andrei.andrei.andrei Reputație: 17 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2016 Simt nevoia sa va impartasesc ce s-a petrecut in dormitorul meu aseara. Din cauza de ... gigi , aveam o lene dureroasa asadar i-am propus sotului meu infirbantat sa jucam niste roluri...de fiecare data alt rol si alegem pe rand. Cum sunt femeie, am cazut de comun acord sa aleg prima. - Ce alegi?- Aleg sa ne jucam de-a papusa gonflabila. Soc si groaza ... liniste ... brebenelul dadea semne de ... lasitate cand deodata aud: - Ok, hai. Stii cum tine papusa gonflabila gura?!?! Nu are sens sa va mai spun continuarea. Mi-am furat-o ... grav, m-am lecuit de lene. Sunt curioasa de-a ce ne jucam azi. Eu, în seara asta, m-aş căca în gura ta. Tu joc rolul wc-ului şi eu al căcăciosului.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2016 Postat Decembrie 29, 2016 Sorina, te rog din suflet sa nu te superi pe mine, te joci pe un teren minat."Divortata" scrie pe tine, intre voi e o aventura cu acte in regula, nimic mai mult.O sa fie super nasol cand o sa realizezi ca toata straduinta ta... a lucrat contra ta. tu esti geloasa pe ea sau pe roberto ? ))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2016 Amandino,Amandino.....nu-i frumos!!!! :refoz :no2 Stiu. Trebuie sa spuna cineva adevarul... Ai zice ca stie, plm, fac de psihologie... Da prea mult, ameteste, apoi oboseste, iar celalalt nu mai simte nimic fata de ea... Pe langa faptul ca libertatea aproape absoluta intr-o relatie iti da senzatia ca totul ti se cuvine... Bla, bla... e mult de spus. Eu am atentionat. Nu ca sunt rea.
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 29, 2016 https://scontent.fotp1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14523079_1123026824459116_7200763168384912214_n.png?oh=447be6d9215cd6101ff3b9c3d364a154&oe=591F959D 3 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 29, 2016 ma simt ... prost
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 29, 2016 Ia o gură de ceva...și-ți trece...https://scontent.fotp1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15337384_716989748486091_8402127137688234925_n.jpg?oh=630efc681a75ef2a907ff9e22955a06d&oe=58F258A8 2 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2016 Sorina, te rog din suflet sa nu te superi pe mine, te joci pe un teren minat."Divortata" scrie pe tine, intre voi e o aventura cu acte in regula, nimic mai mult.O sa fie super nasol cand o sa realizezi ca toata straduinta ta... a lucrat contra ta. Amada, nu am de ce sa ma supar pe tine, este parerea ta si ti-o respect. Nu stiu ce va fi, nu stiu daca vom ramane toata viata impreuna sau daca ne vom desparti la un moment dat. Nu stiu si nici nu vreau sa stiu... daca am sti ce urmeaza ar fi foarte plictisitoare viata. Aventura sau nu, de 3 ani traiesc cea mai frumoasa poveste de dragoste care m-a facut si ma face foarte fericita si consider ca asta este cu adevarat important. On topic: Ma simt somnoroasa, am dormit 10 ore ... numai gandul la ce urmeaza in ian-feb ma face sa resimt o oboseala crunta, dar nu ma gandesc la asta acum...ma voi gandi maine. 6 18
analfabet de profesie Reputație: 16 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:analfabet Oras:analfabet Postat Decembrie 30, 2016 Amada, nu am de ce sa ma supar pe tine, este parerea ta si ti-o respect. Nu stiu ce va fi, nu stiu daca vom ramane toata viata impreuna sau daca ne vom desparti la un moment dat. Nu stiu si nici nu vreau sa stiu... daca am sti ce urmeaza ar fi foarte plictisitoare viata. Aventura sau nu, de 3 ani traiesc cea mai frumoasa poveste de dragoste care m-a facut si ma face foarte fericita si consider ca asta este cu adevarat important. On topic: Ma simt somnoroasa, am dormit 10 ore ... numai gandul la ce urmeaza in ian-feb ma face sa resimt o oboseala crunta, dar nu ma gandesc la asta acum...ma voi gandi maine. Ne doare-n pulă de tine şi carlos robredo!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2016 Amada, nu am de ce sa ma supar pe tine, este parerea ta si ti-o respect. Nu stiu ce va fi, nu stiu daca vom ramane toata viata impreuna sau daca ne vom desparti la un moment dat. Nu stiu si nici nu vreau sa stiu... daca am sti ce urmeaza ar fi foarte plictisitoare viata. Aventura sau nu, de 3 ani traiesc cea mai frumoasa poveste de dragoste care m-a facut si ma face foarte fericita si consider ca asta este cu adevarat important. On topic: Ma simt somnoroasa, am dormit 10 ore ... numai gandul la ce urmeaza in ian-feb ma face sa resimt o oboseala crunta, dar nu ma gandesc la asta acum...ma voi gandi maine. Era si locul sa ma bag eu cu parerile mele. E clar ca avem pareri diferite la extreme opuse in ce priveste o relatie/ casatorie.Eu nu ca nu as lasa sa mearga la alte femei, as apela probabil si la o centura de castitate daca l-as prinde. Nici nu ma tenteaza ideea sa mai am incredere sau asteptari de la un barbat.Prin urmare, scuza-ma ca m-am bagat. Mi-ar placea, sincer, sa va vad impreuna si peste 10 ani la fel de fericiti precum spui.Pentru mine este genul de relatie SF, dar asta nu-mi ofera dreptul sa comentez in ce o priveste. (am facut si exceptia sa beau )In ian-feb am si eu examene, daca la asta te-ai referit. Nici maine nu o sa ma gandesc la asta. 3 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2016 In ian-feb am si eu examene, daca la asta te-ai referit. Nici maine nu o sa ma gandesc la asta. Bafta! Sa nu copiezi. 3 18
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2016 Bafta! Sa nu copiezi. Multumesc! La fel si tie! Nu am cautat sa vad daca sunt postate raspunsurile pe net. Nu-mi fac griji si pentru asta.La multi ani anticipat! 1 1
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 30, 2016 Disponibil. 2
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 30, 2016 Disponibil. ...în pula ta... 2 2
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 30, 2016 SUFAR 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2016 Postat Decembrie 30, 2016 SUFAR Mai este inca o zi si trece si anul asta ! Optimism, 2017 va fi diferit 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 30, 2016 Mai este inca o zi si trece si anul asta ! Optimism, 2017 va fi diferit Lopix, imi bag picioarele in toate punctele astea... nu dau doi bani pe ele( nu ai inteles) !!!! Azi , 30 decembrie 2016, o idioata, mi-a calcat sufletelul pe trecerea de pietoni ... mai avea 2 luni si facea 10 ani sunt singura, trista si neconsolata Sunt zile in care imi vine sa urlu dar azi .. ma doare sufletul... ce stiti voi ? futeti, platiti, si va vedeti de ale voastre Azi sufar intradevar si chiar simt nevoia sa .. imi va trece, maine e o alta zi 5 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2016 Postat Decembrie 30, 2016 Lopix, imi bag picioarele in toate punctele astea... nu dau doi bani pe ele( nu ai inteles) !!!! Azi , 30 decembrie 2016, o idioata, mi-a calcat sufletelul pe trecerea de pietoni ... mai avea 2 luni si facea 10 ani sunt singura, trista si neconsolata Imi pare rau... Cuvintele sunt de prisos...
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 30, 2016 unde sa ma duc sa plang ? in casa ? acasa?
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 30, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 30, 2016 unde sa ma duc sa plang ? in casa ? acasa? Oriunde iti poti descarca durerea.. Pacat. Din pacate sunt multi care n-ar schita nici un gest sa evite o vietate. As vrea sa cred ca undeva, candva, orice fapta se rasplateste pe masura. 6 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 30, 2016 Lopix, imi bag picioarele in toate punctele astea... nu dau doi bani pe ele( nu ai inteles) !!!! Azi , 30 decembrie 2016, o idioata, mi-a calcat sufletelul pe trecerea de pietoni ... mai avea 2 luni si facea 10 ani sunt singura, trista si neconsolata Sunt zile in care imi vine sa urlu dar azi .. ma doare sufletul... ce stiti voi ? futeti, platiti, si va vedeti de ale voastre Azi sufar intradevar si chiar simt nevoia sa .. imi va trece, maine e o alta zi Îmi pare rău, Anonna, mai ales că îl știu! Plm...au carnet toți cretinii! 6 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 30, 2016 Oriunde iti poti descarca durerea.. Pacat. Din pacate sunt multi care n-ar schita nici un gest sa evite o vietate. As vrea sa cred ca undeva, candva, orice fapta se rasplateste pe masura. Fii sigur! 2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 30, 2016 Lopix, imi bag picioarele in toate punctele astea... nu dau doi bani pe ele( nu ai inteles) !!!! Azi , 30 decembrie 2016, o idioata, mi-a calcat sufletelul pe trecerea de pietoni ... mai avea 2 luni si facea 10 ani sunt singura, trista si neconsolata Sunt zile in care imi vine sa urlu dar azi .. ma doare sufletul... ce stiti voi ? futeti, platiti, si va vedeti de ale voastre Azi sufar intradevar si chiar simt nevoia sa .. imi va trece, maine e o alta zi Iti donez eu altul cand face pui .Ce rasa era ? Imi pare rau 18 13
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 30, 2016 Iti donez eu altul cand face pui .Ce rasa era ? Imi pare rau Multumesc, dar daca vreau imi pot lua singura "orice" de pe strada... sunt destui maidanezi ... era un shig_tzu. M-am linistit, aproape. Iti multumesc de intentie 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 30, 2016 Multumesc, dar daca vreau imi pot lua singura "orice" de pe strada... sunt destui maidanezi ... era un shig_tzu. M-am linistit, aproape. Iti multumesc de intentieasa mic? oricum daca era a mea face d'ala mare si mancacios 14 14
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 30, 2016 asa mic? oricum daca era a mea face d'ala mare si mancacios Educata, cuminte, ascultatoare ,,un ghemotoc de blana Nu mai vreau ...doare 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum