masaj_yony Reputație: 14 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 M-am trezit cu cu un mare chef de munca )))Numai la munca te gândești!
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 9, 2016 nu trebuie sa-l scoti la lumina , doar la geam Chiar daca il pun "la" geam tot nu-l vezi... e sticla nespalata de 20ani
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 9, 2016 M-am trezit cu cu un mare chef de munca ))) Ciudat. Eu l-am pierdut de mult ( cheful ) si inca-l caut! 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Chiar daca il pun "la" geam tot nu-l vezi... e sticla nespalata de 20ani Ne sucesti ca la Ploiesti Ti-am zis ca aici suntem o familie . Poti sa zici , sa ceri sfaturi , sa te ajutam ...etcdaca taci , asa , ramai tot ca la inceput 6 15
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Ce-o face Livuta azi , observ ca nu a aparut sau a considerat ca si-a facut norma de postari de ieri 4 15
andrutzy Reputație: 1 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alexandria Telefon: [email protected] Oras:Alexandria Postat Noiembrie 9, 2016 Ce faceti? Aruncati si voi un ochi aici: http://nimfomane.com/forum/topic/78056-gigolo-alexandria
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 9, 2016 Ce faceti? Aruncati si voi un ochi aici: http://nimfomane.com/forum/topic/78056-gigolo-alexandriaNu ne interesează. Ai secțiune dedicată, du-te cu încredere acolo. 5 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 azi parca am ceva de sapat prin curte Cum este taxarea : cu ora sau la zi ? 4 15
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 da cine te-a obligat sa te dai jos? Alarma. Imi reglez ceasul biologic sa nu mai stau noaptea... Poate azi adorm mai devreme si maine... :waytogo Ar trebui probabil sa fiu nervoasa la ce a trebuit sa aud mai devreme... dar radeam singura prin casa! Cand ziceam ca asa e, mi s-a spus ca nu e adevarat, azi mi-a confirmat neintrebat. Intuitia, simturile... n-ar trebui sa mai am dubii. 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Alarma. Imi reglez ceasul biologic sa nu mai stau noaptea... Poate azi adorm mai devreme si maine... :waytogo Ar trebui probabil sa fiu nervoasa la ce a trebuit sa aud mai devreme... dar radeam singura prin casa! Cand ziceam ca asa e, mi s-a spus ca nu e adevarat, azi mi-a confirmat neintrebat. Intuitia, simturile... n-ar trebui sa mai am dubii. Wauuuuu ai inceput sa traiesti dupa orar fix ? Restul...despre ce este vorba ? 4 15
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 Wauuuuu ai inceput sa traiesti dupa orar fix ? Restul...despre ce este vorba ? Poveste lunga, nu (mai) dau din casa. Pe scurt, mi-a zis un neica nimeni, un scuipat nu dai, ca-mi da papucii cu mentiunea legat de ocupatia mea (pe care o practic uneori in pasti si poate de craciun) Ca cica era vorba doar de prietenie, dar nu crede ca putem fi doar amici, desi tot el cauta mai mult... Eu cand vedeam ca se uita de sus ca la ultimul pres... zicea ca nu e adevarat. O dedicatie pentru dobitocul care m-a subestimat: 1 4
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 9, 2016 Ce-o face Livuta azi , observ ca nu a aparut sau a considerat ca si-a facut norma de postari de ieri nu zi de 2 ori ca mintenas apare 4 29
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Poveste lunga, nu (mai) dau din casa. cred ca-mi dau seama despre cine este vorba continua sa mergi fara sa te uiti in urma , altfel te intorci in trecut in permanenta 4 14
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 cred ca-mi dau seama despre cine este vorba continua sa mergi fara sa te uiti in urma , altfel te intorci in trecut in permanenta Nu am de gand sa traiesc in trecut, mai sunt momente cand trecutul ma mai bantuie, atat.Daca stii cine e, atunci iti dai seama de ce rad. Auzi tu, el imi da papucii! Sa plang? 1 4
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 9, 2016 Ne sucesti ca la Ploiesti Ti-am zis ca aici suntem o familie . Poti sa zici , sa ceri sfaturi , sa te ajutam ...etcdaca taci , asa , ramai tot ca la inceput cine ti-a zis ca astept sfaturi ? cine ti-a zis ca am nevoie de ajutor ?Buey, omule, ala te baga in ceata mai mult decat esti
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 cine ti-a zis ca astept sfaturi ? cine ti-a zis ca am nevoie de ajutor ?Buey, omule, ala te baga in ceata mai mult decat esti Pai nu suntem o familie aici? eu am deschis gura ?Eu cand deschid gura merg pana la capat . Sunt chiar o forma dominanta ptr. tine stai linistita , ceea ce tu nu prea agreezi . Pana si zodia zice ca am caracter de sef peste tot Deci cu ceata nu prea se potriveste . Da despre care ceata este vorba !? Zi macar , ca sa-mi formez o impresie
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 9, 2016 Pai nu suntem o familie aici? eu am deschis gura ?Eu cand deschid gura merg pana la capat . Sunt chiar o forma dominanta ptr. tine stai linistita , ceea ce tu nu prea agreezi . Pana si zodia zice ca am caracter de sef peste tot Deci cu ceata nu prea se potriveste . Da despre care ceata este vorba !? Zi macar , ca sa-mi formez o impresie O mare familie fericita ... noi cu cine votam ? incep sa ma indragostesc de tine ... e voie ?
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 O mare familie fericita ... noi cu cine votam ? incep sa ma indragostesc de tine ... e voie ? fiecare cu aia ma-sii o dai in diverse si te eschivezi de la raspunsuri ca de fiecare data
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 9, 2016 fiecare cu aia ma-sii o dai in diverse si te eschivezi de la raspunsuri ca de fiecare data care intrebari ?
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 care intrebari ?mai sus nitel
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 9, 2016 mai sus nitel am inceput sa scriu subtirel si nu bat pana acolo ... intreaba iar.... promit sa raspund promt si cu dictie 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 fiecare cu aia ma-sii o dai in diverse si te eschivezi de la raspunsuri ca de fiecare data N-ai stofa de vrajit. Dar nici de sef nu pare. Descurcaret mai degraba. 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Eu cand deschid gura merg pana la capat . Sunt chiar o forma dominanta ptr. tine stai linistita , ceea ce tu nu prea agreezi . Pana si zodia zice ca am caracter de sef peste tot Deci cu ceata nu prea se potriveste . Da despre care ceata este vorba !? Zi macar , ca sa-mi formez o impresie uite aici ce ma fac eu cu tine cu ochelari , daca nu mai bunghesti cum trebuie
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 N-ai stofa de vrajit. Dar nici de sef nu pare. Descurcaret mai degraba. de unde stii ?m-am nascut sa fiu sef ...ma recomanda si zodia
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 9, 2016 uite aici ce ma fac eu cu tine cu ochelari , daca nu mai bunghesti cum trebuie aaaaaaaaaa la ceata aia te referi ... pai, sa vedem ... IO DE UNDE SA STIU UNDE_TI BAGI TU CREIERII ... sau cu ce ii afumi 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum