Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Lasa, bre, atitudinea asta de pipilica de la sat.

Ai nevoie de bani?

Poate reusesti de data asta.

Hai, bre, prea desteapta nu e.Asta trebuie sa recunoști.

Retardel, iar te simti singur si nebagat in seama? Acum e tarziu, dar maine daca am timp iti dau sa mesteci pe saturate.

• Like 3
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

A dat de uairles nebunu'... :))

• Like 5
  • Minus 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:waytogo :ellao :yl2jump

Super! Satisfacuta, linistita, sexoasa! :laugh2 :laugh2 :laugh2

(Pe forum nu sunt pentru bani, dar de ce nu sa arat ce vreau sa spun? :laugh2 )

https://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE

Ca sa vezi....ia uite ce "cracane " mișto...

"and she s already workin' on my brain"

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

Incruntata...mi se pare mie sau incep sa fac burtica? Parca nu eram asa,m-oi fi umflat astazi.in orice caz tb intervenit ferm si categoric si sa bag serii de abdomene si echere pana mi se acreste

• Like 1
  • Oras:the buleni
Postat

Incruntata...mi se pare mie sau incep sa fac burtica? Parca nu eram asa,m-oi fi umflat astazi.in orice caz tb intervenit ferm si categoric si sa bag serii de abdomene si echere pana mi se acreste

pentru abdomen: 

dar pentru a scapa de tesutul adipos exista un singur remediu: mancarea :)

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Nu prea am grasimi,am o configuratie destul de atletica,fara a fi f musculara si cand mi-a calculat un ap de la sala indicele de grasimi era mult prea mic.avea o valoare de sportiv de performanenta si in mod evident nu-s asa ceva. Asta daca nu e sport de performanta sa calaresti multe perne puse mot unele peste altele :laugh2 o sa fac pilates mai incolo dupa ce imi fac impachetari cu cafea acu nu am chef de dichisuri din astea

pentru abdomen: https://www.youtube.com/watch?v=O-NKhBarAcc

dar pentru a scapa de tesutul adipos exista un singur remediu: mancarea :)

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Probabil ca doar moarta te lasi sa ma atingi la floaca :P

Da mie imi place asa  ....stii ca glumesc cu tine  :rax2 

Doar privesc, live  .....sau in cel mai rau caz te ajut sa-ti faci cosite  :laugh2

Postat

Nu prea am grasimi,am o configuratie destul de atletica,fara a fi f musculara si cand mi-a calculat un ap de la sala indicele de grasimi era mult prea mic.avea o valoare de sportiv de performanenta si in mod evident nu-s asa ceva. Asta daca nu e sport de performanta sa calaresti multe perne puse mot unele peste altele :laugh2 o sa fac pilates mai incolo dupa ce imi fac impachetari cu cafea acu nu am chef de dichisuri din astea

asemenea exercitii fac (P90X) si ma termina de fiecare data. si nu am chiar cel mai prost abdomen (daca e sa ma iau dupa o domnisoara de-aici, care a recunoscut franc ca nu putea sa-si ia ochii de la el). e ceea ce americanii numesc ab ripper.

si inca o observatie, daca-mi permiti. cand alergi, fa-o pe cat posibil pe moale sau macar cu incaltaminte speciala pentru alergare. ai fi surprinsa sa afli la ce presiuni sunt supuse oasele si ligamentele in timpul alergarii.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Stai chill la gear sport sunt f atenta,mai ales ca am pb destul de serioase in ult ani cu tendoanele. Care nu se manifesta des care uneori imi strica toata ziua,cheful de viata. Ma bucur sa aud ca esti in forma

asemenea exercitii fac (P90X) si ma termina de fiecare data. si nu am chiar cel mai prost abdomen (daca e sa ma iau dupa o domnisoara de-aici, care a recunoscut franc ca nu putea sa-si ia ochii de la el). e ceea ce americanii numesc ab ripper.

si inca o observatie, daca-mi permiti. cand alergi, fa-o pe cat posibil pe moale sau macar cu incaltaminte speciala pentru alergare. ai fi surprinsa sa afli la ce presiuni sunt supuse oasele si ligamentele in timpul alergarii.

Postat

Stai chill la gear sport sunt f atenta,mai ales ca am pb destul de serioase in ult ani cu tendoanele. Care nu se manifesta des care uneori imi strica toata ziua,cheful de viata. Ma bucur sa aud ca esti in forma

daca ai probleme la incheleturi (glezne, genunchi) eu as zice sa nu mai alegi. bicicleta (in sala sau afara), stepper, ellipse (nu prea stiu cum le zile la astea in romana, da' sigur sunt si pe la noi prin sali). medicina inca nu a gasit o cale sa inlocuiasca eficient un ligament sau un menisc. s-a dus, e bun dus pentru restul vietii.

sunt foarte chill ;)

Postat

Nu o sa renunt pt ca imi place. Am pb la tendonul achilian si cele din spatele genunchiilor pt ca sunt mai smucita si nu f gentila cu corpul meu.ele isi mai revin,apoi dau indarat si tot asa.mi se trage de la o cazatura mai veche si desi imi place miscarea si-s energica,fizioterapia m.a indispus asa ca nu prea m-am dus. Dar e ok corpul meu se regenereaza f rapid in caz de mai orice,parca Dumnezeu m-a construit anume pt impact lol si stau prost cu sanatate numai cand sunt suparata intens si nu trec rapid peste. Odata inveselita ma inzdravenesc ca un nou nascut :)

daca ai probleme la incheleturi (glezne, genunchi) eu as zice sa nu mai alegi. bicicleta (in sala sau afara), stepper, ellipse (nu prea stiu cum le zile la astea in romana, da' sigur sunt si pe la noi prin sali). medicina inca nu a gasit o cale sa inlocuiasca eficient un ligament sau un menisc. s-a dus, e bun dus pentru restul vietii.

sunt foarte chill ;)

Postat

Nu o sa renunt pt ca imi place. Am pb la tendonul achilian si cele din spatele genunchiilor pt ca sunt mai smucita si nu f gentila cu corpul meu.ele isi mai revin,apoi dau indarat si tot asa.mi se trage de la o cazatura mai veche si desi imi place miscarea si-s energica,fizioterapia m.a indispus asa ca nu prea m-am dus. Dar e ok corpul meu se regenereaza f rapid in caz de mai orice,parca Dumnezeu m-a construit anume pt impact lol si stau prost cu sanatate numai cand sunt suparata intens si nu trec rapid peste. Odata inveselita ma inzdravenesc ca un nou nascut :)

probabil esti inca tanara si nu simti. nu vreau sa fiu gica contra, dar ligamentele nu se regenereaza, ai grija de ele. stiu de la sportivi de performanta care s-au operat la singurele clinici din europa de valoare pe probleme de ligamente/menisc (bologna, kiel) - nu e de glumit cu ele. daca ti s-a recomandat fizioterapie, fa-o. vrei sa faci efort, fa-l in apa de exemplu. vrei sa alergi, macar fa-o pe iarba. pe un teren de fotbal. sau pe tartan.

e doar un sfat nevinovat :)

Postat

De exemplu daca ma enervez f f tare in noaptea aia fac febra. Ma trezesc si imi trece nu mai am treaba. Ce e drept mai rar sa ma pierd cu firea asa intens. Maica-mea rarut are talente din astea....

Vizitator
Postat

E frig... si nori plumburii... pe vremea asta merge fotografie de natura cu timpi lungi de expunere..... dar e frig..... :no2 :no2 :no2 :blushing2 :blushing2 Hmm.... cred ca-mi iau un termos pentru toamna tarzie - iarna - primavara devreme  :thinking 

• Like 2
Postat

Merci de sfat,dar gresesti putin ...ligamentele si tendoanele se vindecaa doar ca f greu,mult mai mult da durara decat oase rupte. E drept ca odata zdravan avariate vor avea o sensibilitate spoita.in rest chiar nu ma pot abtine sa imi temperez sportivitatea.imi place mie mai agresiva.o alternnez ce e drept cu relas si yoga nu ma smucesc continuu lol

probabil esti inca tanara si nu simti. nu vreau sa fiu gica contra, dar ligamentele nu se regenereaza, ai grija de ele. stiu de la sportivi de performanta care s-au operat la singurele clinici din europa de valoare pe probleme de ligamente/menisc (bologna, kiel) - nu e de glumit cu ele. daca ti s-a recomandat fizioterapie, fa-o. vrei sa faci efort, fa-l in apa de exemplu. vrei sa alergi, macar fa-o pe iarba. pe un teren de fotbal. sau pe tartan.

e doar un sfat nevinovat :)

Postat

Se cheama mahmureala de dupa veselia alcoolica de ieri :laugh2

E frig... si nori plumburii... pe vremea asta merge fotografie de natura cu timpi lungi de expunere..... dar e frig..... :no2 :no2 :no2 :blushing2 :blushing2 Hmm.... cred ca-mi iau un termos pentru toamna tarzie - iarna - primavara devreme :thinking

• Like 2
Vizitator
Postat

Se cheama mahmureala de dupa veselia alcoolica de ieri :laugh2

Da... :laugh2 :laugh2

• Like 3
Vizitator stau de sase
Postat

Romania, 2016

• Like 3
  • Oras:Burkina Faso
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Romania, 2016

Mai sunt si cocalari cu Dacia, ce te miri asa?

Buzau e in Moldova?

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Romania, 2016

Kinuitu' care-i? Ășa din portbagaj, ori ăla în blugi? 

• Minus 1
Postat

Curiozitatea si atentia la detaliu ma fac sa ma crucesc zilnic. Flyer de nemo curier. Capital social declarat 200 roni :laugh2

Vizitator stau de sase
Postat

Kinuitu' care-i? Ășa din portbagaj, ori ăla în blugi?

Nu-i ok sa radem de animale, dar asta-i de rang inferior, asa ca e mai pe fundul portbagajului. De kinuit zic.

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu e de dezamagire ca m-a inselat, nup, la propriu l-a calcat.... Eu nu-mi fac iluzii. A fost un sufletel, incercand sa fie fericit indiferent... O face tot mai greu.

E binevenit oricand, pupacit!  :hug1

Refuz sa fiu schimbata! Sa insiste, insistand ei, eu inaintez. :)

• Like 1
  • Minus 3

• Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Nu e de dezamagire ca m-a inselat, nup, la propriu l-a calcat.... Eu nu-mi fac iluzii. A fost un sufletel, incercand sa fie fericit indeferent... O face tot mai greu.

E binevenit oricand, pupacit!  :hug1

Refuz sa fiu schimbata! Sa insiste, insistand ei, eu inaintez. :)

Ai luat-o deja pe tărie?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...