrei sa stii cum sa faci trafic fara ce faci acum? Roaga-ma frumos...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 22, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 22, 2015 upsssce o sa bei azi Amada? grey goose , smooth irish whiskey. cel mai bun medicament impotriva nervilor pe care i-a facut irlandezul amandei
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 22, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 22, 2015 grey goose , smooth irish whiskey. cel mai bun medicament impotriva nervilor pe care i-a facut irlandezul amandeiintrebarea este : ce beau eu astazi?pe mine nu a reusit inca nimeni sa ma enerveze si mi-e cam sete.
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2015 Tare bucuroasa...azi am mai intalnit o super extra mega gagica. Eu cred ca nu mai vin acasa, ma "omoara" ardelencele.
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 22, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 22, 2015 intrebarea este : ce beau eu astazi?pe mine nu a reusit inca nimeni sa ma enerveze si mi-e cam sete. hai sa te inervez eu: La multi ani, Costica&Elena! Scuze ca la multi ani cu intarziere Sincere Felicitari!! ps: ups...nu te-ai inervat... sa incerc altshicevashilea: futacios e pozarul anului ... 2016. NA, t-am zis-o
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 22, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 22, 2015 hai sa te inervez eu: La multi ani, Costica&Elena! Scuze ca la multi ani cu intarziere Sincere Felicitari!! ps: ups...nu te-ai inervat... sa incerc altshicevashilea: futacios e pozarul anului ... 2016. NA, t-am zis-o ha ha ha .am de gind sa ma imprietenesc cu el ,atunci, ma dau bine pe linga el, sic, hai, mai incearca sa ma enervezi ,caci, imi plac provocarile matale.
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 22, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 22, 2015 ha ha ha .am de gind sa ma imprietenesc cu el ,atunci, ma dau bine pe linga el, sic, hai, mai incearca sa ma enervezi ,caci, imi plac provocarile matale. ups, tu hahaha, eu cum sa te enervez?!? ps: stiu eu cum...da' ma abtin acum ca-mi esti simpatic
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 22, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 22, 2015 ups, tu hahaha, eu cum sa te enervez?!? ps: stiu eu cum...da' ma abtin acum ca-mi esti simpatic chiar te rog
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2015 Postat Mai 22, 2015 YYYEESSSS ! Mi-a iesit developatul de data asta, filmul e la uscat ! Mosu44 stiu unde era greseala, acum am pus 10 ml de revelator ! Eu puneam 8 ml la litru apa ca la filmele de 120 mm, dar la 35'uri e mai dificil putin.La fixator (T-Max), 125 ml la litru apa. Bine, unele cadre sub-expuse, dar aici si vina mea, nu am pus expunerea si diafragma cum ar trebui
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2015 M-am trezit aiurea la ora asta, tot nervoasa...E smeker irlandezul, dupa ce s-a trezit fara cazare era logic sa fie nervos pentru ca trebuia sa faca alte aranjamente si sa caute alta pizda, pardon Stapana, dar ultimul mesaj la care nu am mai raspuns este:"No I was never angry and you use being angry on me when it is yourself your angry on, not me, this is getting very boring have yur drama with someone else"M-a adus la starea in care sunt, ca apoi sa spuna ca eu am nervi pe mine si traiesc o drama personala... Sunt nervoasa si pe mine pentru ca initial am crezut ce spunea rahatul asta cu ochi, ma bucur ca intuitia nu ma inseala si l-am facut sa-mi demonstreze ce stiam deja...Drama? Mda, am fost, recunosc, afectata ca inca o persoana pe care o credeam draga, cauta sa ma manipuleze... doare.Nu ma pot izola complet de oameni, deci am de tras niste concluzii in favoarea mea...Nu demult spuneam legat de facerea de bine... O sa raman la fel, indiferent ce fel de draci intalnesc pe drum, futu-m-as in ei. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2015 Nu eram back up plan, am fost the plan, lesne de inteles ce a fost in el cand i-am dat planurile peste cap...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum