Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Simt nevoia sa va impartasesc ce s-a petrecut in dormitorul meu aseara. Din cauza de ... gigi :D , aveam o lene dureroasa asadar i-am propus sotului meu infirbantat sa jucam niste roluri...de fiecare data alt rol si alegem pe rand. Cum sunt femeie, am cazut de comun acord sa aleg prima. :laugh2

- Ce alegi?

- Aleg sa ne jucam de-a papusa gonflabila. :laugh2

Soc si groaza ... liniste ... brebenelul dadea semne de ... lasitate cand deodata aud:

- Ok, hai. Stii cum tine papusa gonflabila gura?!?! :laugh2

:shocked

Nu are sens sa va mai spun continuarea. Mi-am furat-o ... grav, m-am lecuit de lene. Sunt curioasa de-a ce ne jucam azi. :D

Eu, în seara asta, m-aş căca în gura ta. Tu joc rolul wc-ului şi eu al căcăciosului.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sorina, te rog din suflet sa nu te superi pe mine, te joci pe un teren minat.

"Divortata" scrie pe tine, intre voi e o aventura cu acte in regula, nimic mai mult.

O sa fie super nasol cand o sa realizezi ca toata straduinta ta... a lucrat contra ta.

tu esti geloasa pe ea sau pe roberto ? :)))

Postat

Amandino,Amandino.....nu-i frumos!!!! :refoz :refoz :no2 :no2

Stiu.  :blushing2

Trebuie sa spuna cineva adevarul... Ai zice ca stie, plm, fac de psihologie...  :no2

Da prea mult, ameteste, apoi oboseste, iar celalalt nu mai simte nimic fata de ea... Pe langa faptul ca libertatea aproape absoluta intr-o relatie iti da senzatia ca totul ti se cuvine... Bla, bla... e mult de spus. Eu am atentionat. Nu ca sunt rea. :)

Postat

Sorina, te rog din suflet sa nu te superi pe mine, te joci pe un teren minat.

"Divortata" scrie pe tine, intre voi e o aventura cu acte in regula, nimic mai mult.

O sa fie super nasol cand o sa realizezi ca toata straduinta ta... a lucrat contra ta.

Amada, nu am de ce sa ma supar pe tine, este parerea ta si ti-o respect. Nu stiu ce va fi, nu stiu daca vom ramane toata viata impreuna sau daca ne vom desparti la un moment dat. Nu stiu si nici nu vreau sa stiu... daca am sti ce urmeaza ar fi foarte plictisitoare viata. :)

Aventura sau nu, de 3 ani traiesc cea mai frumoasa poveste de dragoste care m-a facut si ma face foarte fericita si consider ca asta este cu adevarat important. ;)

On topic: Ma simt somnoroasa, am dormit 10 ore ... numai gandul la ce urmeaza in ian-feb ma face sa resimt o oboseala crunta, dar nu ma gandesc la asta acum...ma voi gandi maine. :) 

• Like 6
  • Minus 18
  • Oras:analfabet
  • Oras:analfabet
Postat

Amada, nu am de ce sa ma supar pe tine, este parerea ta si ti-o respect. Nu stiu ce va fi, nu stiu daca vom ramane toata viata impreuna sau daca ne vom desparti la un moment dat. Nu stiu si nici nu vreau sa stiu... daca am sti ce urmeaza ar fi foarte plictisitoare viata. :)

Aventura sau nu, de 3 ani traiesc cea mai frumoasa poveste de dragoste care m-a facut si ma face foarte fericita si consider ca asta este cu adevarat important. ;)

On topic: Ma simt somnoroasa, am dormit 10 ore ... numai gandul la ce urmeaza in ian-feb ma face sa resimt o oboseala crunta, dar nu ma gandesc la asta acum...ma voi gandi maine. :)

Ne doare-n pulă de tine şi carlos robredo!

Postat

Era si locul sa ma bag eu cu parerile mele.  :laugh2  :slap2

E clar ca avem pareri diferite la extreme opuse in ce priveste o relatie/ casatorie.

Eu nu ca nu as lasa sa mearga la alte femei, as apela probabil si la o centura de castitate daca l-as prinde.  :laugh2  :refoz

Nici nu ma tenteaza ideea sa mai am incredere sau asteptari de la un barbat.

Prin urmare, scuza-ma ca m-am bagat. Mi-ar placea, sincer, sa va vad impreuna si peste 10 ani la fel de fericiti precum spui.

Pentru mine este genul de relatie SF, dar asta nu-mi ofera dreptul sa comentez in ce o priveste. (am facut si exceptia sa beau  :slap2 )

In ian-feb am si eu examene, daca la asta te-ai referit. :) Nici maine nu o sa ma gandesc la asta.  :laugh2  :no2

:hug1

• Like 3
  • Minus 1
Postat

In ian-feb am si eu examene, daca la asta te-ai referit. :) Nici maine nu o sa ma gandesc la asta.  :laugh2  :no2

:hug1

Bafta! :hug1

Sa nu copiezi. =))

• Like 3
  • Minus 18
Postat

Bafta! :hug1

Sa nu copiezi. =))

Multumesc! La fel si tie!  :hug1

Nu am cautat sa vad daca sunt postate raspunsurile pe net.  :laugh2  :no2  Nu-mi fac griji si pentru asta.

La multi ani anticipat! :)

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

SUFAR :( 

Mai este inca o zi si trece si anul asta ! Optimism, 2017 va fi diferit ;) :hihat

• Like 1
Postat

Mai este inca o zi si trece si anul asta ! Optimism, 2017 va fi diferit ;) :hihat

Lopix, imi bag picioarele in toate punctele astea... nu dau doi bani pe ele( nu ai inteles) !!!! 

Azi , 30 decembrie 2016, o idioata, mi-a calcat sufletelul pe trecerea de pietoni ... mai avea 2 luni si facea 10 ani :(

sunt singura, trista si neconsolata :(

Sunt zile in care imi vine sa urlu dar azi .. ma doare sufletul... ce stiti voi ? futeti, platiti, si va vedeti de ale voastre 

Azi sufar intradevar si chiar simt nevoia sa .. 

imi va trece, maine e o alta zi 

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Lopix, imi bag picioarele in toate punctele astea... nu dau doi bani pe ele( nu ai inteles) !!!! 

Azi , 30 decembrie 2016, o idioata, mi-a calcat sufletelul pe trecerea de pietoni ... mai avea 2 luni si facea 10 ani :(

:( Imi pare rau... Cuvintele sunt de prisos...

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

unde sa ma duc sa plang ? in casa ? acasa? 

Oriunde iti poti descarca durerea.. 

Pacat. Din pacate sunt multi care n-ar schita nici un gest sa evite o vietate. As vrea sa cred ca undeva, candva, orice fapta se rasplateste pe masura.

• Like 6
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sunt zile in care imi vine sa urlu dar azi .. ma doare sufletul... ce stiti voi ? futeti, platiti, si va vedeti de ale voastre 

Îmi pare rău, Anonna, mai ales că îl știu!

Plm...au carnet toți cretinii!

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Oriunde iti poti descarca durerea.. 

Pacat. Din pacate sunt multi care n-ar schita nici un gest sa evite o vietate. As vrea sa cred ca undeva, candva, orice fapta se rasplateste pe masura.

Fii sigur!

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

sunt singura, trista si neconsolata

Iti donez eu altul cand face pui .

Ce rasa era ? Imi pare rau :(

• Like 18
  • Minus 13
Postat

Multumesc, dar daca vreau imi pot lua singura "orice" de pe strada... sunt destui maidanezi :( ... era un shig_tzu. 

M-am linistit, aproape. 

Iti multumesc de intentie

asa  mic?  :( 

oricum daca era a mea face d'ala mare  si mancacios 

• Like 14
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...