raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 28, 2016 " Priveste cerul ! " As privi muntele. Lui Venus! 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 28, 2016 Inca sunt calm. In 45 de minute am parcurs aproape 1 km! Ce frumoasa e dimineata de luni!!Așa mult?
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 28, 2016 Am o saptamana excelenta! Luni, marti, sambata, sambata, sambata, sambata, duminica! 3 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 28, 2016 Am o saptamana excelenta! Luni, marti, sambata, sambata, sambata, sambata, duminica! la mine e duminica pe linie acusa mi-am dat seama de alea 5 zile , deci lucrezi la stat 4 15
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 28, 2016 Am o saptamana excelenta! Luni, marti, sambata, sambata, sambata, sambata, duminica! Norocosule!
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 28, 2016 la mine e duminica pe linie acusa mi-am dat seama de alea 5 zile , deci lucrezi la stat Nu, insa mai face si arogante d-astea! 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 28, 2016 Așa mult? Nu stiu ce draci s-a intamplat. Pe un traseu in care faceam 15 min, am facut o ora! A-nebunit lupu'! 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 28, 2016 Nu stiu ce draci s-a intamplat. Pe un traseu in care faceam 15 min, am facut o ora! A-nebunit lupu'!pai mergi si tu ca omul , nu o mai lua pe laturalnice crezand ca scurtezi timpii
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 28, 2016 pai mergi si tu ca omul , nu o mai lua pe laturalnice crezand ca scurtezi timpii Pfff, pai n-am luat-o pe niciunde! Am stat cumintel in coloana, aveam cafea la mine, am fumat 3 tigari, am ascultat stirile. Nu mi-am stricat feng-shuiu' sa ma agit de luni dimineata. 2
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 28, 2016 Ma simt atat de ... SATISFACUTA!!!!
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 28, 2016 Ma simt atat de ... SATISFACUTA!!!! Ai baut cafeaua si ti-ai terminat tigarea de dimineata? 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 28, 2016 Ma simt atat de ... SATISFACUTA!!!! Ca a inceput razboiul si ai preocupare. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 28, 2016 PLM a aparut iar sa strice frumusete de peisaj :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 28, 2016 Ai baut cafeaua si ti-ai terminat tigarea de dimineata? Aproape m-am lasat de fumat iar cafea, mai am juma' de ibric Ca a inceput razboiul si ai preocupare. Am alte preocupari marete... dar constat cu "stupoare" ca pe unii ii macina preocuparile mele si in general , viata mea
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 28, 2016 Aproape m-am lasat de fumat iar cafea, mai am juma' de ibric Am alte preocupari marete... dar constat cu "stupoare" ca pe unii ii macina preocuparile mele si in general , viata mea Constatarea ta e falsa. Nu ma macina preocuparile tale absolut deloc. Dar recunosc ca mi-am luat floricele si o cafea mare si stau spectator la loja sa vad distractia emanata de razboiul inceput. 1
arrosa mace Reputație: 38 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 28, 2016 Constatarea ta e falsa. Nu ma macina preocuparile tale absolut deloc. Dar recunosc ca mi-am luat floricele si o cafea mare si stau spectator la loja sa vad distractia emanata de razboiul inceput.ti tzuc petrica.adu si mie una mare la pachet ca-s mahmura de mi se rupe mie inima de mine
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 28, 2016 Constatarea ta e falsa. Nu ma macina preocuparile tale absolut deloc. Dar recunosc ca mi-am luat floricele si o cafea mare si stau spectator la loja sa vad distractia emanata de razboiul inceput. Atunci , distractie placuta S-ar putea sa ai de asteptat .... daca era ceva de demonstrat , eu am demonstrat
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 28, 2016 ti tzuc petrica.adu si mie una mare la pachet ca-s mahmura de mi se rupe mie inima de minePai eu vin dar nu pot promite sa fiu si cuminte.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 28, 2016 Atunci , distractie placuta S-ar putea sa ai de asteptat .... daca era ceva de demonstrat , eu am demonstrat Chiar daca ai demnostrat razboiul continua asa ca o sa imi pregatesc si o punga de seminte. 1
arrosa mace Reputație: 38 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 28, 2016 Pai eu vin dar nu pot promite sa fiu si cuminte.astampara-te ca am decis sa ma calugaresc ))cred ca as fi o maicuta f sexi
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 28, 2016 astampara-te ca am decis sa ma calugaresc ))cred ca as fi o maicuta f sexiTrimite-mi o poza pe pm sa ma pot pronunta! De mic copil sunt neastamparat si nu m-am schimbat deloc, bine nici nu am de gand!
arrosa mace Reputație: 38 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 28, 2016 Trimite-mi o poza pe pm sa ma pot pronunta! De mic copil sunt neastamparat si nu m-am schimbat deloc, bine nici nu am de gand!nu trimit poze. esti supernice,dar nu ne stim si nici poza cuminte nu pot da.i have real trust issues in general si in ultima vreme mi se adancesc din pacate. sau o fi doar locul de vina, habar n-am ,nici nu imi pasa:)las ca nu duci tu lipsa de continut demn de admiratie,iti prisoseste o foto a mea o zi frumusica iti urez mwah
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 28, 2016 la mine e duminica pe linie acusa mi-am dat seama de alea 5 zile , deci lucrezi la stat As vrea eu... :laugh2 Norocosule! Invidiosule! 3 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 28, 2016 Chiar daca ai demnostrat razboiul continua asa ca o sa imi pregatesc si o punga de seminte. Fara mine
arrosa mace Reputație: 38 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 28, 2016 sa revenim on top[icma simt juma beata inca, juma mahmura si totusi complet iluminata. de obicei concluziile le trag in ult sapt din decembrie dar avand in vedere ca saptamana asta este si ziua mea imi permit o epifanie eu cu mine. oate m-oi fi lovit la cap ieri si mi-a venit relaitatea asa cruda verde-n fatatocmai am risipit un an intreg din viata pt a face mic cand vorbim de planuri si lucruri importante,dar absolut nimic, nici macar un singur lucru bun. in schimbam reusit sa zic complet instabila si brusca din toatte pct de vdere si toate capitolele si e singurul an din intreaga mea exisitenta diafana in care nu doar ca nu am inregistrat progres dar am involuat cati altii in zece vieti pana am ajuns la ceva ce eu percep altitudine de nivelu marii. macar daca bateam piua asa cum am impresia ca faceam, se pare ca ma inselam. este un declin ca pe derdelus cu partia inghetatafelicitari RozKendra chiar ai reusit sa futi un an din viata fara minima apropriere de macar un orgasm chinuit :clappmda 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum