Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cutremur devastator la Fukushima, Japonia acum cateva minute (7,4 - 7,7). A fost instituita o alerta de Tsunami (valuri cu inaltimea de 15-20 m)...

• Like 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2  acum am fazut ca Lorelai e balanta , iar din cunostintele mele (culmea am avut si o prietena in liceu pe care o chema la fel si era in aceeasi zodie)  si observata si la diferite rude , femeia balanta nu este o pers. consecventa .

in rest are dreptate ...dar nu pleaca nicaieri cum spune , sta si sufera pana la adanci batraneti , stai linistit :laugh2

• Like 3
  • Minus 15
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Lenea nu doare! Pe cuvant! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Din fericire!

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

ma simt usor cumparata sau macar impresioonata.pe drumu ala oricum

cred ca mi-e dor de vacante si decadenta si sa ma simt in ingrijita din toate pct de vdr

am un mare dor de duca :) :)

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ma simt usor cumparata sau macar impresioonata.pe drumu ala oricum

cred ca mi-e dor de vacante si decadenta si sa ma simt in ingrijita din toate pct de vdr

am un mare dor de duca :) :)

pentru dorul tau de duca

• Like 9
  • Minus 4
  • Oras:Lost in the wind
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2  acum am fazut ca Lorelai e balanta , iar din cunostintele mele (culmea am avut si o prietena in liceu pe care o chema la fel si era in aceeasi zodie)  si observata si la diferite rude , femeia balanta nu este o pers. consecventa .

in rest are dreptate ...dar nu pleaca nicaieri cum spune , sta si sufera pana la adanci batraneti , stai linistit :laugh2

Dar, totuși sexual balantele sunt destul de consecvent!
  • Like 2
Postat

Dar, totuși sexual balantele sunt destul de consecvent!

barbatii , eu sunt tot balanta :laugh2

dar sunt diferente majore intre barbati si femei (ma refer la caracteristici). O spun din experienta , mai am o sora care este tot balanta si suntem firi total opuse. Probabil din ceea ce am citit , influenta cea mai mare o are ascendentul , care practic este mai puternic decat zodia in sine :)

• Like 3
  • Minus 15
Postat

Trei ceasuri anapoda

https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/15202733_1088214327965374_2592481679370059175_n.jpg?oh=fab5947be506b445dda3d6861a5e5f82&oe=58D4CB03

Io am aplicat cu exactitate si dupa m-am inscris aici :laugh2  deci mi-am bagat poola in punctul 4 din nou  :laugh2  plm

Postat

barbatii , eu sunt tot balanta :laugh2

dar sunt diferente majore intre barbati si femei (ma refer la caracteristici). O spun din experienta , mai am o sora care este tot balanta si suntem firi total opuse. Probabil din ceea ce am citit , influenta cea mai mare o are ascendentul , care practic este mai puternic decat zodia in sine :)

Sincer, barbati n-am incercat si sincer nici nu am cunostiinte apropiate barbati balanta !

Sincer presupunerile mele se bazeaza pe doua cazuri (deci nu e verificata din trei surse deocamdata), in rest prefer sagetatoarele si .....   ooooo sa scorpiutele !

P.S: Ca sa fiu on topic, ma simt ca si cum as fute o scorpiuta !

Postat

Sincer, barbati n-am incercat si sincer nici nu am cunostiinte apropiate barbati balanta !

Sincer presupunerile mele se bazeaza pe doua cazuri (deci nu e verificata din trei surse deocamdata), in rest prefer sagetatoarele si .....   ooooo sa scorpiutele !

P.S: Ca sa fiu on topic, ma simt ca si cum as fute o scorpiuta !

pai nu te-am trimis sa incerci barbati :laugh2 dar daca te uiti mai sus am crrezut ca zici de tine avand in vedere ca la ultimul cuvant l-ai folosit la masculin , nu feminin. Eu ce era sa inteleg ? :)

verifica daca nu ma crezi.

• Like 3
  • Minus 15
Postat

pai nu te-am trimis sa incerci barbati :laugh2 dar daca te uiti mai sus am crrezut ca zici de tine avand in vedere ca la ultimul cuvant l-ai folosit la masculin , nu feminin. Eu ce era sa inteleg ? :)

verifica daca nu ma crezi.

Mda, am papat o litera !

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...