Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Aici sunt puțin confuz paraschiv/paraschiva ce sex are ? Adica a băgat pula sau şi-a băgat pula ? :hmmm

ceva nedefinit  :laugh2   nici nu o baga , nici nu o scoate  ... ca nu intra  :)

• Like 16
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:X.

Am trait s-o vad si pe asta: tu, stricandu-ti cosmopolitele papile gustative cu o sticla de "posirca" romaneasca..?

Si se mai mira astia ca s-a-ntors lumea cu susu-n jos...

Davino Flamboyant poate concura la orice ora cu un Bordeaux de calitate.

Incerc sa-mi procur o sticla din 2006 sau 2009.

Vin care trece de 90 de puncte, de fapt bate spre 95.

Bine, nu se bea cu pepsi, cum ar face unii boschetari de pe aici(la care le esti sluga)

Si, evident, trebuie decantat inainte.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Davino Flamboyant poate concura la orice ora cu un Bordeaux de calitate.

Incerc sa-mi procur o sticla din 2006 sau 2009.

Vin care trece de 90 de puncte, de fapt bate spre 95.

Bine, nu se bea cu pepsi, cum ar face unii boschetari de pe aici(la care le esti sluga)

Si, evident, trebuie decantat inainte.

Nu-i necesar sa te justifici, stiu ca exista vinuri romanesti foarte bune, doar ca nu ma asteptam sa le aprecieze un asemenea cetatean planetar...

Care sunt boschetarii "la care" le sunt sluga? Denunta-i, concret, sa-i trec pe caiet si sa le cer socoteala... plm, adica io slujesc gratuit? Macar o sticla de Blue Label sa dea!

Srsly now, apreciez incercarile de provocare, da' mi-e teama ca nici amu' nu-ti iese, îs molcom şi zen.

Oi pune mai incolo pe threadu' de bucatareala o poza cu-o omleta; incearca acolo - poate pana atunci mi-o veni chefu' de cearta... :)

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Nu-i necesar sa te justifici, stiu ca exista vinuri romanesti foarte bune, doar ca nu ma asteptam sa le aprecieze un asemenea cetatean planetar...

Care sunt boschetarii "la care" le sunt sluga? Denunta-i, concret, sa-i trec pe caiet si sa le cer socoteala... plm, adica io slujesc gratuit? Macar o sticla de Blue Label sa dea!

Srsly now, apreciez incercarile de provocare, da' mi-e teama ca nici amu' nu-ti iese, îs molcom şi zen.

Oi pune mai incolo pe threadu' de bucatareala o poza cu-o omleta; incearca acolo - poate pana atunci mi-o veni chefu' de cearta... :)

Ai candidat la vreun concurs d-ăla cu coroniță și ai luat în serios placa cu "pacea planetară"? Omu' e doar tâmpit, nu încearcă să te provoace.

Lingăule!

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Lost in the wind

Dumnule Pescarus, as fi vrut sa-ti dau plus dar n-am vrut sa-ti stric o asa reputatie 666 ...

Mai fa niste postari, si sper sa te colorezi ca toti ceilalti 

I-am dat eu ! :laughpf

http://i.ebayimg.com/images/a/(KGrHqZ,!l!FCenVbuUSBQ)P5e59Fw~~/s-l300.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Cred ca ar fi o onoare sa te aresteze dom'soara. Cu ea in duba, intre 4 ochi... cine stie ce ar mai iesi ? =))

Criminals can’t wait to be arrested by this sexy cop

January 22, 2017 | 7:21am | Updated

https://thenypost.files.wordpress.com/2017/01/hot-cop.jpg?quality=90&strip=all&w=915
Samantha Sepulveda Drew Santos (left)

Talk about New York’s Finest.

Samantha Sepulveda is a local police officer who doubles as a lingerie and swimsuit model — and her sexy poses have garnered more than 110,000 followers on her @sammysep Instagram page.

Modal Triggerhttps://thenypost.files.wordpress.com/2017/01/fullsizerender_4_138752239.jpg?quality=90&strip=all&w=231&strip=allSamantha Sepulveda

Sepulveda, 32, is only 5-foot-2 but deceptively tough. She’s a fitness fanatic who wields her femininity more effectively than a firearm.

“I talk men into handcuffs all the time because they don’t want to fight me,” she told The Post.

She joined the force in 2010. About three years later, a friend who worked for a lingerie and swimsuit company invited her to model in a runway fashion show — and launched her new career.

Sepulveda refused to name her police department to avoid any notoriety, but a New York government Web site identifies her as an officer in Freeport, LI, making $143,000 last year.

• Like 2
Link spre comentariu

Se pare ca Starbucks a devenit un loc pentru toti cocalarii, MICI si mari, un loc banal, unde fraierii isi trag 5 selfies in toaleta, asta in timp ce primul om care a ajuns pe Luna, Gagarin, daca a tras 2 poze.

Pentru a intampina clientii care doresc o experienta "upgradata", unde sa evite astfel de tarani, se pare ca Starbucks va deschide in jur de 1000 de locatii upscale.

Asa cum era de asteptat, Rumunija nu este pe lista.

Trist, dar pe merit.

Link spre comentariu

Salut. Scuze de offtopic. Miskine, ai mancat ceva astazi ?  :laugh2 

Gogule, ajuta-ma sa inteleg.

Inainte erai cam timid si nu te bagai in seama cu mine.

Te-ai suparat pentru ca mi-am batut joc de tine?

Pentru ca am zis ca ai o hoasca acasa si ai ajuns pekineza unei curve?

Am mancat Tom Kha Gai.

Link spre comentariu

Se pare ca Starbucks a devenit un loc pentru toti cocalarii, MICI si mari, un loc banal, unde fraierii isi trag 5 selfies in toaleta, asta in timp ce primul om care a ajuns pe Luna, Gagarin, daca a tras 2 poze.

Pentru a intampina clientii care doresc o experienta "upgradata", unde sa evite astfel de tarani, se pare ca Starbucks va deschide in jur de 1000 de locatii upscale.

Asa cum era de asteptat, Rumunija nu este pe lista.

Trist, dar pe merit.

Ne meritam soarta, daca noi credem ca primul om pe luna a fost Gagarin, ce sa faci cu noi ?

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Ne meritam soarta, daca noi credem ca primul om pe luna a fost Gagarin, ce sa faci cu noi ?

A încercat un spirit de glumă cu caracter hazliu - o momeală, cum zice el. S-a sclerozat și le face din ce în ce mai ... transparente.

Sic transit gloria mîșki!

• Minus 21
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...