Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 M-ai blocat :laugh2 ma duc sa iau aer Taria ...m-as duce si eu la frigider , dar trebuie sa mai si sofez pe ziua de azi Gata m-am hotarat ...plec la munte pana nu degenereaza lucrurilePoate se intampla si oarece (ceva) din aceasta piesa PSu:Uneori visez sa plec in varf de munte si sa uit de toate (macar ptr. 2 zile) , dar au lipsit ,,,,,,gata trezeste-te Haha... Zorile Pe aici pe la restaurante, la nunti/botezuri doar pe cei de la Zorile ii vezi cantand (aproape 100%) :laugh2 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 M-ai blocat :laugh2 ma duc sa iau aer Taria ...m-as duce si eu la frigider , dar trebuie sa mai si sofez pe ziua de azi Gata m-am hotarat ...plec la munte pana nu degenereaza lucrurilePoate se intampla si oarece (ceva) din aceasta piesa PSu:Uneori visez sa plec in varf de munte si sa uit de toate (macar ptr. 2 zile) , dar au lipsit ,,,,,,gata trezeste-te Mda, sorry, gluma uneori devine serioasa. Am ramas putin marcata de ce mi s-a spus azi...M-am simtit cu musca pe caciula dupa ce i-am facut la casa... mai facea baie la mine... marcandu-si teritoriul "uitand" intentionat lucruri... pe care le tot dadeam inapoi... Iar acum alte aberatii... Pana mea, nici eu nu am stofa de vrajita. Distractie placuta, amice! (N-am vrut sa dau la sentimente. ) 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Haha... Zorile Pe aici pe la restaurante, la nunti/botezuri doar pe cei de la Zorile ii vezi cantand (aproape 100%) :laugh2avand in vedere ca prietenul meu cel mai bun din copilarie este din Galati , iar cumnatul trebuia sa fie tot de acolo .....da au fugit ambi pe vas si m-au parasit ..... :laugh2 Apropo Zorile actual , parca nu mai suna la fel ca cea veche Ii prefer pe cei de la Tomis Junior , versiunea veche nu cu actuala solista 4 14
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 ... 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Distractie placuta, amice! (N-am vrut sa dau la sentimente. ) Multumesc si sa fi cuminte Toti cadem uneori prada sentimentelor numai Anonna se tine bat si cu mine si-a gasit sa regizeze 5 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Si eu v-am pupat , pana pe sera , prietenii mei 5 14
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 Multumesc si sa fi cuminte Toti cadem uneori prada sentimentelor numai Anonna se tine bat si cu mine si-a gasit sa regizeze Reveniseram sa sterg ce am scris ultima data, prea ma... Se distreaza si ea, nu o vad cu alte intentii. 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Reveniseram sa sterg ce am scris ultima data, prea ma... Se distreaza si ea, nu o vad cu alte intentii. uneori oamenii jubileaza pe nefericirea altora , dar ce conteaza ? tu , doar continua sa mergi mai departe 5 14
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 9, 2016 Multumesc si sa fi cuminte Toti cadem uneori prada sentimentelor numai Anonna se tine bat si cu mine si-a gasit sa regizeze Anonnei nu-i plac... maimutoii .... s'apoi, aici nu este un loc unde sa-mi etalez sufletul si sa epatez cu sentimente 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 cu ceata ne-am lamurit, esti intr-o continua pacla... dar e treaba ta ... alte intrebari ... chestia cu "marea familie"de aici , si aici ti-am dat dreptate, o MARE "familie" .... care intrebare, dom'le? exprima-te! :laugh2 stii ca am glume d'alea ... in rest sunt destul de normal (cantrar titlului) . Da cand ne vedem si noi la o d'aia fiarta ?
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Anonnei nu-i plac... maimutoii .... s'apoi, aici nu este un loc unde sa-mi etalez sufletul si sa epatez cu sentimente pai unde vrei sa-ti trimit poeziile de dragoste? zi ca se rezolva 5 14
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 9, 2016 :laugh2 stii ca am glume d'alea ... in rest sunt destul de normal (cantrar titlului) . Da cand ne vedem si noi la o d'aia fiarta ? fiertura o beau doar cu prietenii pe dusmani ii tin la distanta 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 9, 2016 pai unde vrei sa-ti trimit poeziile de dragoste? zi ca se rezolva iti permit sa dai o proba aici .., dupa, mai vedem noi
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 fiertura o beau doar cu prietenii pe dusmani ii tin la distanta am inteles ideea , chiar daca nu a fost atat de subtila
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 iti permit sa dai o proba aici .., dupa, mai vedem noi te-am doar m-ai facut maimutoi , mai devreme ....in fine , la ora asta nu-mi permit asemenea epitete
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 9, 2016 te-am doar m-ai facut maimutoi , mai devreme ....in fine , la ora asta nu-mi permit asemenea epitete eu nu ... plimbare placuta
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 eu nu ... plimbare placuta merci
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Asta e temperatura mea ideala, nici prea frig, nici prea cald. La turci e ceva mai cald, dar nu e tocmai cald acum. Vrei sa intri in apa? In piscina 2
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Noiembrie 9, 2016 Anonnei nu-i plac... maimutoii O blondă îl întâlneşte pe Ali în faţa unui magazin. Ali ţinea o maimuţă în braţe şi i-o dă blondei, rugând-o:- Asta e o Rhesus Balubadaris şi este foarte rară, ai grijă de ea… până ies din magazin, te rog!Blonda ia maimuţa în braţe şi aşteaptă. O altă blondă vine, se uită la maimuţă şi o întreabă pe blonda cu maimuţa:- Auzi, fată, ce e asta?- Un Rhesus Balubadaris.- Păi… şi de la cine îl ai?- De la Ali.- Păi, dragă, nu puteai şi tu să faci un chiuretaj?
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 Nimic despre Trump ? Am auzit ca pe Donald Trump il doare in cur ca a iesit presedinte. Bai, eu unul am sperat sa iasa. Ma bucur !
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 uneori oamenii jubileaza pe nefericirea altora , dar ce conteaza ? tu , doar continua sa mergi mai departe Oricare Ahile are un calcai sensibil, dar cand stii care e tinta nu te bagi in lupta descult. In piscina Parca te si vad cu turcu' tinand halatul desfacut cand iesi din piscina... Nimic despre Trump ? Am auzit ca pe Donald Trump il doare in cur ca a iesit presedinte. Bai, eu unul am sperat sa iasa. Ma bucur ! Raul mai putin rau, dar nu as spune ca e un bine. Aveau de ales intre o vampa mitomana si un narcisist crescut de nazist...Sa fie la ei, dar nu se abtin sa nu ii ia cu rau pe tot globul. 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Ciudat. Eu l-am pierdut de mult ( cheful ) si inca-l caut! cine cauta gaseste , succesuri ! 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 9, 2016 cine cauta gaseste , succesuri !Va multumesc Doamna! Sunteti o draguta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Va multumesc Doamna! Sunteti o draguta. Cu mare drag !
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 9, 2016 Cu mare drag ! Nici prea mult (drag) ca ne-auzim vorbe! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum