anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 de unde stii??? ai ramas fara si nu ai mai gasit la butique? Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Vadre retro! 3 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 sunt ZEN nu si plina de cultura .... ce e "vadre"? Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 ZEN-ul fie cu mineeeeeee !!Te-ai epilat total este? 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Te-ai epilat total este? de ce intrebi? vrei sa-mi cumperi parul pubian? nu te grabi, il dau scump Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 de ce intrebi? vrei sa-mi cumperi parul pubian? nu te grabi, il dau scump Asa de lung era incat sa poata fii folosit la o peruca? 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Asa de lung era incat sa poata fii folosit la o peruca? vad ca o zgudui ca la pishoar ... tinere, nu mi-am angajat lautari Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 vad ca o zgudui ca la pishoar ... tinere, nu mi-am angajat lautari Obligat fortat se zguduie la pisuar, cel putin la noi la barbati. Lautarii erau pt cheful de dupa epilare? 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Obligat fortat se zguduie la pisuar, cel putin la noi la barbati. Lautarii erau pt cheful de dupa epilare? hazule! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Pupate-as maica, pupate-as... pai unde zarisi tu veninul? Nu observi ca's plina de iubire? Am promis ca voi fi plina de intelegere si compasiune fata de aproape deci, ma tin de promisiune ... unde zarisi mata ura si venin ... zau asa ! Nu-mi fac griji iti expui destul de bine "ranile urate" de pe sufletul tau Am mai spus , dar o repet , ca nu imi este greu : oamenii in general nu se schimba si cu mare greutate ajung sa-si mai slefuiasca cate ceva din caracterul deja format 16 15 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Nu-mi fac griji iti expui destul de bine "ranile urate" de pe sufletul tau Am mai spus , dar o repet , ca nu imi este greu : oamenii in general nu se schimba si cu mare greutate ajung sa-si mai slefuiasca cate ceva din caracterul deja format stiu ca sunt dragostea vietii tale... dar hai, inceteaza, nu face din mine un scop in viata, iti irosesti timpul aiurea Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Astazi de dimineata m-a claxonat un tip la benzinarie, ca ce durează atat sa alimentez. .. Nu știu de ce s-a calmat asa brusc: ori ca m-am uitat urat la el, ori ca i-am zis ca așa alimentez eu, ușor, sa nu i se aplece.... Batmani cu "fustițe roz" . Oare de ce nu lasati doar femeile să fie isterice !? Deci raman la parerea mea : aroganta este o forma de prostie , putin mai eleganta HAI NEATAAAAA !!! Mai muncim si noi pe ziua de azi ? 18 15 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 stiu ca sunt dragostea vietii tale... dar hai, inceteaza, nu face din mine un scop in viata, iti irosesti timpul aiureaIti dai seama dar te cred pe cuvant 15 15 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Astazi de dimineata m-a claxonat un tip la benzinarie, ca ce durează atat sa alimentez. .. Nu știu de ce s-a calmat asa brusc: ori ca m-am uitat urat la el, ori ca i-am zis ca așa alimentez eu, ușor, sa nu i se aplece.... Batmani cu "fustițe roz" . Oare de ce nu lasati doar femeile să fie isterice !? Marti.jpg Deci raman la parerea mea : aroganta este o forma de prostie , putin mai eleganta HAI NEATAAAAA !!! Mai muncim si noi pe ziua de azi ? Nu! Mi-e lene. 2 21 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Nu ma lasă patul sa ma dau jos din el 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Ce face Nole si cu Verdasco ??? Astia parca joaca un fel de bambilici in setul 2, asta nu e tenis ! :ewpu :laugh2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Vadre retro! da parca era VADE RETRO SATANA :laugh2 ma chinui degeaba , ca nu se lasa exorcizata , neam 18 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Parca are dreptate si se potriveste cu realitatea Astept cu mare interes articolul "Care lopata ti se potriveste in functie de zodie" 18 7 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 da parca era VADE RETRO SATANA :laugh2 ma chinui degeaba , ca nu se lasa exorcizata , neam Mr.O s-o fi gandit la "vadră". De vin, zic.Btw... care e pluralul la vadră? Vadre, sau vedre? Mai degrabă cred că a scris de pe tel. și din câte știu, nu e chiar pianist. 3 21 Link spre comentariu
hahaha25 Reputație: -367 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Pussy Heaven Oras:Pussy Heaven Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Ma simt bine in rest 6 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 https://thediaryofadam.com/2015/09/04/barbatii-care-cred-ca-toate-femeile-sunt-la-fel/ Cunosc bărbați care sunt prinși în trecut. De fapt, sunt prinși de femeia din trecut care i-a dezamăgit. Și în incapacitatea lor de a înțelege că în viață există experiențe plăcute și mai puțin plăcute, au ales să generalizeze, să acopere întreaga suflare feminină cu o pătură a neîncrederii. Deși, orice dezamăgire este un îndemn la a te trezi la realitate, de a învăța din trecut și de a realiza ceea ce îți dorești. Oamenii, fie ei bărbați, fie femei, nu sunt cu toții cei mai buni, cei mai sinceri ori cei mai devotați. Bărbații aceștia nu mai cred în sinceritatea femeii din fața lor, oricare ar fi ea. Nu o mai văd ca pe o viitoare iubită, ci ca pe un alt trup pe care să-l treacă în registrul de cuceriri. Nu mai ajung să iubească pentru că nu mai au încredere că femeia le poate stârni și sentimente, pe lângă excitare. Celor care se găsesc ancorați în trecut aș vrea să le spun câteva lucruri: 1. Dacă ai luat-o odată în freză, nu te tunde chel singur. O femeie care te-a dezamăgit, rămâne o dezamăgire, dar nu o transforma într-un mod de raportare pentru celelalte. Nu toate sunt la fel, indiferent ce spun cei de la Paraziții. Când crezi că toate femeile te mint și îți vor răul, nu faci nimic altceva decât să te minți singur. Dacă te închizi în acest crez, cât de deschis mai ești pentru a vedea că există mai multe femei mișto decât cele nasoale? 2. În ritmul ăsta vor apărea frustrări ce se pot transforma în misoginism. Și când a apărut misoginismul, devii greu de suportat de către femei. 3. Treceți peste durerea pricinuită și nu o negați. Se vede în ochii voștri, se vede din „toate sunt curve materialiste” – e greu de crezut că le cunoști pe toate. Acceptați că s-a întâmplat și permiteți-vă să vă bucurați de femeia care vă merită atenția. Doar așa veți putea face loc iubirii. 6 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Ma simt bine in rest =)) =))) 3 3 Link spre comentariu
hahaha25 Reputație: -367 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Pussy Heaven Oras:Pussy Heaven Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 =)) =))) Ma bucur ca ti-a placut 5 8 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 da parca era VADE RETRO SATANA :laugh2 ma chinui degeaba , ca nu se lasa exorcizata , neam Mr.O s-o fi gandit la "vadră". De vin, zic.Btw... care e pluralul la vadră? Vadre, sau vedre? Mai degrabă cred că a scris de pe tel. și din câte știu, nu e chiar pianist. Las' c-ati inteles ce era de inteles. P.S. Auzi la el "pianist"... :laugh2 4 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum