Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu beau doar Cola Zero sau Diet.

Si eu am zis ca ma las ..si de atunci am mai baut o cisterna !

Imi place sa imi bat joc de ficatul meu :D

:( 

Beau foarte, foarte rar... La cat zahar contine... plus alte tampenii. Ma mai apuca pofta, dar beau din an in paste...

Eu il folosesc ca degresant pentru aragaz.....si functioneaza  :laugh2

• Like 4
Vizitator
Postat

Si ca tot veni vorba de cola si eu sunt la carrefour :D

Vin si eu :)

Am frigiderul gol  :laugh2

• Like 2
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Si ca tot veni vorba de cola si eu sunt la carrefour :D

Nu mi-o lua in nume de rau , dar, sa mor de ai ceva sanatos in cosul ala ! :(

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vin si eu :)

Am frigiderul gol  :laugh2

Ți-l umplu eu.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 21
  • Oras:Pussy Heaven
Postat

Nu mi-o lua in nume de rau , dar, sa mor de ai ceva sanatos in cosul ala ! :(

Asa este :)

Obiceiuri proaste

Vizitator
Postat

Tin minte, prin 1985 parca, intr-o dupa-amiaza cand ma intorceam de la plaja spre vila unde eram cazati, la gazda, a reusit taica-meu sa gaseasca 5 sticle de Pepsi Cola, in Techirghiol, ma rog ne facusem acolo niste prieteni de familie care "se descurcau". 5 sticle pe vremea aia era MINUNE :) :laugh2 Mai nu stiu, ori pentru ca eram eu copil (aveam 7 ani), ori pentru ca-mi era sete =)) dar oricum, NICI NU SE COMPARA cu porcaria numita Pepsi Cola din ziua de azi. Era altfel, si mai buna la gust, si parca si alta culoare...

Ehh, amintiri...

• Like 4
Postat

Eu inca imi aduc aminte de sticlele de pepsi-cola din STICLA de acum 22-23 de ani.

Si apropo de gust..cu totul altul.

• Like 5
  • Minus 8
Vizitator
Postat

Pai ce mai astepti ? :D

:girly acuuuummmmm

• Like 2
Vizitator
Postat

Ți-l umplu eu.  :laugh2

:rax2  :rax2  :rax2  :rax2

• Like 2
Postat

Tin minte, prin 1985 parca, intr-o dupa-amiaza cand ma intorceam de la plaja spre vila unde eram cazati, la gazda, a reusit taica-meu sa gaseasca 5 sticle de Pepsi Cola, in Techirghiol, ma rog ne facusem acolo niste prieteni de familie care "se descurcau". 5 sticle pe vremea aia era MINUNE :) :laugh2 Mai nu stiu, ori pentru ca eram eu copil (aveam 7 ani), ori pentru ca-mi era sete =)) dar oricum, NICI NU SE COMPARA cu porcaria numita Pepsi Cola din ziua de azi. Era altfel, si mai buna la gust, si parca si alta culoare...

Ehh, amintiri...

In primul rand ca era in sticla normala nu in porcarie de plastic si probabil ca ceva modificari de compozitie a suferit in timp, in plus datorita faptului ca pe vremea aia nu ne fraierisera concernele sa consumam tone de zahar, percepeam gustul altfel !

In alta ordine de idei imi aduc aminte cum mi-am servit cainele cu doua sticle de Brifcor, daca ma prindeau mi-o luam crunt ! =))

• Like 1
Vizitator
Postat

Ooooo daaa, Brifcor, Bem-Bem, Aurora.... Pacat, pacat ca s-a distrus industria de sucuri romanesti. Alea erau SUCURI, nu gunoaiele din prezent... bleah

• Like 2
Postat

Eram student și în sesiune, ca să pot rezista noaptea să învăț  (pulea învăța în timpul anului, doar dacă aveam vreun parțial), frecam ness cu Pepsi în loc de apă. Aveam o combinație cu unii de la o cârciumă și luam câteva sticle (4-5/săptămână) la suprapreț. Ăia primeau cam 2-3 navete pe săptămână, dar nu vindeau niciuna acolo, ci unora ca mine. Băi nene, după o cană din aia, nu mai dormeam 2 zile!  :laugh2

• Like 7
  • Minus 21
  • Oras:Bucuresti
Postat

sau poate 20 , nu se stie.. :wacko:

imi aduc aminte cu drag ziua de sambata 13 ianuarie,era cat un flacon de 2 litri amu ii de 2 metri aproape :P

on topic MA SIMT MINUNAT! :)

Hopaa...!!

Tizu' e si Capricorn?! :laugh2 

La multi ani, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si iubit de fete bune! :hug1   

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Hopaa...!!

Tizu' e si Capricorn?! :laugh2

La multi ani, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si iubit de fete bune! :hug1   

unde mai pui, ca il cheama ca si pe tine  ;) 

multumesc, te țucă măsa. :laugh2  :kiss3

• Like 4
  • Minus 20
Postat

unde mai pui, ca il cheama ca si pe tine  ;)

multumesc, te țucă măsa. :laugh2  :kiss3

Pai, stiam de la tine ca asa il cheama, de-aia am zis tizu'!

O "tzuc" si io pe ma-sa ;)  :kiss3  

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:in flames
  • Oras:in flames
Postat

Eh am facut si trecerea de la ratacire meditativa catre melancolie. Ceea ce este un progres fata de negativismul resimtit in ultima perioada.

Si in numele melancoliei iar am meditat cum ar veni ca unde-s zilele cand ma simteam fericita chiar si putin, dar absolut in fiecare zi

• Like 1
Postat

cu tot respectul pentru tine si pentru decedatul Eminescu . Poezia este altceva decat crezi matale . In particular pot sa argumentez - aici nu are sens . Esti - cu tot respectul - prea incrancenat . Care- i miza ?

Ar fi grozav sa ne impartasesti iodeile tale despre poezie. Poate ca topicul "Sarbatoarea Poeziei" nu e un loc rau. 

Postat

cu tot respectul pentru tine si pentru decedatul Eminescu . Poezia este altceva decat crezi matale . In particular pot sa argumentez - aici nu are sens . Esti - cu tot respectul - prea incrancenat . Care- i miza ?

Da, sunt nerabdator sa aflu opinia ta pe "Sarbatoarea Poeziei".  Doar cu o rugaminte: nu pomeni de Bob Dylan ca ma cert urât cu nobel si nu vreau  :laugh2

Postat

Da, sunt nerabdator sa aflu opinia ta pe "Sarbatoarea Poeziei".  Doar cu o rugaminte: nu pomeni de Bob Dylan ca ma cert urât cu nobel si nu vreau  :laugh2

Ce ai bre cu Dylan? 

Vizitator ana paraschiv
Postat

Ar fi grozav sa ne impartasesti iodeile tale despre poezie. Poate ca topicul "Sarbatoarea Poeziei" nu e un loc rau.

Iti multumesc pentru invitatie . Nu pot sa ii dau curs. Forumul asta abunda in adevaruri insolite si reflectii nastrusnice . Aici totul este amuzant iar eu vreau sa raman in zona asta . Promit sa citesc si acel topic in masura in care imi permite timpul .
  • Like 4
  • Minus 2

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ehh, amintiri...

Pe vremea aceea iesem cu familia aproape duminica de duminica la o partida de mici la o terasa  , dar cel mai important sa savurez o sticla de Pepsi (numai acolo o gaseai la discretie)  :laugh2 Si da , intradevar , gustul era total diferit de cel de acum  :)

• Like 15
  • Minus 15

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...