Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Reputație: 8171

Absolut ;)

Poate va pricopsiti cu mine pe cap. Nu ma provocati sa imi aduc si motanul ca nu mai plec  :laugh2

Daca te-ai gandit la acelasi motan la care m-am gandit si eu... fie adu-l, ca il rezolv eu cu buletinul de Constanta  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Dincolo de nori
  • Oras:Dincolo de nori

Aștept să înceapă meciul lui Grigor Dimitrov, al cărui start e întârziat de un amărât de meci de fete între două dintre cele mai urâte jucătoare din circuitul WTA: Suarez Navarro și Meusburger. Fetele Mumei Pădurii merg din break în break.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Daca te-ai gandit la acelasi motan la care m-am gandit si eu... fie adu-l, ca il rezolv eu cu buletinul de Constanta  :laugh2

Ai sa razi dar motanul meu are deja buletin de Constanta  :laugh2 Fara niciun fel de gluma  :no2

Link spre comentariu

Azi?!?! Incredibil dar ma simt incredibil, nu stiu cum de nu sunt deloc mahmura. Ce inseamna sa o arzi pe vinuri fine?!?! :P

Deci cum ma simt?!?! Bine...super, excelent....de ce ma simt asa, cine m-a facut sa ma simt asa?!?!

Curiosilor.... de data asta vinovata este o femeie. V-am spus ca ma indragostesc de o gagica, da?!?! Ei bine, watch me, se intampla... :blushing2 

Te vreau rau nebunooooo  :hug1 

P.S. Multumesc :bow  

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...