mercedesbenz Reputație: -380 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2017 Curiosi este ??? :laugh2 Si-a schimbat omul dioptriile !! Stii tu ca io port ochelari?!Doar de aproape, da' cand vine vorba de masurat "cocoshelu'", vad f.bine fara ei (ochelari) Deci, n-ai ghicit nici tu! Ie o chestie pt.care ar trebui sa va rugati toti sa vi se-ntample: vi se-ngroasa buzunaru', vi se subtiaza stressu' si durerile de cap (de sus), si vi se lungeste "cocoshelu'" Hai, ca degeaba va dati cu presupusu', tot nu va "prindeti" Putina rabdare si va spui io secretu' 2 5
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 9, 2017 Stii tu ca io port ochelari?!Doar de aproape, da' cand vine vorba de masurat "cocoshelu'", vad f.bine fara ei (ochelari) Deci, n-ai ghicit nici tu! Ie o chestie pt.care ar trebui sa va rugati toti sa vi se-ntample: vi se-ngroasa buzunaru', vi se subtiaza stressu' si durerile de cap (de sus), si vi se lungeste "cocoshelu'" Hai, ca degeaba va dati cu presupusu', tot nu va "prindeti" Putina rabdare si va spui io secretu' Sincer din toata inima nu ma intereseaz si nu, n-o am mare !!!
quasim Reputație: 2451 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Ianuarie 9, 2017 Stii tu ca io port ochelari?!Doar de aproape, da' cand vine vorba de masurat "cocoshelu'", vad f.bine fara ei (ochelari) Deci, n-ai ghicit nici tu! Ie o chestie pt.care ar trebui sa va rugati toti sa vi se-ntample: vi se-ngroasa buzunaru', vi se subtiaza stressu' si durerile de cap (de sus), si vi se lungeste "cocoshelu'" Hai, ca degeaba va dati cu presupusu', tot nu va "prindeti" Putina rabdare si va spui io secretu' Sa inscrii procedeul la O.S.I.M.! 3
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 9, 2017 Ma simt exceptional!!!Tocmai ce-am constatat ca in urma unui tratament "special", "cocoshelul" meu s-a "lungit" cu fro' 2 centimetri si ceva, asa ca, probabil, de maine am sa-l bag la "intuneric" pe unde mi s-o scula... cocoshelul te.ai gandit la mine si normal ca a crescut 4 19
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2017 te.ai gandit la mine si normal ca a crescut Nope, a fost asa cum am zis un "tratament special"!Cand ma gandesc la tine, imi creste "2 si ceva" X 2! 1 5
quasim Reputație: 2451 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Ianuarie 9, 2017 Daca e asa, ar trebui ca justlove sa fie declarata bun de patrimoniu national! 2
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2017 Daca e asa, ar trebui ca justlove sa fie declarata bun de patrimoniu national! Da, si io sa fiu "patrimoniu national" Oare ash putea? 1 5
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 9, 2017 Da, si io sa fiu "patrimoniu national" Oare ash putea? Da, doar ca trebuie sa te cazezi la Antipa, daca-l depasesti pe ala !
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 9, 2017 Da, doar ca trebuie sa te cazezi la Antipa, daca-l depasesti pe ala ! Pe cine? Pe mine? 2 20
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2017 Postat Ianuarie 9, 2017 Curiosi este ??? :laugh2 Si-a schimbat omul ruleta !!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2017 Postat Ianuarie 9, 2017 Stii tu ca io port ochelari?!Doar de aproape, da' cand vine vorba de masurat "cocoshelu'", vad f.bine fara ei (ochelari) Deci, n-ai ghicit nici tu! Ie o chestie pt.care ar trebui sa va rugati toti sa vi se-ntample: vi se-ngroasa buzunaru', vi se subtiaza stressu' si durerile de cap (de sus), si vi se lungeste "cocoshelu'" Hai, ca degeaba va dati cu presupusu', tot nu va "prindeti" Putina rabdare si va spui io secretu' Esti frate cu Afriq' acum ? 4
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2017 Da, doar ca trebuie sa te cazezi la Antipa, daca-l depasesti pe ala ! Auzi, prietene? Tu cati ani ai? Esti sigur ca esti "haios"?Hai sa-ti spun ceva: la Antipa sa "cazezi" tu pe cine vrei tu din familia ta, pe perioada nedeterminata!In rest, vezi-ti de treaba ta, ca esti obraznic! 2 5
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 9, 2017 Pe cine? Pe mine?Nu ti-ai dori, ii mort si cu dansa in borcan !
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 9, 2017 Auzi, prietene? Tu cati ani ai? Esti sigur ca esti "haios"?Hai sa-ti spun ceva: la Antipa sa "cazezi" tu pe cine vrei tu din familia ta, pe perioada nedeterminata!In rest, vezi-ti de treaba ta, ca esti obraznic! Ma scuzati, nu am vrut sa va inoportunez !
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 9, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 9, 2017 Da... :laugh2 Pai... n-am idee :habarnamhttps://youtu.be/G7fUskmUmpw 7 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2017 Postat Ianuarie 9, 2017 Plec in India https://www.youtube.com/watch?v=fMGFUSvhSiE
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2017 Esti frate cu Afriq' acum ? NU, detectiva mea preferata, n-am dotarea lu' Afriq, da' cine stie, poate anu' asta ne vedem! 1 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2017 Postat Ianuarie 9, 2017 NU, detectiva mea preferata, n-am dotarea lu' Afriq, da' cine stie, poate anu' asta ne vedem! Doar luna asta mai sunt in ''zona ''....
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2017 Postat Ianuarie 9, 2017 Da. Asa este. Dar tare ma tem ca nu prea sunt pe forum dintre cei pe care sa-i intereseze subiectul apa, memorie, Masaru Emotto... :blushing2 :no2 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 9, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 9, 2017 Da. Asa este. Dar tare ma tem ca nu prea sunt pe forum dintre cei pe care sa-i intereseze subiectul apa, memorie, Masaru Emotto... :blushing2 :no2Fiecare se întinde cat ii e plapuma. Oameni conștiincioși...
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2017 Postat Ianuarie 9, 2017 http://specialarad.ro/masuri-dure-luate-de-politia-romana-si-de-politia-animalelor-impotriva-bestiei-de-la-buteni-cazul-a-fost-preluat-si-de-procuratura/ 1
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 10, 2017 Buna dimineata! ma simt ... ca la cafea
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Ianuarie 10, 2017 super bine! O zi minunata va doresc! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum