Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2016 Postat Noiembrie 23, 2016 De ea ce zici Roz ? [media]https://www.youtube.com/watch?v=3h_S7H-xHls[/media]Lexi Pantera.... Panterutza Sonya... pe unde o mai fi, draga de ea...
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 23, 2016 tocmai mi-am suflat fum in ochi din cauza ta. acu clipocesc frenetic de ce? am facut nasoale , ceva? 4 15
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 Uite, vechiut video-ul ,dar fain : taremie cel mai mult imi place de Jenyne Butterfly si apoi de Anastasia Sokolova. la ultima im,i place mult de tot corpul ei, nu e nici prea skinny,nici prea musculara
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 de ce? am facut nasoale , ceva? nup scumpete mi-ai distras atentia si era sa ma chioresc singura 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 23, 2016 taremie cel mai mult imi place de Jenyne Butterfly si apoi de Anastasia Sokolova. la ultima im,i place mult de tot corpul ei, nu e nici prea skinny,nici prea musculara Daaaa, Jenyne face airwalk-ul misto de tot ! 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 23, 2016 Nu, nicidecum, 6 fire de ob de 6 au aria sectiunii 169,56 mm patrati, iar la PC-ul de 36 aria e 1017,36 mm patrati !Sper sa fi scris inteligibil , dar, n-am chef sa caut simboluri la ora asta ! iti dai seama ca am glumit .....la ora asta numai de arii si volume de calculat nu-mi arde si dupa 2 cesti de tuica fiarta si unul de vin (ptr. unul care nu le are cu beutura iti dai seama circ in capul meu) 6 15
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 Daaaa, Jenyne face airwalk-ul misto de tot !stiam eu ca iti plaaaace 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2016 Postat Noiembrie 23, 2016 taremie cel mai mult imi place de Jenyne Butterfly si apoi de Anastasia Sokolova. la ultima im,i place mult de tot corpul ei, nu e nici prea skinny,nici prea musculara De Karo Swen ce zici ? 3
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 De Karo Swen ce zici ? e mijto ca stil, dar e prea skinny. mie imi plac femeile slim dar nu la dansatoare. asta pt ca toate au bineinteles picioare frumoase si f tonifiate. in asociere cu skinny tonifierea musculara mi se pare putin nenatural, non feminina. vezi ca si ea foloseste spin pole,cu cele rigide e mai greuin orice caz jos palaria pt fetele astea. e f greu sa inveti la bara. mie mi-au luat luni de zile sa misccat de cat ok fara sa fiu toata invenetita. e super nasol otelul ala nu aveam vanatai asa mari nici la ski nici la nimic. cand te arunci pe bara sa iti iei avantul necesar pana inveti efectiv te tot lovesti de ea si esti cu vanatai cat pumnu de mari si se si intareste carnea,se umfla efectiv...incredibil de dureros.si nici nu stiu macar atatea trucuri. dar maxim imi place sa ma sui pana sus si sa atarn cu capul in jos in timp ce tin bara intre craci si sa imi misc soldurile atarnand. se vede super frumu la par lung sa te misti cu capu in jos in rest ma pricepeam binisor la rasuciri la sol, gen balet.am o prietena care face lap dance de peste 7 ani si fata de mine evident e super pro,dar m-a pus odata sa-i arat rasucirile in cazua. asta pt ca pare ca imi iau avant sa ma arunc si apoi rasucesc pe bara dar nu ma urc pe ea,imi rasucesc coorpul in jurul eidin brate si picioare.sincer ma intreb daca mai imi iese ceva nu m-am mai jucat cu o bara de un secol....... 1
tulda Reputație: 3736 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 24, 2016 o nouă zi, e bine, ma odihnesc https://www.youtube.com/watch?v=iCqNamu_Fpc
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 24, 2016 Mai e o luna pana la CRACIUN!!!! superr!!!! 2 2
pasha_man Reputație: 451 Postat Noiembrie 24, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Noiembrie 24, 2016 Mai e o luna pana la CRACIUN!!!! superr!!!!locataru de la bloc tae melu-nloc de porc 1 3
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 24, 2016 locataru de la bloc tae melu-nloc de porc sa ne pupe-n bit pe toti 3 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 24, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 24, 2016 locataru de la bloc tae melu-nloc de porc S-o taie cand e sculata sa fie masa bogata! 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 24, 2016 Cand i-e pofta de sorici, sta cu mana pe carici? 2 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2016 Oribil. Mi-a fost rau de la esofag, cu dureri atroce in piept si spate...Mi-am revenit rapid, vorba vine, in 2 zile, apoi iar stres imbecil...Azi beau iar! Nu vreau sa vad pe nimeni, nu mai vreau sa aud/citesc imbecilitati.... Nu ma ajuta, amplifica starea, dar cel putin cand ajung sa dorm nu mai visez cacaturile pe care le traiesc a doua zi.Dap, unii nu au nici o placere sa doarma, retraiesti de 2 ori acelasi eveniment de rahat!Revin, azi beau, sunt destul de irirtata... sory daca mai scriu conform starii mele... Va pupicesc! 1 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2016 O sa ma iau in maini, doar ma stii. E greu a dracului sa fii complet impartiala si sa te tot strunesti sa nu pui suflet... mai ales cand ai prea mult.Nu stiu o persoana pe care pot s-o iau in brate si sa fiu linistita... starea de agitatie continua... consuma.Se pare ca la mine a fost ce sa se consume, dar simt ca ajung la fundul sacului... 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2016 Eu as pune-o simplu: Alte variante nu sunt!Trebuie sa fiu ce sunt, sa indur, sa suport... Nu o fac numai eu.Asta facem toti, unii mai mult, altii mai putin, unii cauta chinuiti, altii incearca sa supuna...Asta e lumea in care traim, fiecare reactioneaza diferit la ea...Eu m-am nascut obosita, harul de a sti/simti, nu e un dar, mi-a folosit, dar mai mult m-a deprimat.Mi-as dori un an, dupa toate cele, de hibernare... Dupa un an cred ca as vrea inca unul. 1 4
dahan25radd Reputație: 167 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2016 Super obosit si inca nu am incheiat ziua la job. Ar merge un masaj.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2016 pre_1459614887__728pisi.gif Pffff, m-am logat special sa-ti vad poza postata.Coincidenta? 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2016 Nu ma mint, aproape zilnic simt pe cineva care ma injura, cearta aiurea, tachineaza...Mai dau si cu ignore, uneori ii trimit unde nici nu se gandau ca exista locul... (nu in sensul bun)Asta e lumea in care traim. 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2016 Peseu, pe unii din voi invat si cum sa fii barbat... nu numai cum sa bagi o putza, aia e prea simpla. 2 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2016 Lopix nu ti se adreseaza.E trist sa vad atat de multi rupti complet de realitate... care ma numesc "nebuna".Sunt printre putine fiinte normale in balamucul asta.Forumul reflecta bine societatea in care suntem.La mine e un obicei prost sa intru aici si lipsa de a ma mai conecta real cu cineva, stiu din primele minute ca-mi infige un cutit in spate, dimensiunea doar difera de la persoana la persoana...Nu am cum sa fiu nebuna, am pierdut multe, creierul a fost singurul lucru la care nu am renuntat. Am alte valori. 2 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2016 Ala care ma vedea in fatza unei pestere gesticuland ca o maimuta...Crede-ma de data asta ca nu e mai e ras la tine. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum