operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Ianuarie 10, 2017 Mulțumim la fel! Ca să fie bine, să nu fie rău!😊 1
hahaha25 Reputație: -367 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Pussy Heaven Oras:Pussy Heaven Postat Ianuarie 10, 2017 Asa si asa 6 8
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 10, 2017 Să mă fut în el de frig! Întotdeauna l-am urât. 4 20
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Ianuarie 10, 2017 Și eu, prefer caniculă decât ger 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 10, 2017 -20,5 se rupe cainele-n curba ! 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2017 Postat Ianuarie 10, 2017 Care sunteti pe la Brasov, stati in casa, la caldura. -29 la ora asta. La noi la Galati ceva mai "cald", doar -18.... 2
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Ianuarie 10, 2017 Care sunteti pe la Brasov, stati in casa, la caldura. -29 la ora asta. La noi la Galati ceva mai "cald", doar -18....Misto, de pe 15 se deschid strandurile 1
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 10, 2017 Ce plictiseala!!!
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 10, 2017 am dormit ca o vacutza pana acuma dupa-masa si sunt buimaca tare si nu vad eu cum mai dorm la noapte, iar ii dereglez odihna si am visat iarasi ca dorm in timp ce sunt carata de cei 7 sclavi ai mei cu tot cu pat in natura. ce fel de om viseaza ca doarme cand doarme? i have real issues
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 10, 2017 am dormit ca o vacutza pana acuma dupa-masa si sunt buimaca tare si nu vad eu cum mai dorm la noapte, iar ii dereglez odihna si am visat iarasi ca dorm in timp ce sunt carata de cei 7 sclavi ai mei cu tot cu pat in natura. ce fel de om viseaza ca doarme cand doarme? i have real issuesAi mâncat mult 1
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 10, 2017 Ai mâncat multNu mancasem doar o supa japoneza de alge cu somon
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 10, 2017 Nu mancasem doar o supa japoneza de alge cu somonIo mâncasem nişte parizer de pui Cică e o vorbă că înainte se făcea parizărul din hârtie igienică (asta e o legendă urbană de pe vremea comuniştilor) ca să fie mai roz 2
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 10, 2017 Io mâncasem nişte parizer de puiCică e o vorbă că înainte se făcea parizărul din hârtie igienică (asta e o legendă urbană de pe vremea comuniştilor) ca să fie mai roz Ce odios. Urasc gustul de parizer si pate. Deci daca limba mea atinge pateul eu nu mai pot manca toata ziua.Sa stii ca uneori am mai facut parizer de casa si mi-a placut chiar. Iti arat poate incerci,fac dupa reteta cucoaneihttps://jamilacuisine.ro/parizer-de-casa-reteta-video/
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 10, 2017 Ce odios. Urasc gustul de parizer si pate. Deci daca limba mea atinge pateul eu nu mai pot manca toata ziua.Sa stii ca uneori am mai facut parizer de casa si mi-a placut chiar. Iti arat poate incerci,fac dupa reteta cucoaneihttps://jamilacuisine.ro/parizer-de-casa-reteta-video/Interesant Mă uitam la Dinescu cum facea crenvuşti de pe o rețetă de fabrică din anii 50-60 dacă aia era rețeta stas...cât de natural îi făceau ! 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 10, 2017 Io mâncasem nişte parizer de puiCică e o vorbă că înainte se făcea parizărul din hârtie igienică (asta e o legendă urbană de pe vremea comuniştilor) ca să fie mai roz De nu era hartia igienica de atunci mai sanatoasa ca parizerul de acum n-am ce zice ! 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2017 Postat Ianuarie 10, 2017 Io mâncasem nişte parizer de pui Cică e o vorbă că înainte se făcea parizărul din hârtie igienică (asta e o legendă urbană de pe vremea comuniştilor) ca să fie mai roz Mananca linistit mici la Dedulesti! Acolo inca se foloseste, cu succes, hartia igienica la prepararea micilor. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2017 Postat Ianuarie 10, 2017 Mananca linistit mici la Dedulesti! Acolo inca se foloseste, cu succes, hartia igienica la prepararea micilor.Yacks ! :no2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 10, 2017 Mananca linistit mici la Dedulesti! Acolo inca se foloseste, cu succes, hartia igienica la prepararea micilor.Nici câini maidanezi, nu prea mai sunt prin zonă! 4 20
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 10, 2017 Ce odios. Urasc gustul de parizer si pate. Deci daca limba mea atinge pateul eu nu mai pot manca toata ziua.Sa stii ca uneori am mai facut parizer de casa si mi-a placut chiar. Iti arat poate incerci,fac dupa reteta cucoaneihttps://jamilacuisine.ro/parizer-de-casa-reteta-video/Ehe ... ce pateu de casă fac eu ... 5 20
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2017 Postat Ianuarie 10, 2017 Mananca linistit mici la Dedulesti! Acolo inca se foloseste, cu succes, hartia igienica la prepararea micilor. Nici câini maidanezi, nu prea mai sunt prin zonă! Ei nu mai bine cremwurst vegetal de la Cris-Tim ? Desi nici ala nu sunt sigur ca e chiar... "vegetal" :no2 2
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 10, 2017 Ehe ... ce pateu de casă fac eu ...Deloc nu imi place. Nu mananc niciodata,am gustat odata cand eram copil si am decis il urasc definitiv si irevocabil. E putin bizar pentru ca ficatul imi place.Am mai mancat odata in liceu cand flirtam cu un fotbalist cand era in pauza de la meci, am cerut din sandvisul lui, nu stiam cu ce este si cand am muscat m-am facut stravezie la fata. Pentru ca el astepta in fata mea sa il mananc nu mai puteam da inapoi si mucam si inghiteam nemestecat, nestiind luata prin supridere cum sa procedez Si mi-l si lasase mie pe totNu am putut manca vreo 2 zile zile dupa asa m-a intors pe dos 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2017 Postat Ianuarie 10, 2017 Deloc nu imi place. Nu mananc niciodata,am gustat odata cand eram copil si am decis il urasc definitiv si irevocabil. E putin bizar pentru ca ficatul imi place.Am mai mancat odata in liceu cand flirtam cu un fotbalist cand era in pauza de la meci, am cerut din sandvisul lui, nu stiam cu ce este si cand am muscat m-am facut stravezie la fata. Pentru ca el astepta in fata mea sa il mananc nu mai puteam da inapoi si mucam si inghiteam nemestecat, nestiind luata prin supridere cum sa procedez Si mi-l si lasase mie pe totNu am putut manca vreo 2 zile zile dupa asa m-a intors pe dos La ficat este foarte problematic si periculos, depinde si de ficatul carui animal este pate-ul respectiv. Tin minte cand mancam carne ficatul de pui nu-mi placea neam, pate-ul din el in schimb da, era super gustos. La fel pate-ul de rata/gasca :no2 (care cica e delicatesa). In schimb pateul din ficat de vita/porc imi placea, desi nici acolo nu-mi placea ficatul de vita/porc gatit ! Vorbesc de pateurile de casa !
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2017 Deci asa ceva nu se poate...cum mai nene sa fie ATAT DE frig?!?! Azi am fumat doar dimineata, la cafea. La serviciu, am iesit sa fumez si dupa 3 fumuri mi s-au lipit narile, jur. Evident, am abandonat. Eu nu pot functiona la mai putin de 24 de grade. Nici nu vreau. In fine, am ajuns acasa, e cald, mananc mandarine si ascult parazitii. Nu numai ca ascult melodia insa le ascult si indemnul. Nu-i asa ca viata este frumoasa?!?! 3 18
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2017 Postat Ianuarie 10, 2017 Plus ca sunt persoane care nu suporta cum este gatit de casa ficatul...
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2017 Postat Ianuarie 10, 2017 Deci asa ceva nu se poate...cum mai nene sa fie ATAT DE frig?!?! Azi am fumat doar dimineata, la cafea. La serviciu, am iesit sa fumez si dupa 3 fumuri mi s-au lipit narile, jur. Evident, am abandonat. Eu nu pot functiona la mai putin de 24 de grade. Nici nu vreau. In fine, am ajuns acasa, e cald, mananc mandarie si ascult parazitii. Nu numai ca ascult melodia insa le ascult si indemnul. Nu-i asa ca viata este frumoasa?!?! Se mai incalzeste de joi-vineri, Sorinache 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum