g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 5, 2014 Absolut Poate va pricopsiti cu mine pe cap. Nu ma provocati sa imi aduc si motanul ca nu mai plec Daca te-ai gandit la acelasi motan la care m-am gandit si eu... fie adu-l, ca il rezolv eu cu buletinul de Constanta Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 5, 2014 Pisica daca e mangaiata, toarce? Nu ! Plange ! Stapana toarce ! Link spre comentariu
vere Reputație: 5 Postat Mai 5, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Partajează Postat Mai 5, 2014 Nu ! Plange ! Stapana toarce ! Si mai bine, Sorina imi arati si mie pisica ta? Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Mai 5, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Mai 5, 2014 Aștept să înceapă meciul lui Grigor Dimitrov, al cărui start e întârziat de un amărât de meci de fete între două dintre cele mai urâte jucătoare din circuitul WTA: Suarez Navarro și Meusburger. Fetele Mumei Pădurii merg din break în break. Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 5, 2014 Usurat Link spre comentariu
vere Reputație: 5 Postat Mai 5, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Partajează Postat Mai 5, 2014 sunt bine Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 5, 2014 Si mai bine, Sorina imi arati si mie pisica ta? Cu 150 pe ora, ai toate sansele sa ti-o arate. Link spre comentariu
vere Reputație: 5 Postat Mai 5, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Partajează Postat Mai 5, 2014 Cum adica, asa mult costa doar sa imi arate pisica?Daca vreau sa o si ciufulesc, costa extra? Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2014 Snooker - bun bun bun Link spre comentariu
6666 Reputație: 78 Postat Mai 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2014 Super bine !!!! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2014 Daca te-ai gandit la acelasi motan la care m-am gandit si eu... fie adu-l, ca il rezolv eu cu buletinul de Constanta Ai sa razi dar motanul meu are deja buletin de Constanta Fara niciun fel de gluma Link spre comentariu
6666 Reputație: 78 Postat Mai 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2014 Ai sa razi dar motanul meu are deja buletin de Constanta Fara niciun fel de gluma Se poate inscrie pe forum. Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 5, 2014 Motanul tau, ca-i din Cta, are mari sanse sa fie: utilizatorul lunii si/sau peste sau v-ship. Apropo...dă brânză? 2 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2014 L-am inscris, a facut cunostinta cu voi..vi l-am prezentat de cateva ori Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 5, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Mai 5, 2014 Ai sa razi dar motanul meu are deja buletin de Constanta Fara niciun fel de gluma dupa cum arata motanelul tau ,sigur e constantean Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2014 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2014 Azi?!?! Incredibil dar ma simt incredibil, nu stiu cum de nu sunt deloc mahmura. Ce inseamna sa o arzi pe vinuri fine?!?! Deci cum ma simt?!?! Bine...super, excelent....de ce ma simt asa, cine m-a facut sa ma simt asa?!?! Curiosilor.... de data asta vinovata este o femeie. V-am spus ca ma indragostesc de o gagica, da?!?! Ei bine, watch me, se intampla... Te vreau rau nebunooooo P.S. Multumesc 1 Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 ...Penibil! Am facut o gafa imensa la munca. Link spre comentariu
6666 Reputație: 78 Postat Mai 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2014 ...Penibil! Am facut o gafa imensa la munca.Ai varsat berea ? Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Mai 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2014 Foarte super,tocmai am descoperit,ca BEBBE nu e barbat,e MATURA SEXI(una din cele trei)!!! Link spre comentariu
6666 Reputație: 78 Postat Mai 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2014 Foarte super,tocmai am descoperit,ca BEBBE nu e barbat,e MATURA SEXI(una din cele trei)!!!Apare din cand in cand pe forum... Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat Mai 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2014 Plictisit... Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114260 Postat Mai 6, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 6, 2014 pe sistem Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 6, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 6, 2014 asa ?? Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 7, 2014 Bine .... e soare, ma duc prin parc. Xoxo, vii cu mine, macar asa virtual?!?! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum