picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 7, 2016 Plictiseala coinac plictiseala!Te plictisești, am înțeles!
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 7, 2016 #Miky77, urmareste-l pe imbecilul asta ... ofticat ca i-am refuzat avansurile. Ce faci mamaie,te autosugestionezi singura si visezi ca te curtează toată lumea?Esti o bătrânică grasa si urata cu floci la pizda,adică ești moartea pulii.Doar un necrofil te poate curta.
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Ce faci mamaie,te autosugestionezi singura si visezi ca te curtează toată lumea?Esti o bătrânică grasa si urata cu floci la pizda,adică ești moartea pulii.Doar un necrofil te poate curta.ar fi bun si ala 7 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 7, 2016 Ce faci mamaie,te autosugestionezi singura si visezi ca te curtează toată lumea? nu te lua de madam , ca e DA TOP prin Constanta . Da ? Iti dai seama ce oras jalnic in extrasezon 4 15
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 7, 2016 hai sa nu ne ....pe noi ca si tu te-ai aciuat un timp in goana de colaci . Ai uitat ? :laugh2 asa ca nu-i mai blama pe ceilalti Cred ca nu ai citit ceea ce am scris... motiv pentru care nu are rost sa repet
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 7, 2016 nu te lua de madam , ca e DA TOP prin Constanta . Da ? Iti dai seama ce oras jalnic in extrasezon Mamaia nu este proasta,nu a ales Constanta intamplator,acolo vin marinari după 6-8 luni de stat pe vapor,aia vad prințese si in babe de 80-90 de ani. 5
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 7, 2016 nu te lua de madam , ca e DA TOP prin Constanta . Da ? Iti dai seama ce oras jalnic in extrasezon Nu subestima provincia. Nu uita ca multi cei ajunsi in Bucuresti sunt cei ce nu aveau capatai in locul natal. Am zis MULTI nu toti, deci nu interpretati
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Mamaia nu este proasta,nu a ales Constanta intamplator,acolo vin marinari după 6-8 luni de stat pe vapor,aia vad prințese si in babe de 80-90 de ani.mai ales ca au bani 6 5
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 7, 2016 Mamaia nu este proasta,nu a ales Constanta intamplator,acolo vin marinari după 6-8 luni de stat pe vapor,aia vad prințese si in babe de 80-90 de ani. Iti multumesc ca faci reclama Constantei poate se muta toata provincia din Bucuresti la Constanta :D Sa se bucure si baietii din Constanta de bunaciunile ajunse in Bucuresti si in extra sezon PS:nu-i asa , ma pipiloi, ca nu faci fatza inteligentzei native?
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 7, 2016 Ce faci mamaie,te autosugestionezi singura si visezi ca te curtează toată lumea?Esti o bătrânică grasa si urata cu floci la pizda,adică ești moartea pulii.Doar un necrofil te poate curta.Poți să te autosugestionezi și altfel, decât singur? Plm... de sfertodoct 4 3
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Poți să te autosugestionezi și altfel, decât singur? Plm... de sfertodoctasa este , dar mie imi convine ca uite asa fac postari si schimb culoarea 6 5
dönitz Reputație: 606 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Noiembrie 7, 2016 asa este , dar mie imi convine ca uite asa fac postari si schimb culoareaRozul e rezervat motanilor.
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 7, 2016 Poți să te autosugestionezi și altfel, decât singur? Plm... de sfertodoctDe când ai ajuns prostul site-ului esti foarte agitat.
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 7, 2016 Deja exagerezi mult!Poti sa exagerezi si altfel decât mult? Plm...de sfertodoct.
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Poti sa exagerezi si altfel decât mult? Plm...de sfertodoct.stai cuminte fa prostut-o 6 5
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 7, 2016 De când ai ajuns prostul site-ului esti foarte agitat. Marș mă papagalule.Poti sa exagerezi si altfel decât mult?Plm...de sfertodoct.Da, se poate! Plm...de sfertodoct!
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 7, 2016 Da, se poate! Plm...de sfertodoct!Ar fi bine sa intri in silențio stampa.
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Azi incep sa ma simt bine. Credeam ca nu mai imi pasa, dar inca imi pasa. Asta e un semn bun. 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Azi incep sa ma simt bine. Credeam ca nu mai imi pasa, dar inca imi pasa. Asta e un semn bun. Daca nu sunt indiscreta, de cine/ce iti pasa?
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Daca nu sunt indiscreta, de cine/ce iti pasa?Nu e nici un secret. O femeie la care tin cumva. Astazi se duce copilul ei la un EEG, fiind cumva suspectat de epilepsie, pentru ca a avut convulsii afebrile. Ma rog, asa banuiesc ca este suspiciunea, ca nu sunt doctor. Si azi m-am surprins ca ma gandesc la ea. Nu credeam sa mai simt ceva pentru o femeie curand. Credeam o sa am niste sentimente de urs o buna perioada de vreme. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Nu e nici un secret. O femeie la care tin cumva. Astazi se duce copilul ei la un EEG, fiind cumva suspectat de epilepsie, pentru ca a avut convulsii afebrile. Ma rog, asa banuiesc ca este suspiciunea, ca nu sunt doctor. Si azi m-am surprins ca ma gandesc la ea. Nu credeam sa mai simt ceva pentru o femeie curand. Credeam o sa am niste sentimente de urs o buna perioada de vreme. Mda, pareai un urs fioros. https://67.media.tumblr.com/330bbb9403950c9e2936c67357b02c17/tumblr_ne81ydtmlq1te5ruso1_500.gif 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 7, 2016 Mamaia nu este proasta,nu a ales Constanta intamplator,acolo vin marinari după 6-8 luni de stat pe vapor,aia vad prințese si in babe de 80-90 de ani.io nu vad sa se lege ceva intre ea si Ship , ca asta ie chitros si nu vrea sa-i ofere cat cere 4 15
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 7, 2016 Nu subestima provincia. Nu uita ca multi cei ajunsi in Bucuresti sunt cei ce nu aveau capatai in locul natal. Am zis MULTI nu toti, deci nu interpretati eu nu subestimez provincia , doar te supraestimez pe tine capatai poate avea oricine , daca incepe de la un capat si termina la celalalt ,fara alte compromisuri si eschivari 4 15
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 7, 2016 eu nu subestimez provincia , doar te supraestimez pe tine capatai poate avea oricine , daca incepe de la un capat si termina la celalalt ,fara alte compromisuri si eschivari ai cam inceput sa ma perii ... ai gasit cumva vreo scama pe mine? ... aveam niste scaieti mai devreme, dar am scapat de ei 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 :gifs_ojos :inlovee :waytogo Super happy ! Familia s-a mai marit cu un membru. Acesta ! http://i350.photobucket.com/albums/q437/jvnikon/170-500%20PICS/APO170-500mmF5-63DG.jpg 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum