Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Moneda virtuala bitcoin se preschimba luni, in jurul orei 17,00 GMT, la 1.020 dolari, dupa ce duminica a depasit pragul de 1.000 de dolari, o premiera in ultimii trei ani, scrie AFP.

Io i-am spus acum cateva luni doctorului  (marele jucator la bursa, pierzator la Sarlota )-e postarea p'acilea pe site - sa bage tot acolo... Era vreo $400, tocmai ce-i spusesem ca unii deja au mizat pe el de la $200 cu cateva luni in urma. Unii au noroc in dragoste, dar si la bursa. Doctoru', pola bursa, laba Sarlota :laugh2  

• Like 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

O stewardeza buna de luat in maciuca nu da capitanu'? :laugh2  

Vedem ce-o mai aparea anul acesta ...ca unele s-au cam invechit  si smecherit  :laugh2

• Like 17
  • Minus 14
Postat

Sunt vreo 2 care m-au luat peste picior...că ce postez....unul dintre ei posta muzici multe acum câțiva ani, când era la începuturi. Mai postează și acum. Așa și acest coleg - pe care îl stimezi atât de mult - nu cu multă vreme în urmă mă tot lua în balon, cum vine vorba, că postez muzici. Ori că postez citate...a se vedea și ultima lui postare. Mă deranjează oarecum că cei care mă ironizează pentru anumite lucruri ajung și ei să facă aceleași lucruri. Bune sau rele. În rest, fiecare este liber să posteze unde și ce dorește :hihat

Asa se intampla de obicei  (din ce am observat) cei care contesta cel mai mult manelele (ca gen de muzica)    ajungi de nu-i mai asezi la masa de pe ringul de dans  .  :laugh2   Ti-o zic eu  ...si tot din gama  ironicilor fac parte

• Like 19
  • Minus 14
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sunt vreo 2 care m-au luat peste picior...că ce postez....unul dintre ei posta muzici multe acum câțiva ani, când era la începuturi. Mai postează și acum. Așa și acest coleg - pe care îl stimezi atât de mult - nu cu multă vreme în urmă mă tot lua în balon, cum vine vorba, că postez muzici. Ori că postez citate...a se vedea și ultima lui postare. Mă deranjează oarecum că cei care mă ironizează pentru anumite lucruri ajung și ei să facă aceleași lucruri. Bune sau rele. În rest, fiecare este liber să posteze unde și ce dorește :hihat

Vai, da' ce sensibilos e domnu' fotbaliator! Te-am luat în balon că 90% din postările tale sunt muzici, poze, bancuri și alte prostioare de pe net, unele puerile, altele vechi. Așa ...și? Te-am jignit cu ceva? Ți-am dat o steluță... Te-am înjurat? Pentru asta porți tu ranchiună?

Asta arată nivelul de maturitate pe care îl ai, ca să folosesc un eufemism!

• Like 3
  • Minus 13
Postat

Vai, da' ce sensibilos e domnu' fotbaliator! Te-am luat în balon că 90% din postările tale sunt muzici, poze, bancuri și alte prostioare de pe net, unele puerile, altele vechi. Așa ...și? Te-am jignit cu ceva? Ți-am dat o steluță... Te-am înjurat? Pentru asta porți tu ranchiună?

Asta arată nivelul de maturitate pe care îl ai, ca să folosesc un eufemism!

la mine a fost invers  , mi-a dat 5 stelute si dupa aceea a inceput sa faca urat si sa adreseze injurii ca la usa cortului

o fi bine , o fi rau !?  :laugh2 

macar una s-a comportat exemplar pe toata durata  interactiunii  :)

caracterul omului se observa din  simplul comportament  marcat prin genul de postari  pe care le face , eu asa zic

• Like 20
  • Minus 14
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu stiu cum ma simt, nu vreau sa ma simt. Beau o cafea, ascult Parazitii si citesc p-aici, nu vreau sa incep inca anul.  :no2

Btw, ce se aude despre primavara?!?  :girly

LE. La multi ani! 

• Like 7
  • Minus 18
Postat

Btw, ce se aude despre primavara?!?  :girly

Ie pa vine daca privesti afara  :laugh2

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Nu port nimănui nimic. Dacă chiar te interează :console

Vai, da' ce sensibilos e domnu' fotbaliator! 

Dacă te-ai simțit vizat cumva de postarea mea de mai sus...

Postat

Nu port nimănui nimic. Dacă chiar te interează :console

Dacă te-ai simțit vizat cumva de postarea mea de mai sus...

Era evident! Mon cher, ăsta e defectul tău: nu ai simțul umorului!
  • Like 3
  • Minus 14
Postat

Fara chef. 

http://info.shine.com/media/gallery_images/tumblr_mj3swrkgb81qgcqwqo1_500.gif

post-194745-0-90512300-1483455560_thumb.gif

• Like 20
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...