Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Ma simt racita...asta pt ca am racit! Am pus acum un ibric,voi face ceai de salvie si putina verbina sa imi induca un somn mai adanc decat de obicei sa imi iasa febra din sisteme. Voi curata o lamaie de coaja si o dau pe razatoare ca asa lasa mai mult suc. Si voi molfai biscuiti simpli cu unt si miere,ca atunci cand eram micutza ca un motocel. Ar merge un tort de biscuiti din astia,dar cine sta sa frece crema si sa inmoaie biscu in laptic? Nu eu!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ma simt racita...asta pt ca am racit! Am pus acum un ibric,voi face ceai de salvie si putina verbina sa imi induca un somn mai adanc decat de obicei sa imi iasa febra din sisteme. Voi curata o lamaie de coaja si o dau pe razatoare ca asa lasa mai mult suc. Si voi molfai biscuiti simpli cu unt si miere,ca atunci cand eram micutza ca un motocel. Ar merge un tort de biscuiti din astia,dar cine sta sa frece crema si sa inmoaie biscu in laptic? Nu eu!

Tati bobo, cine altul!  :laugh2

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Tati bobo, cine altul!  :laugh2

Tati bobo vreaca pula, nu sta sa frece crema. :no2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Merci ca m-ai facut sa rad Piconas, raman datoare cu like cand voi intra d p pc. Dar vezi tu bobo nu e genul de barbat sa trebaluisca in bucatarie,cum iti place tie sa gatesti si nu e cazul sa murim otraviti. Dar e ma poate ajuta in alt fel cand nu-s in forma,de exemplu acum ar fi perfect un masaj total,head to toe, cu finalizari multiple, ar fi desertul perfect pt ambii :D ps. Tot am frecat ceva...am facut pana la urma gris cu lapte si mai aveam niste coacaze negre

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Klm ? Așa e? Zi in pula mea ceva ! Sau ești pizda... :)))

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

What else is new?  :slap2

Nu mi s-a intamplat sa pun sare, dar si daca ar fi fost, nu luam si a doua gura din cafeaua aia, nu as incurca in magazin ceaiul de fr padure cu cel de capsuni, cum nu as fi luat de 3 ori branza, rosii, cartofi si paine cand e deja in casa, nu as face mici pe gratarul din cuptor (fara tava) sa-l umplu de grasime, nu as face mamaliga cu tuica, nu as manca mancare stricata sau de pe jos, nu mi-as agata pungi si haine prin casa, nu as aduna tot gunoiul, nu m-as rataci pe drumuri 3 ore cand spun ca ajung in 30min... as umple o pagina, deci ma opresc.

As spune "get help" daca te faceai bine.  :no2

On toping: M-a fortat sa fiu rea!  :laugh2

Mi se rupe. Inca o zi linistita fara redusi mintal pe langa mine... Like heaven on earth!  :laugh2

Stau cu laptop-ul in brate si rad ca prostu',era s-o trezesc si pe nevasta-mea din cauza ta!!!!!!! =)) =))

PS:Acolo era Casa Groazei? =)) =))

PS1:Pan' la urma nu te-a fortat nimeni sa stai acolo cu el?Ai facut-o de bunavoie,nu? :)

• Oras:Bucuresti
Postat

:) 

Hmmm, sunteti suavi, oricum  :hug1 

Mi-a venit si ciclul azi, l-am nimicit pe cel ce m-a inundat.... 

Nu amenint, serios, ambii au de tras... pana la capat...

Stau cu laptop-ul in brate si rad ca prostu',era s-o trezesc si pe nevasta-mea din cauza ta!!!!!!! =)) =))

PS:Acolo era Casa Groazei? =)) =))

PS1:Pan' la urma nu te-a fortat nimeni sa stai acolo cu el?Ai facut-o de bunavoie,nu? :)

M-am certat destul pe tema asta, serios, punandu-ma ca eu trebuia sa le stiu pe toate, dar restul erau retardati... would make  some se... nup. Punct.

Postat

Hai sa explic celor ce vor sa intreleaga.....

Azi mi-a spus Cipri ca... din cauza caruia m-am internat...

Abia acum te doare adevarul?

Cat am spus nu conta... Traiasca internetul! :) 

Postat

Sunt ce nu ar fi vrut sa ma determne sa fiu.. Mai mult decat bine, cu lipsa pasare...

Guess how ever... fucking... change you.

Am zis... in ambele cazuri... Imi asum. Unul e distrus dupa... o sa ramana distrus! Repet dupa ce i-am spus: Nu-mi retrag, nu-i pare rau! Cu redusul mintal pe forum... zau, eram ultima persoana/femeie de care sa-ti bati joc... Sa nu-ti programezi in cat timp iesi din datorii, nu-ti place, ok, not in this life.

scrie contul aici

Ce cont? Iau un creion? De atata timp iti desenez. Mi-a venit sa vomit ca faza cu "Piconas"... Mai curva decat toate curvele la propriu din istoria site-ului, alea faceau bani, tu inca o sugi. Te-am blestemat inainte sa pui botul la Cassy... :)

Eu nu vorbesc prostii. :)

Postat

Merci ca m-ai facut sa rad Piconas, raman datoare cu like cand voi intra d p pc. Dar vezi tu bobo nu e genul de barbat sa trebaluisca in bucatarie,cum iti place tie sa gatesti si nu e cazul sa murim otraviti. Dar e ma poate ajuta in alt fel cand nu-s in forma,de exemplu acum ar fi perfect un masaj total,head to toe, cu finalizari multiple, ar fi desertul perfect pt ambii :D ps. Tot am frecat ceva...am facut pana la urma gris cu lapte si mai aveam niste coacaze negre

Pentru "Piconas".... Creatura, l-ai facut in tot felul... cand nu avei un motiv... presul de la usa te sustinea...

Ce spune asta despre tine si despre el?

Mie ceva.

Ce spunea sa-i fi spus panaramei fara scrupule "Roz, ce ma bucur ca te-ai intors, mi-a fost dor de lipsa ta de chef sa te speli!"  :laugh2

Mda, stiu ca sunt rea si asa ma placi. :)

Bleah, nuuuuuu, bun, s-o spun raspicat: Nu sunt geloasa, nu m-a interesat, nu m intereseaza... ma cam scarbeste... atat.

Casa de piatra! Desi eu nu vad un barbat acolo... :)

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Cum DRACU' sa pui apa minerala in vin?

Cum dracu' - for that matter - sa mananci gheare de pui, s-ar putea intreba unii?

Simplu: obiceiurile locurilor, da' daca s-o gatat inspiratia si nu mai ai altceva mai bun de care sa faci misto... ;)

• Like 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Cum dracu' - for that matter - sa mananci gheare de pui, s-ar putea intreba unii?

Simplu: obiceiurile locurilor, da' daca s-o gatat inspiratia si nu mai ai altceva mai bun de care sa faci misto... ;)

Din câte știu io, spritz-ul e "inventat" de germani. Dacă la origini era Dostoievski, sau măcar Umberto Eco, era deja un "must".

• Like 2
  • Minus 3

Postat

Din câte știu io, spritz-ul e "inventat" de germani. Dacă la origini era Dostoievski, sau măcar Umberto Eco, era deja un "must".

mai baiete mai, lasa fetele in pace si vino acasa, te rog. am vorbit cu psihiatrul tau, a spus ca trebuie sa te internezi din nou de urgenta. ti-a vazut postarile si a spus ca esti mult mai grav decat se astepta. :(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...