Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Lost in the wind
Postat

Asta cu tara, nu stiu ce sa zic, imi aduc aminte cand era pe Animal Planet emisiunea aia cu animale abuzate si intr-adevar aia se ocupau de salvarea animalelor, dar, in final ca pedepse nu primeau aia decat ceva amenzi de cateva sute de dolari sau 1-2 saptamani de bulau !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asta cu tara, nu stiu ce sa zic, imi aduc aminte cand era pe Animal Planet emisiunea aia cu animale abuzate si intr-adevar aia se ocupau de salvarea animalelor, dar, in final ca pedepse nu primeau aia decat ceva amenzi de cateva sute de dolari sau 1-2 saptamani de bulau !

La noi nici amenda nu se da :(

Postat

La noi nici amenda nu se da :(

Capitolul VII - Sanctiuni

Art. 23

(1) Constituie contraventie urmatoarele fapte:

a) nerespectarea dispozitiilor art. 12;

B) nerespectarea dispozitiilor art. 5 alin. (1);

c) supunerea unui animal la rele tratamente;

d) nerespectarea dispozitiilor art. 26 alin. (3);

e) supunerea unui animal la cruzimi.

(11) Constituie infractiuni urmatoarele fapte:

a) detinerea si comercializarea de animale salbatice de catre persoane fizice si juridice neautorizate, cu exceptia gradinilor zoologice;

B) folosirea animalelor pentru cersetorie, in scopul obtinerii de foloase necuvenite;

c) faptele prevazute la art. 6;

d) organizarea de lupte intre animale sau cu animale;

e) folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea.

(2) Contraventiile prevazute la alin. (1) se sanctioneaza dupa cum urmeaza:

a) cele de la lit. a), cu amenda de la 800 lei la 1.000 lei;

B) cele de la lit. B)-e), cu amenda de la 1.000 lei la 1.500 lei.

(3) Infractiunile prevazute la alin. (11) se sanctioneaza dupa cum urmeaza:

a) cele de la lit. a), cu inchisoare de la o luna la un an sau cu amenda penala de la 500 lei la 10.000 lei si confiscarea animalelor;

B) cele de la lit. B), cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda penala de la 500 lei la 6.000 lei si confiscarea animalelor;

c) cele de la lit. c), cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda penala de la 1.000 lei la 10.000 lei si confiscarea animalelor;

d) cele de la lit. d), cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda penala de la 1.000 lei la 2.000 lei si confiscarea animalelor;

e) cele de la lit. e), cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda penala de la 500 lei la 2.000 lei si confiscarea animalelor.

E grosier ce am spicuit eu aici din lege, dar, ma rog, daca vrei poti citi tot: legea 205/2004 !

LE: a pus fata aia cu ochelari pe unde era litera b !!

Vizitator
Postat

Capitolul VII - Sanctiuni Art. 23 (1) Constituie contraventie urmatoarele fapte: a) nerespectarea dispozitiilor art. 12; B) nerespectarea dispozitiilor art. 5 alin. (1); c) supunerea unui animal la rele tratamente; d) nerespectarea dispozitiilor art. 26 alin. (3); e) supunerea unui animal la cruzimi. (11) Constituie infractiuni urmatoarele fapte: a) detinerea si comercializarea de animale salbatice de catre persoane fizice si juridice neautorizate, cu exceptia gradinilor zoologice; B) folosirea animalelor pentru cersetorie, in scopul obtinerii de foloase necuvenite; c) faptele prevazute la art. 6; d) organizarea de lupte intre animale sau cu animale; e) folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea. (2) Contraventiile prevazute la alin. (1) se sanctioneaza dupa cum urmeaza: a) cele de la lit. a), cu amenda de la 800 lei la 1.000 lei; B) cele de la lit. B)-e), cu amenda de la 1.000 lei la 1.500 lei. (3) Infractiunile prevazute la alin. (11) se sanctioneaza dupa cum urmeaza: a) cele de la lit. a), cu inchisoare de la o luna la un an sau cu amenda penala de la 500 lei la 10.000 lei si confiscarea animalelor; B) cele de la lit. B), cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda penala de la 500 lei la 6.000 lei si confiscarea animalelor; c) cele de la lit. c), cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda penala de la 1.000 lei la 10.000 lei si confiscarea animalelor; d) cele de la lit. d), cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda penala de la 1.000 lei la 2.000 lei si confiscarea animalelor; e) cele de la lit. e), cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda penala de la 500 lei la 2.000 lei si confiscarea animalelor.

E grosier ce am spicuit eu aici din lege, dar, ma rog, daca vrei poti citi tot: legea 205/2004 !

LE: a pus fata aia cu ochelari pe unde era litera b !!

Legi exista :) ,dar nu se respecta

Daca suni la poliție pentru un caz de maltratare ala al animalelor ,nu te bagă nimeni in seama :(

• Like 4
  • Oras:in spania
  • Oras:in spania
Postat

corinavip cu steluta

cum ma fac si eu smecher  ca tine ? ca si eu vreau sa fiu mafiot.. merg la spalatorie dau 2 milioane, face masa 7 milioane dau 2 spaga..

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15895291_1810159022557997_4975226916155472036_n.jpg?oh=b21947446f9f2edfc0f4cc055a94faa8&oe=58D9351D :laugh2

• Like 4
  • Minus 19
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ma simt exceptional!!!

Tocmai ce-am constatat ca in urma unui tratament "special", "cocoshelul" meu s-a "lungit" cu fro' 2 centimetri si ceva, asa ca, probabil, de maine am sa-l bag la "intuneric" pe unde mi s-o scula... cocoshelul :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 5
Vizitator
Postat

Ma simt exceptional!!!

Tocmai ce-am constatat ca in urma unui tratament "special", "cocoshelul" meu s-a "lungit" cu fro' 2 centimetri si ceva, asa ca, probabil, de maine am sa-l bag la "intuneric" pe unde mi s-o scula... cocoshelul :laugh2  :laugh2  :laugh2

Exercitii Kegel ? :)

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ntzz, ceva mult mai "special" :laugh2

Ai dat zăpada.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 20
Vizitator
Postat

Ntzz, ceva mult mai "special" :laugh2

Pai si nu destainui si la altii ? Macar ideea de baza ? :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

Pai si nu destainui si la altii ? Macar ideea de baza ? :laugh2 :laugh2

Nope, curiosilor, e ceva mult mai "adanc" si mai plin de semnificatie! :laugh2

Putina rabdare! :laugh2

Va dau un indiciu: e vorba de circuitul apei in natura! :laugh2

Ia sa vedem, ghiciti? :rax2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Nope, curiosilor, e ceva mult mai "adanc" si mai plin de semnificatie! :laugh2

Putina rabdare! :laugh2

Așteptăm!  :laugh2

Vizitator
Postat

Va dau un indiciu: e vorba de circuitul apei in natura! :laugh2

Ia sa vedem, ghiciti? :rax2  :laugh2

:thinking :thinking Gheata ? :shocked :shocked :blushing2 :blushing2 (probabil nu, ca suna cam dureros ce-mi imaginez eu :laugh2 :laugh2 :laugh2 )

Postat

:thinking :thinking Gheata ? :shocked :shocked :blushing2 :blushing2 (probabil nu, ca suna cam dureros ce-mi imaginez eu :laugh2 :laugh2 :laugh2 )

Pai ce dreacu', tie ti-ar creste "cocoshelu'" de la gheata?!

Poate "inauntru" sa-ti creasca :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Mă, tu ai fost la Piața Revoluției, este? Azi a reînceput să lucre. 

• Like 2
  • Minus 20
Vizitator
Postat

Da... :laugh2 :laugh2 :blushing2 Pai... n-am idee :habarnam :habarnam

Postat

Ma simt exceptional!!!

Exercitii Kegel ? :)

Curiosi este ??? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Si-a schimbat omul dioptriile !!

• Like 3
Postat

:laugh2

Vizitator
Postat

Buna asta ! =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...