being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 7, 2016 Si-a dat seama mariconu' sarmala ca e rost de trafic si nu mai sterge poza. Ce handicapat, Doamne..... 1
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Si-a dat seama mariconu' sarmala ca e rost de trafic si nu mai sterge poza. Ce handicapat, Doamne..... Era un retardat si inainte, ce te mira? Multi scriau de trafic, daca era vorba in interesul site-ului... nu e, e dupa toane.
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Nu e numai ce fac eu, am vazut asta si mai devreme... Sa-mi para rau? Acum nu pot sa-mi fie mila dupa... Cu dedicatie pentru Pizdi: 1
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 pre_1459614887__728pisi.gif Asta este ultima mea postare pe acest site, daca te incalzeste sa-ti fie cald, eu sunt in final libera... 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Octombrie 7, 2016 https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14469585_1869330203297921_7244058798507917415_n.jpg?oh=0c9160bf2f13a55edc2947c556c57836&oe=58649FE3
jos_abuzurile_xxl Reputație: 283 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2016 Pai ce mi-ai face?Tu nici nu esti macar stapana Pisicut, te rog sa fii generos Orice femeie merita o a doua sansa ! Mai ales Amanda. Baneaza-ma pe mine la schimb !!! 1
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Pisicut, te rog sa fii generos Orice femeie merita o a doua sansa ! Mai ales Amanda. Baneaza-ma pe mine la schimb !!! Asta a fost prea tragic si penibil, oricum good boy! Sa incetam si cu clonele... eu nu vreau contul inapoi.Ma gasesti pe aceasi amada.dulcica de la gmailVa pupicesc, eu nu fac cu juma de masura... Hai gata. Asta este acum. 1
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Pizdicutz, ia si trateaza.Mi se rupe mie de contul tau, n-am dormit nici azi, l-am si pe Cipri afara in ploaie ca... non of your business.Multi citeau si aberatiile mele, trateaza, e site-ul tau de care nu-ti pasa....Repet, nu vreau contul si ti-am zis de N ori ca nu sunt eu fraiera cu sub-forum... Iti atragi si mai mult negativ. 1
Administrator pisicuts Reputație: 114403 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 7, 2016 Asta a fost prea tragic si penibil, oricum good boy! Sa incetam si cu clonele... eu nu vreau contul inapoi.Ma gasesti pe aceasi amada.dulcica de la gmailVa pupicesc, eu nu fac cu juma de masura... Hai gata. Asta este acum. 1
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Lasa mai jos orgoliul. o sa fie lasat. Nu ca am facut eu ceva, dar sa nu uitam ca ai merita. 1
animalus est Reputație: 8 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Asta a fost prea tragic si penibil, oricum good boy! Sa incetam si cu clonele... eu nu vreau contul inapoi.Ma gasesti pe aceasi amada.dulcica de la gmailVa pupicesc, eu nu fac cu juma de masura... Hai gata. Asta este acum. ai zis de zeci de ori ca este ultima postare. mars si lasa-ne cu dejectiile tale. ai umplut tot forumul cu vomitaturile tale.
firelli Reputație: 269 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Forum Oras:Forum Postat Octombrie 7, 2016 ai zis de zeci de ori ca este ultima postare. mars si lasa-ne cu dejectiile tale. ai umplut tot forumul cu vomitaturile tale. cine te pune sa citești dejecțiile? 3
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 ai zis de zeci de ori ca este ultima postare. mars si lasa-ne cu dejectiile tale. ai umplut tot forumul cu vomitaturile tale. Sii asta imi spune o clona. Pareai prea convins... as fi vrut, sa-mi spui cand nu visezi si poate nici eu nu... Pardon, nu-mi parea credibil nici mie, altfel... N-ai nimerit cartierul sau orasul? Ah, eu te prindeam fara sa schiopatezi... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Sii asta imi spune o clona. Pareai prea convins... as fi vrut, sa-mi spui cand nu visezi si poate nici eu nu... Pardon, nu-mi parea credibil nici mie, altfel... N-ai nimerit cartierul sau orasul? Ah, eu te prindeam fara sa schiopatezi... Whoaaa, 2 zile nu am intrat si vad ca s-a declansat un... nici nu stiu ce sa-i zic, un fel de razboi al tuturor cu nimeni ? Nu stiu ce sa zic, ma abtin ! :no2 3
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Whoaaa, 2 zile nu am intrat si vad ca s-a declansat un... nici nu stiu ce sa-i zic, un fel de razboi al tuturor cu nimeni ? Nu stiu ce sa zic, ma abtin ! :no2 Pai tu mai faceai si altceva pe langa abtinere? Sa nu crezi ca te judec, abtinerile tale au fost placute. Dap, am spus ca plec, asta fac. 1
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Eu cred ca existam sau nu datorita tie. Mustrari de contiinta, asa e, ar trebui sa ai. Eu nu o sa te sustin sa fii nesimtit.Stiu mai mult decat ar trebui... Iar... Cand o sa vrei sa-ti spun, dupa ca esti mancat de datorii... Mai rar un prost mai mare ca tine!
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Nimereste strada macar! Lasa ca domea!
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 N-am si sufar de niste haimer... Nu garantez ca-ti spun cum ma cheama sa pe soacra-mea... Buletinul? Pai tu crezi ca la cat de rerardat sunt il port la mine?
Administrator pisicuts Reputație: 114403 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 7, 2016 Eu cred ca existam sau nu datorita tie. Mustrari de contiinta, asa e, ar trebui sa ai. Eu nu o sa te sustin sa fii nesimtit.Stiu mai mult decat ar trebui... Iar... Cand o sa vrei sa-ti spun, dupa ca esti mancat de datorii... Mai rar un prost mai mare ca tine! spune tot ce stii despre mine
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 spune tot ce stii despre mine Spun ce trebuie sa stii, mi se rupe de tine.
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Nu, mai stai cateva zile, dureaza pana ajung acolo... Dar nu e sigur, uneori e cu avionul, alta data... autobuzul e mai sigur.Pe unde esti mai exact ca cica au coborat din autocar...? E frig afara. Peseu, vezi ca eu glumesc, in idea ca daca as spune pe bune u ma crede nici... Zau? Am tot atentionat la modul serios... S-a racit si pizza astora, care e adresa?
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Nzzz, hai cu o dunga si peste asta! La munca cu tine, o freci de prea mult timp, iar site-ul nu face cat ai tu de dat...
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Sa spun despre ce stiu, ai trantit un copil din flori cu o... cum se zice, clienta de elita a site-ului....Stai la curte, n-ai bani anul asta pentru rosii, iar cu lemnele ai noroc ca la cat e nevasta-ta a daramat pomul din curte.Eu asa am retinut, dar poate cineva ma minte, poate eu mint. Ti-am spus ca sunt Amada?
hmmmmmmmmmm Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Ptiu, era sa uit, scobitoarea aia ma ernta maxim si am fost moarta de gelozie pe Roz nespalata, nu reuseam sa put fel de tare.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum