Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

d'aia umblai cu banutul in mana dupa Suliman ala cu masajul din Ct. :laugh2

Postat

d'aia umblai cu banutul in mana dupa Suliman ala cu masajul din Ct. :laugh2

tu nu sesizei nici cea mai mica aroganta... te deranjeaza cumva ca platesc sa mi se faca masaj fara sa ajung sa sug pula sau cum ? ca nu poti ajunge la mine sa-mi platesti sa ma masezi tu fara sa-ti sug pula 

Postat

tu nu sesizei nici cea mai mica aroganta... te deranjeaza cumva ca platesc sa mi se faca masaj fara sa ajung sa sug pula sau cum ? ca nu poti ajunge la mine sa-mi platesti sa ma masezi tu fara sa-ti sug pula 

ai facut schimb de "informatie" ...nu ma lua pe mine cu vrajeala d'asta ca nu tine

iar la ultima fraza iti faci iluzii desarte  .....nu esti pe calapodul meu  oricat ai incerca   :rax2

Postat

ai facut schimb de "informatie" ...nu ma lua pe mine cu vrajeala d'asta ca nu tine

iar la ultima fraza iti faci iluzii desarte  .....nu esti pe calapodul meu  oricat ai incerca   :rax2

da da da ... si strugurii sunt acrii :D .. iar pe mine nici imprejur nu ma doare ... chinuie-te

Postat

da da da ... si strugurii sunt acrii :D .. iar pe mine nici imprejur nu ma doare ... chinuie-te

refuz portia ta de struguri :laugh2   ada unii mai tineri si poate imi fac cu ochiul :rax2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Intr-o tara de nebuni "Romania te iubesc"   :angry

Niste jeguri umane 

:slap2

Catelu din video a murit ,iar jigodia aia a primit dosar penal .

• Like 3
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

N-as prea spune asta in locul tau ... diferenta intre mine si tine este ca ... da, tu ai fute orice are gaura, eu fut doar daca sunt platita in cazul de fata, eu te-am injurat, deci nicigand sa te fut chiar de m-ai plati 

Se pare ca nu sesizezi ironia fina... :)

Vizitator
Postat

Indivizi care se pretind a fi oameni dar sunt mai javre decat orice animal.

Fereasca Dumnezeu......

Timpul meu liber il dedic combaterii si ajutarii animalelor abuzate si batute  .......ce vad si ce aud imi urechile :(

Si cand te gandesti ca multi o fac pentru distractie.....ieri a fost un caz cand un nebun a dat foc ,in fata blocului ,la o casuta improvizata in care se afla o pisica si pui ei .....cica nu ii suporta mirosul .

Pisoiasi au murit....mamici i-a fost aputata coada si are arsuri foarte grave :(

• Like 3
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Fereasca Dumnezeu......

Timpul meu liber il dedic combaterii si ajutarii animalelor abuzate si batute  .......ce vad si ce aud imi urechile :(

Si cand te gandesti ca multi o fac pentru distractie.....ieri a fost un caz cand un nebun a dat foc ,in fata blocului ,la o casuta improvizata in care se afla o pisica si pui ei .....cica nu ii suporta mirosul .

Pisoiasi au murit....mamici i-a fost aputata coada si are arsuri foarte grave :(

O multime de cretini sadici, din pacate prea multi.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

O multime de cretini sadici, din pacate prea multi.

:slap2 Da 

Si nici pedepsiti nu sunt

• Like 3

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bestii! Alte comentarii sunt de prisos.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...