Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Miștoc! 

După o zi grea, m-am întâlnit cu Lana și câțiva bribadieri, am mâncat, am beut, am râs ... ne-am simțit bine. Apoi m-am întâlnit cu Șarlota care nu știu ce draci a avut, dar a scos dracii (și untul) din mine, și ma pregătesc de nani. Viața e câteodată, frumoasa

Bună dimineața!

• Like 10
  • Minus 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Miștoc! 

După o zi grea, m-am întâlnit cu Lana și câțiva bribadieri, am mâncat, am beut, am râs ... ne-am simțit bine. Apoi m-am întâlnit cu Șarlota care nu știu ce draci a avut, dar a scos dracii (și untul) din mine, și ma pregătesc de nani. Viața e câteodată, frumoasa

Bună dimineața!

Viata de adolescent  :laugh2

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Miștoc! 

Bună dimineața!

In sfarsit...in sfarsit se convinge toata lumea ca este reala, ca este chiar ea...oare cum s-or simti paranoicii care spuneau ca e rujat si ca fura pozele femeilor de pe feisbuc?

On topic: somnoroasa rau...

• Like 2
Reputație: -598
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

In sfarsit...in sfarsit se convinge toata lumea ca este reala

Sau @picon a incurcat iar medicamentele....
Postat

:laugh2

Mai degraba...  :laugh2

Era si Lana si Sarlota...  :laugh2  :slap2

On topic: La cafea, astept sa mi se desumfle ochii, apoi...  :FIREdevil glumesc, revin la normal...  :laugh2

Postat

In sfarsit...in sfarsit se convinge toata lumea ca este reala, ca este chiar ea...oare cum s-or simti paranoicii care spuneau ca e rujat si ca fura pozele femeilor de pe feisbuc?

e reala...rau :laugh2

Reputație: 3240
  • Oras:ici-colo
Postat

YYYEESSSS ! Mi-a iesit developatul de data asta, filmul e la uscat !

Mosu44 stiu unde era greseala, acum am pus 10 ml de revelator ! Eu puneam 8 ml la litru apa ca la filmele de 120 mm, dar la 35'uri e mai dificil putin.

La fixator (T-Max), 125 ml la litru apa.

Bine, unele cadre sub-expuse, dar aici si vina mea, nu am pus expunerea si diafragma cum ar trebui :blushing2

sincer:   :clapp  :clapp

Vizitator
Reputație: 0
Postat

sincer:   :clapp  :clapp

Multumesc ! (tot sincer) :innocent :)

Postat

Sau @picon a incurcat iar medicamentele....

Măi Cine, tu cine plm ești? Ieși acasă! Te-am băgat eu în seamă? 

Postat

Mai degraba...  :laugh2

Era si Lana si Sarlota...  :laugh2  :slap2

On topic: La cafea, astept sa mi se desumfle ochii, apoi...  :FIREdevil glumesc, revin la normal...  :laugh2

Acuma am văzut postarea. Mistreațo ... pardon... mistreaso, a fost stricată pufoaica? Citește în plm ce am scris aici și pe topicul cu Lana și apoi bagă-te în seamă. Vezi-ți de beutura ta și de parapsihopupu tău! 

• Like 8
  • Minus 6
Postat

Acuma am văzut postarea. Mistreațo ... pardon... mistreaso, a fost stricată pufoaica? Citește în plm ce am scris aici și pe topicul cu Lana și apoi bagă-te în seamă. Vezi-ți de beutura ta și de parapsihopupu tău! 

Hmmm, cam agresiv tataie, vrei sa te certi si nu ai cu cine?

Nu mai cauta alta masa, iesi din restaurant. 

Postat

Nu sunt agresiv mamaie, abia ce m-am trezit acum vreo 3 ore, futut bine-merci, dar văd că n-ai loc de mine nici pe acolo pe unde ești și m-am gândit că nu ți-ar strica o muie virtuală.  :atm

Peseu: Ce-ți mai face irlandezul?  :laugh2

• Like 7
  • Minus 6
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Se adapteaza si el, saracu'. =))))))

http://i60.tinypic.com/elbcwp.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu sunt agresiv mamaie, abia ce m-am trezit acum vreo 3 ore, futut bine-merci, dar văd că n-ai loc de mine nici pe acolo pe unde ești și m-am gândit că nu ți-ar strica o muie virtuală.  :atm

Ma asteptam la asta... :)

Nu mai aveai cu ce sa ma... ti-am dat un nou subiect. :)

E greu cu mine, stiu din timp ce o sa faci... dar mai incearca, ma poti prinde intr-o zi cand sunt mai inconstienta... :)

Postat

Se anunta o sambata cu surprize.As fi pariat X,meci egal dar...

Nea Picon vad ca e in forma,ii priesc noptile "fierbinti", Amada e putin derutata de irlandez....se joaca strans! ;-)

• Like 2
Postat

:)

Amada nu se murdareste de fiecare data cand e chemata in ring, mai bine va bateti intre voi ca sa fie la aceeasi categorie... :)

Comentariile legat de greutate deja sunt asteptate, deci sunt inutile. :)

Postat

Ma asteptam la asta... :)

Nu mai aveai cu ce sa ma... ti-am dat un nou subiect. :)

E greu cu mine, stiu din timp ce o sa faci... dar mai incearca, ma poti prinde intr-o zi cand sunt mai inconstienta... :)

Știi o pulă!  Nu știi nici pe lume trăiești. Te las în plata Domnului. Sau a domnului irlandez.  :laugh2

• Like 7
  • Minus 6
Postat

Știi o pulă! Te las în plata Domnului. Sau a domnului irlandez.  :laugh2

Si pula o stiu, tu ma laudai in privinta asta, dar m-ai subestimat prea mult timp... :)

Spuneai ca ma cunosti, ma stiai? 

Acum ai o alta imagine... Nu mai fi atat de sigur si arogant, cu varsta ar trebui sa stii ca omul nu le stie niciodata pe toate...

Postat

On topic: Nu mai port cercei de ceva timp, in urechea dreapta am 3 gauri, 2 din care sunt facute de mine... :)

Ca sa fiu sigura ca nu se inchid, am bagat in ele cele care erau pentru piercing-ul din buric...  :laugh2

Am urechea dreapta cam umflata si rosie, dar plm, trece...

Am dat jos inimioara cu codite care atarna ridicol, in rest... tot ridicol arata!  :laugh2

Le scot in cateva zile dupa ce trece umflatura... :)

Cum ma simt? Nu m-am hotarat inca. :)

Reputație: 3240
Postat

On topic: Nu mai port cercei de ceva timp, in urechea dreapta am 3 gauri, 2 din care sunt facute de mine... :)

Ca sa fiu sigura ca nu se inchid, am bagat in ele cele care erau pentru piercing-ul din buric...  :laugh2

Am urechea dreapta cam umflata si rosie, dar plm, trece...

Am dat jos inimioara cu codite care atarna ridicol, in rest... tot ridicol arata!  :laugh2

Le scot in cateva zile dupa ce trece umflatura... :)

Cum ma simt? Nu m-am hotarat inca. :)

simte-te ca o amandina proaspata, frumos mirositoare si cu vino-ncoace  :)

Postat

Amada, adevărul e că știi cu pula și da ... te-am lăudat. Să nu-l mânii pe cel de sus, am petrecut chestii super-mișto cu tine și nu le uit. Prefer să le uit pe cele urâte.

Imaginea ți-ai stricat-o singura.  Și nu, nu am zis că le știu pe toate, pentru că așa cum ai spus, nimeni nu le știe niciodată pe toate și nu sunt nici arogant. Dar nici nu pot trece peste aberații. 

O zi magică să ai!

Postat

simte-te ca o amandina proaspata, frumos mirositoare si cu vino-ncoace   :)

Daca asta simti tu, pentru mine e mai mult decat suficient... :)

In mod normal alung gandurile negative, dar acum a trebuit sa diger niste sentimente...

Sorry pentru ce am spus aseara, pot s-o spun doar pentru ca nu esti suparat... :)

:kiss3

Amada, adevărul e că știi cu pula și da ... te-am lăudat. Să nu-l mânii pe cel de sus, am petrecut chestii super-mișto cu tine și nu le uit. Prefer să le uit pe cele urâte.

Imaginea ți-ai stricat-o singura.  Și nu, nu am zis că le știu pe toate, pentru că așa cum ai spus, nimeni nu le știe niciodată pe toate și nu sunt nici arogant. Dar nici nu pot trece peste aberații. 

O zi magică să ai!

Iti pasa prea mult de imaginea ta, de aici si vine raspunsul tau oarecum pasnic...

Daca nu ti-ai dat seama pana acum, desenez: Imaginea mea pe forum si nu numai pentru mine este egala cu zero, cei care ma judeca nu ma ajuta cu nimic si nici nu vreau nimic de la nimeni.

Aberatiile de care vorbesti se refera la inaripata, careia i-ai intrat bine sub piele si acum cica incercai sa te razbuni...

Doar gesturile complet dezinteresate, din punctul meu de vedere si logic, merita apreciate, restul sunt facute doar ca sa se ajunga undeva... :)

Cand sau daca o sa faci un gest fara interes (nu fata de mine)... poate o sa-mi schimb opinia despre tine.

Ca tot vorbeai de Dumnezeu, eu sunt una din cei prin care el...

• Oras:bangkok
Postat

Daca asta simti tu, pentru mine e mai mult decat suficient... :)

In mod normal alung gandurile negative, dar acum a trebuit sa diger niste sentimente...

Sorry pentru ce am spus aseara, pot s-o spun doar pentru ca nu esti suparat... :)

:kiss3

Ca tot vorbeai de Dumnezeu, eu sunt una din cei prin care el...

eu nu sint credincios dar  cred in minuni.

post-58400-0-02826000-1432376934_thumb.jpg

Postat

eu nu sint credincios dar  cred in minuni.

Nu sunt religioasa, religia e cea mai mare minciuna si manipulare in masa... pana si mie mi-a fost greu sa nu cred pana am depasit frica... :)

Oamenii sunt derutati, desi se nasc in familii monogame, teoretic, nu stiu pe unde sa o ia, unii prefera sa doarma cu biblia in brate ca sa se simta in siguranta...

Nu judec.

Ipocrizia religiei ma cam scoate din sarite cateodata, pentru ca omul ramane om, dar incearca sa para mai mult decat este... :)

Postat

Nu sunt religioasa, religia e cea mai mare minciuna si manipulare in masa... pana si mie mi-a fost greu sa nu cred pana am depasit frica... :)

Oamenii sunt derutati, desi se nasc in familii monogame, teoretic, nu stiu pe unde sa o ia, unii prefera sa doarma cu biblia in brate ca sa se simta in siguranta...

Nu judec.

Ipocrizia religiei ma cam scoate din sarite cateodata, pentru ca omul ramane om, dar incearca sa para mai mult decat este... :)

pai vezi ca totusi avem si cite ceva in comun, chiar daca ne mai hirjonim noi 2 din cind in cind, berbeci sintem amindoi doar...

observ ca iti plac si tie punctele de suspensie[ parca asa se numeau la gramatica cele 3 de la sfirsitul propozitiei]

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...