Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Să mă fut în el de frig! Întotdeauna l-am urât.

• Like 4
  • Minus 20
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Care sunteti pe la Brasov, stati in casa, la caldura. -29 la ora asta. La noi la Galati ceva mai "cald", doar -18....

• Like 2
  • Oras:in flames
Postat

am dormit ca o vacutza pana acuma dupa-masa si sunt buimaca tare :( si nu vad eu cum mai dorm la noapte, iar ii dereglez odihna :(

si am visat iarasi ca dorm in timp ce sunt carata de cei 7 sclavi ai mei cu tot cu pat in natura. ce fel de om viseaza ca doarme cand doarme? i have real issues

• Oras:Splaiul Unirii
Postat

am dormit ca o vacutza pana acuma dupa-masa si sunt buimaca tare :( si nu vad eu cum mai dorm la noapte, iar ii dereglez odihna :(

si am visat iarasi ca dorm in timp ce sunt carata de cei 7 sclavi ai mei cu tot cu pat in natura. ce fel de om viseaza ca doarme cand doarme? i have real issues

Ai mâncat mult

• Like 1
Postat

Nu mancasem doar o supa japoneza de alge cu somon

Io mâncasem nişte parizer de pui

Cică e o vorbă că înainte se făcea parizărul din hârtie igienică (asta e o legendă urbană de pe vremea comuniştilor) ca să fie mai roz :hmmm

• Like 2
Postat

Cică e o vorbă că înainte se făcea parizărul din hârtie igienică (asta e o legendă urbană de pe vremea comuniştilor) ca să fie mai roz :hmmm

Ce odios. Urasc gustul de parizer si pate. Deci daca limba mea atinge pateul eu nu mai pot manca toata ziua.

Sa stii ca uneori am mai facut parizer de casa si mi-a placut chiar. Iti arat poate incerci,fac dupa reteta cucoanei

https://jamilacuisine.ro/parizer-de-casa-reteta-video/

Postat

Ce odios. Urasc gustul de parizer si pate. Deci daca limba mea atinge pateul eu nu mai pot manca toata ziua.

Sa stii ca uneori am mai facut parizer de casa si mi-a placut chiar. Iti arat poate incerci,fac dupa reteta cucoanei

Interesant

Mă uitam la Dinescu cum facea crenvuşti de pe o rețetă de fabrică din anii 50-60 dacă aia era rețeta stas...cât de natural îi făceau ! :eek

• Like 2
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

De nu era hartia igienica de atunci mai sanatoasa ca parizerul de acum n-am ce zice ! =))

• Like 1
Vizitator stau de sase
Postat

Mananca linistit mici la Dedulesti! Acolo inca se foloseste, cu succes, hartia igienica la prepararea micilor.

• Like 2
Vizitator
Postat

Mananca linistit mici la Dedulesti! Acolo inca se foloseste, cu succes, hartia igienica la prepararea micilor.

Yacks ! :no2 :no2

Postat

Nici câini maidanezi, nu prea mai sunt prin zonă! :laugh2

• Like 4
  • Minus 20
Postat

Ehe ... ce pateu de casă fac eu ...

• Like 5
  • Minus 20
Vizitator
Postat

Nici câini maidanezi, nu prea mai sunt prin zonă! :laugh2

Ei nu mai bine cremwurst vegetal de la Cris-Tim :) ? Desi nici ala nu sunt sigur ca e chiar... "vegetal" :no2 :no2

• Like 2
Postat

Ehe ... ce pateu de casă fac eu ...

Deloc nu imi place. Nu mananc niciodata,am gustat odata cand eram copil si am decis il urasc definitiv si irevocabil. E putin bizar pentru ca ficatul imi place.

Am mai mancat odata in liceu cand flirtam cu un fotbalist cand era in pauza de la meci, am cerut din sandvisul lui, nu stiam cu ce este si cand am muscat m-am facut stravezie la fata. Pentru ca el astepta in fata mea sa il mananc nu mai puteam da inapoi si mucam si inghiteam nemestecat, nestiind luata prin supridere cum sa procedez :( Si mi-l si lasase mie pe tot

Nu am putut manca vreo 2 zile zile dupa asa m-a intors pe dos :(

• Like 1
Vizitator
Postat

Deloc nu imi place. Nu mananc niciodata,am gustat odata cand eram copil si am decis il urasc definitiv si irevocabil. E putin bizar pentru ca ficatul imi place.

Am mai mancat odata in liceu cand flirtam cu un fotbalist cand era in pauza de la meci, am cerut din sandvisul lui, nu stiam cu ce este si cand am muscat m-am facut stravezie la fata. Pentru ca el astepta in fata mea sa il mananc nu mai puteam da inapoi si mucam si inghiteam nemestecat, nestiind luata prin supridere cum sa procedez :( Si mi-l si lasase mie pe tot

Nu am putut manca vreo 2 zile zile dupa asa m-a intors pe dos :(

La ficat este foarte problematic si periculos, depinde si de ficatul carui animal este pate-ul respectiv. Tin minte cand mancam carne ficatul de pui nu-mi placea neam, pate-ul din el in schimb da, era super gustos. La fel pate-ul de rata/gasca :no2 :no2 (care cica e delicatesa). In schimb pateul din ficat de vita/porc imi placea, desi nici acolo nu-mi placea ficatul de vita/porc gatit ! Vorbesc de pateurile de casa !

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Deci asa ceva nu se poate...cum mai nene sa fie ATAT DE frig?!?! :no2 Azi am fumat doar dimineata, la cafea. La serviciu, am iesit sa fumez si dupa 3 fumuri mi s-au lipit narile, jur. Evident, am abandonat.

Eu nu pot functiona la mai putin de 24 de grade. Nici nu vreau.  :no2

In fine, am ajuns acasa, e cald, mananc mandarine si ascult parazitii. Nu numai ca ascult melodia insa le ascult si indemnul. :D

Nu-i asa ca viata este frumoasa?!?!  :girly

• Like 3
  • Minus 18
Vizitator
Postat

Plus ca sunt persoane care nu suporta cum este gatit de casa ficatul...

Vizitator
Postat

Deci asa ceva nu se poate...cum mai nene sa fie ATAT DE frig?!?! :no2 Azi am fumat doar dimineata, la cafea. La serviciu, am iesit sa fumez si dupa 3 fumuri mi s-au lipit narile, jur. Evident, am abandonat.

Eu nu pot functiona la mai putin de 24 de grade. Nici nu vreau.  :no2

In fine, am ajuns acasa, e cald, mananc mandarie si ascult parazitii. Nu numai ca ascult melodia insa le ascult si indemnul. :D

Nu-i asa ca viata este frumoasa?!?!  :girly

Se mai incalzeste de joi-vineri, Sorinache ;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...