Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Iesi ma! Nu recunosc nimic pt ca nu am ce. Tu mai invata limba romana si lasa-ma odata in pace.

daca stai de vorba cu idiotul ala prostit de laba nu faci decat sa-i alimentezi boala.

• Like 2
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Acu' incep! :)

Acu' am ajuns acasa... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Dar ce ai facut azi noapte? Nu ai dormit?

Pai nu ai vazut postarile de pe topicul:Ce am baut azi ? Omul a inceput de aseara sa  :beer citeasca si a terminat de dimineata. Iar cand lecturezi nu iti este permis sa dormi, ca deh, e treaba serioasa, trebuie sa te concentrezi. Mai nasol e a doua zi daca e nevoie de zeama de varza de la atata citit. :)

Vizitator
Postat

am treaba si n-am curaj.

cred c-o sa incerc cu un coniac :)

• Like 1
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

daca stai de vorba cu idiotul ala prostit de laba nu faci decat sa-i alimentezi boala.

Asa este. Nu i-am mai raspuns.
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Rugby: Rusia-Romania 10-30 (1-4) la eseuri 1 punct bonus ofensiv

Plm...dacă știam că e meci, mergeam la stadion, mai ales ca fac ăia niște mici buni, la peluza dinspre Cașin ...

• Like 4
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Plm...dacă știam că e meci, mergeam la stadion, mai ales ca fac ăia niște mici buni, la peluza dinspre Cașin ...

S-a jucat la Soci.peste Marea Neagră.La Casin am jucat cu Spania.
  • Like 2
Postat

S-a jucat la Soci.peste Marea Neagră.La Casin am jucat cu Spania.

Aha ... 

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Pai nu ai vazut postarile de pe topicul:Ce am baut azi ? Omul a inceput de aseara sa  :beer citeasca si a terminat de dimineata. Iar cand lecturezi nu iti este permis sa dormi, ca deh, e treaba serioasa, trebuie sa te concentrezi. Mai nasol e a doua zi daca e nevoie de zeama de varza de la atata citit. :)

E doar una din solutii. :)

Nu are efect.

Ia doua. :)

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ba, deci.... nu am cuvinte ma... NU AM CUVINTE ! Dormit 3 nebuni in saci de dormit puse direct pe pietre la Pietrele Mariei, in Dobrogea, pe langa Greci, la 1 grad C, in timp ce aparatele foto puse pe trepied faceau multiexpunere cu timp lung de expunere pe luna si stancile din imprejurimi (pe la 12 noaptea se iscase o vantoasa de-ti dardaia si sangele din coaie, cu tot sacul de dormit care rezista intre -12 si +10)... MESERIE tata, MESERIE ! :)

Merge bagata o luna plina la Enisala, dar sa se mai incalzeasca putin noaptea pe acolo, in puii mei !!! Brrrr...

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17098656_1050361365108851_5118729073789174660_n.jpg?oh=f1593b5adbe4c5cdf65e4ab6dfd1db79&oe=592EECF7

• Like 11
Vizitator
Postat

Ci s-a mai întamplit pe aici ? WOW ! :shocked :shocked Lisandru banat ? :laugh2 :laugh2

• Like 3
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Ci s-a mai întamplit pe aici ? WOW ! :shocked :shocked Lisandru banat ? :laugh2 :laugh2

lopix, stf  nu radea :rax2 

:(, io l.am intalnit de 4 ori in bucuresti da cu mine o fost ok si cat se poate de domn.. :)

• Like 4
  • Minus 20
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

lopix, stf nu radea :rax2

:(, io l.am intalnit de 4 ori in bucuresti da cu mine o fost ok si cat se poate de domn.. :)

Fă o cerere orală la Pisicuts ca să-l 'resusciteze'ðŸ˜ðŸ˜

• Like 2
  • Minus 14
Vizitator
Postat

lopix, stf  nu radea :rax2

Acum serios, ce sa zic, nu stiu ce a facut pe aici, si da, la prima vedere, lasand la o parte anumite provocari, parea de treaba, daca stiai sa citesti specificatiile tehnice de pe spatele cartonului... :habarnam Dar... ce stiu eu ? :habarnam

• Like 3
Postat

Ba, deci.... nu am cuvinte ma... NU AM CUVINTE ! Dormit 3 nebuni in saci de dormit puse direct pe pietre la Pietrele Mariei, in Dobrogea, pe langa Greci, la 1 grad C, in timp ce aparatele foto puse pe trepied faceau multiexpunere cu timp lung de expunere pe luna si stancile din imprejurimi (pe la 12 noaptea se iscase o vantoasa de-ti dardaia si sangele din coaie, cu tot sacul de dormit care rezista intre -12 si +10)... MESERIE tata, MESERIE ! :)

Merge bagata o luna plina la Enisala, dar sa se mai incalzeasca putin noaptea pe acolo, in puii mei !!! Brrrr...

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17098656_1050361365108851_5118729073789174660_n.jpg?oh=f1593b5adbe4c5cdf65e4ab6dfd1db79&oe=592EECF7

eu ti-am zis ca e frig acum pe acolo dar tu nu ai vrut sa ma asculti :D

• Like 1
  • Minus 3

Vizitator
Postat

eu ti-am zis ca e frig acum pe acolo dar tu nu ai vrut sa ma asculti :D

Ce frig draguta ? ! CANCER ! :no2 :no2 :unsure: :blink: Pe la 2-3 noaptea dadeai in benganeala pe acolo, daca nu esti obisnuit ai toate sansele sa o iei rara :yl2jump :yl2jump ... Noroc cu sacul de dormit ca lumea si noroc ca eram imbracat ca lumea. Mai putin picioarele, unde imi mai trebuiau inca 2 perechi de sosete pe langa cele deja existente... Acum sunt invatat minte. Plus 2-3 baterii de rezerva la camera, pentru ca se duce cutremurator de repede o baterie la ce faceam noi pe acolo :laugh2 :laugh2 :slap2 .... Dar a meritat !

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 7 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...