n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2016 Ai chef de baut ? Dap. Vorbim pe fix. 2
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 12, 2016 Postat August 12, 2016 Na pe dracu'! Chanela Bancomata )) 5
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat August 12, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 12, 2016 image.jpeg Na pe dracu'! Chanela Bancomata ))
vistantric Reputație: -3413 Postat August 13, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 13, 2016 Citeam urările primite de ziua mea in privat pe facebook... care curg, de la ora 12 sunt vreo cincizeci deja... si citeam conversații făcute in urma cu ceva ani. Ceva ce am spus in 2013, m-a amuzat: Ințeleg teoria descrisă de tine, însă să fii atent când un lup vine lângă tine... să nu te faci frate cu el, că lupul cand ti-e lumea mai dragă, se freacă pe burtă si-ți zice: omule, uite asa te eliberez de toate problemele tale! 9 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2016 Sper sa nu explodez... Cred ca am hormoni si in varfurile parului... m-am trezit cu tot sangele din mine intr-un singur loc, apoi discutii cretine de dimineata... it's not a small price to pay...Am umplut cada, ma bag sa ma relaxez. Complexata eram anul trecut, acum am ajuns...Sa nu sa se mai intrebe cineva de ce mai beau, nu de alcoolica. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2016 Postat August 13, 2016 Citeam urările primite de ziua mea in privat pe facebook... care curg, de la ora 12 sunt vreo cincizeci deja... si citeam conversații făcute in urma cu ceva ani. Ceva ce am spus in 2013, m-a amuzat: Ințeleg teoria descrisă de tine, însă să fii atent când un lup vine lângă tine... să nu te faci frate cu el, că lupul cand ti-e lumea mai dragă, se freacă pe burtă si-ți zice: omule, uite asa te eliberez de toate problemele tale!La multi ani ! 1 15
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2016 Postat August 13, 2016 Sper sa nu explodez... Cred ca am hormoni si in varfurile parului... m-am trezit cu tot sangele din mine intr-un singur loc, apoi discutii cretine de dimineata... it's not a small price to pay...Am umplut cada, ma bag sa ma relaxez. Complexata eram anul trecut, acum am ajuns...Sa nu sa se mai intrebe cineva de ce mai beau, nu de alcoolica.Klm-ul ce face ?
picon Reputație: 1046 Postat August 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 13, 2016 Citeam urările primite de ziua mea in privat pe facebook... care curg, de la ora 12 sunt vreo cincizeci deja... si citeam conversații făcute in urma cu ceva ani. Ceva ce am spus in 2013, m-a amuzat: Ințeleg teoria descrisă de tine, însă să fii atent când un lup vine lângă tine... să nu te faci frate cu el, că lupul cand ti-e lumea mai dragă, se freacă pe burtă si-ți zice: omule, uite asa te eliberez de toate problemele tale!La mulți ani tantrico! Să fii sănătoasă și voioasă! 7 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2016 Klm-ul ce face ? Nu stiu de unde ti-a venit gandul ca el facea ceva vreodata... Citeam urările primite de ziua mea in privat pe facebook... care curg, de la ora 12 sunt vreo cincizeci deja... si citeam conversații făcute in urma cu ceva ani. Ceva ce am spus in 2013, m-a amuzat: Ințeleg teoria descrisă de tine, însă să fii atent când un lup vine lângă tine... să nu te faci frate cu el, că lupul cand ti-e lumea mai dragă, se freacă pe burtă si-ți zice: omule, uite asa te eliberez de toate problemele tale! Cum sarbatoresti?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2016 Dorm încă Am gasit explicatia logica la mine, ovulez la maxim acum... o zi/doua si revin la normal...
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2016 Postat August 13, 2016 Am gasit explicatia logica la mine, ovulez la maxim acum... o zi/doua si revin la normal... E momentul să-ți fac un urmaş 3 15
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2016 E momentul să-ți fac un urmaş Hmmm, cred ca te-ai apucat deja sa bei fara mine. As prefera mai multi urmasi deaitai pe post de crema... 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2016 Postat August 13, 2016 Ma simt foarte ciudat...nuam stare,vreau sa fac 5 lucruri in acelasi timp....nu e de bine
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 13, 2016 Ma simt foarte ciudat...nuam stare,vreau sa fac 5 lucruri in acelasi timp....nu e de bine dubla penetrare anal,dubla penetrare normal si unul la oral! sunt 5! e de bine!) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2016 Postat August 13, 2016 Hmmm, cred ca te-ai apucat deja sa bei fara mine. As prefera mai multi urmasi deaitai pe post de crema... Ești nefutută grav 2 15
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2016 Ești nefutută grav Te-ai prins pana la urma! De cand am cascat ochii azi mi-o imaginez in mine, bag ceva in imaginatia mea bogata... Cat temperament si pasiune tin de ceva timp... mi-e greu si mie cu mine! 1 2
machucambo Reputație: -974 Postat August 13, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 13, 2016 E momentul să-ți fac un urmaş Dacă reușești, ești tare, să moare Franța...! La mine ies câte 1 milion... 2
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat August 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 13, 2016 Citeam urările primite de ziua mea in privat pe facebook... care curg, de la ora 12 sunt vreo cincizeci deja... si citeam conversații făcute in urma cu ceva ani. Ceva ce am spus in 2013, m-a amuzat: Ințeleg teoria descrisă de tine, însă să fii atent când un lup vine lângă tine... să nu te faci frate cu el, că lupul cand ti-e lumea mai dragă, se freacă pe burtă si-ți zice: omule, uite asa te eliberez de toate problemele tale!Zilele aniversare sunt pline de amintirile anilor trecuti, fericirile prezentului si speranta viitorului. Toate fac un numar complet reusit. La multi ani! 5
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2016 Postat August 13, 2016 Te-ai prins pana la urma! De cand am cascat ochii azi mi-o imaginez in mine, bag ceva in imaginatia mea bogata... https://www.youtube.com/watch?v=Y8JUOMRe3ZI Cat temperament si pasiune tin de ceva timp... mi-e greu si mie cu mine! Dacă zic că și eu mi-o imaginez tot în tine.... s'o supăra Klm-ul?
anonna Reputație: 1930 Postat August 13, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 13, 2016 Ma simt minunat de ... satisfacuta 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2016 Dacă zic că și eu mi-o imaginez tot în tine.... s'o supăra Klm-ul? A avut ocazia, a rata-o, nu doar o data, nu-i mai purta de grija, el nu simte ce simt oamenii cu o doza de facultati mintale... Greutatea lui cea mai mare in socializare in asta consta, nu simte ce simtim noi, motivul pentru care nu se poate adapta, nu stie cum sa se comporte cu o femeie, nu stie decat sa-si bage pula in rarele ocazii cand se scoala...Preludiul e ceva care incearca sa desluseasca tehnic, nu stie cum e sa traiesti momentul si cum lucrurile pot veni de la sine...Este vesnic cu pantalonii plini de frica, are si de ce, dar nici nu o sa faca ceva in privinta asta, pentru ca si daca i-ai impune tinde sa faca opusul... pentru ca nu-i place de mic copil sa nu fie lasat in mizerie, iar ma-sa nu cred ca era disperata dupa haine, ci dupa un porc caruia ii place mizeria... M-am racorit, multumesc! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2016 Postat August 13, 2016 A avut ocazia, a rata-o, nu doar o data, nu-i mai purta de grija, el nu simte ce simt oamenii cu o doza de facultati mintale... Greutatea lui cea mai mare in socializare in asta consta, nu simte ce simtim noi, motivul pentru care nu se poate adapta, nu stie cum sa se comporte cu o femeie, nu stie decat sa-si bage pula in rarele ocazii cand se scoala...Preludiul e ceva care incearca sa desluseasca tehnic, nu stie cum e sa traiesti momentul si cum lucrurile pot veni de la sine...Este vesnic cu pantalonii plini de frica, are si de ce, dar nici nu o sa faca ceva in privinta asta, pentru ca si daca i-ai impune tinde sa faca opusul... pentru ca nu-i place de mic copil sa nu fie lasat in mizerie, iar ma-sa nu cred ca era disperata dupa haine, ci dupa un porc caruia ii place mizeria... Ma-m racorit, multumesc! =)) Cu placere =))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2016 =)) Cu placere =)) Nu ma futeam azi (mi-e dor sa fac "dragoste", pentru futut am vibratoare, luate sa fut in cur la dominare cu prez), dar parca nu tineam neaparat sa ajung la discutii iar despre Klm.Jegos esti uneori.
picon Reputație: 1046 Postat August 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 13, 2016 Zilele aniversare sunt pline de amintirile anilor trecuti, fericirile prezentului si speranta viitorului. Toate fac un numar complet reusit. La multi ani!Adicătelea, vrei s-o fuți! 8 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum