mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 27, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 27, 2015 Deloc. Azi mor dupa ploaie, fara suparare, sa ploua, spala, improspateaza si strada si restul...Deviez, papa-ma, chiar o sa cer, dar nu azi. n-am.ce.face.acum
Administrator pisicuts Reputație: 115046 Postat Mai 27, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 27, 2015 Hai sa fiu sincera pana la capat...Partea masculina a lui Pisicuts ma ignora sau chiar ma adora... partea feminina este intr-o completa depresie, facand pe cei din jur sa creada uneori ca ei v-or creste...Tanti, cand nu o sa mai ai atata ura si dispret in tine, eu nu o sa mai spun adevarul legat de viata ta personala de drogata care nu-si doreste copilul.Oricand exista optiunea de banare. Hmmm, vrei sa crezi ca eu asa ma chinui, eu iti spun ca sunt aici doar pentru ca te-ai obisnuit cu atacuri si te lupti sa le ignori... Forumul e o cocina? Putea sa nu fie. Ii "blestemi" pe toti cei care-ti strica numele pentru ca nu te cunosc... Trebuie neaparat sa ai o imagine perfecta, nu? Ai fost jegarita, pardon scoasa la iveala, de cei care te cunosc mai bine... Banare? Deranjez si stiu prea mult... Acum parodia in care incerci sa joci cum se numeste? Politia? Serios? Asta ar fi ceva nou in Romania... vrei sa o pun sa te baneze?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2015 n-am.ce.face.acum Ceva imi deviaza perceptia acum, am vrut atat de mult sa stiu mai mult... incat mai declansez ceva care doar ma deruteaza... Cand ma fortez sa aflu ceva... ma amagesc singura... Eu sunt singura pe care o am, ma sperie cand vad ca ma pierd... intuitia exista, viziunile, da, reale, scanarea cum spun eu, da, dar nu atunci cand le fortez...Ma opresc de prea multe ori ca ce cred ca primesc este de fapt ce-mi imaginez... Vreau sa stiu mai mult, mai clar, dar nu pot sa depasesc de ce sunt in stare, e greu la mine cu rabdarea...Cacatul cu ochi de mai sus stiam ca o sa fie cand mi-a aparut ca mai e o postare... Poate deschid prea multe canale si le incurc...Nu m-am apucat de asta pentru ca usureaza viata, trebuie sa ai un creier de exceptie ca sa analizezi clar ce este un gand, ce este venit, ce este imaginat... inca mi-e greu sa fiu sigura de fiecare data....Sorry, procesam, te pup! Pisi-zdreanta, poti sa-ti pui curul vanat pe un pat, ma dor degetele de la picioare la cate suturi in cur ti-am dat pana acum... 1 1
Administrator pisicuts Reputație: 115046 Postat Mai 27, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 27, 2015
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2015 Citeam pe altcineva... idioti care iau lucruri personal.Am plecat.
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 27, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 27, 2015 Disperat................ S-a spart prezervativul? 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2015 Disperat................ La ora asta? Nu mai caut nimic, intreb, ce ai?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2015 Postat Mai 27, 2015 S-a spart prezervativul? Mai grav....... La ora asta? Nu mai caut nimic, intreb, ce ai? N'am baut nimic.... 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 27, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 27, 2015 Mai grav....... N'am baut nimic.... O sa fii tata?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2015 Mai grav....... N'am baut nimic.... Nu te cred. Nimic in comparatie cu unii, dar nu cred ca ai baut cafea...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2015 Postat Mai 27, 2015 Nu te cred. Nimic in comparatie cu unii, dar nu cred ca ai baut cafea... 3 cafele.............
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 27, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 27, 2015 De tripleti Ce frumos!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2015 Postat Mai 27, 2015 De tripleti Il faci gelos pe 'nea Fedex, ala n-are decat 2 perechi de gemeni
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2015 Postat Mai 27, 2015 Ce frumos! O sa am nevoie de bona..............
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2015 3 cafele............. De asta in loc sa te bagi in pat langa un fund cald cum credeam ca vrei... tu n-ai somn?Trec toate Gogule, o sa vezi.Eu nu vreau sa ma trezesc iar la 10, deci pup de noapte buna si ma tirez.
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 28, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 28, 2015 Amado daca n-ai fi atat de criptica te-asigur ca multi ar sta langa tine, chiar daca nu vrei. Daca intri in biserica, te pisi pe altar si-apoi dai foc popii nu va mai conta ca ala a violat un copil. Voi fi eu care te va incuraja pt efort, dar astia politically correct s-ar putea simti ofensati. 1
Administrator pisicuts Reputație: 115046 Postat Mai 28, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 28, 2015 amanda nefericit o sa fie barbatul care o sa ia de nevasta o femeie ca tine... o sa fie vai de capul luiepic fail o sa-i scrie pe frunte 1
sorina4u Reputație: 80 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2015 Muta gardul Sa cada mobra pe jos...tu tii cu ursul Iubi?!?! Ti-am spus ca ma intrebau clientii in Cluj daca tu esti sotul meu?!?! 1
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2015 Sa cada mobra pe jos...tu tii cu ursul Iubi?!?! Ti-am spus ca ma intrebau clientii in Cluj daca tu esti sotul meu?!?! Seriosi oamenii astia prin Ardeal 2 4
johnny&white Reputație: -438 Postat Mai 28, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Mai 28, 2015 Seriosi oamenii astia prin Ardeal Sa stii ca sunt oameni seriosi, mai inceti dar seriosi:)
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2015 Sa stii ca sunt oameni seriosi, mai inceti dar seriosi:)Stiu,cateodata prea seriosi
johnny&white Reputație: -438 Postat Mai 28, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Mai 28, 2015 Stiu,cateodata prea seriosi Compenseaza cu altceva:) 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2015 Amado daca n-ai fi atat de criptica te-asigur ca multi ar sta langa tine, chiar daca nu vrei. Daca intri in biserica, te pisi pe altar si-apoi dai foc popii nu va mai conta ca ala a violat un copil. Voi fi eu care te va incuraja pt efort, dar astia politically correct s-ar putea simti ofensati. O sa iau o pauza de la forum, am luat-o razna de fac zilnic acelasi lucru de atata timp... In ce priveste parerea celorlalti, pe unii nu reusesc sa ma supar, indiferent ce spun, pe altii nu-i diger chiar daca vorbesc frumos, dincolo de cuvinte lumea arata altfel...Daca se simt ofensati, e problema lor.O zi frumoasa!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum