Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

revenit dintr-un mic concediu 

care mai sunt noutatile pe aici?  :)

• Like 15
  • Minus 16
Postat

Nimic nou, aceeasi nebunie. :)

Adica nu a mai gatit nimic cuptorul acela de imprumutat  al lui Paraschiv

Miskin nu s-a mai clonat

Anonna revine cu aceleasi aere de ....

........

Fetele zac cam plictisite si amortite.

Pisic baga un topic pe care nu reusesc sa-l deslusesc prea bine , probabil ca l-a sters intre timp :hmmm

• Like 12
  • Minus 16
Postat

Iar le-a aliniat smechereste si fara urme de mizerie lasate in urma 

Nu vad si eu blatul  acela de bucatarie  murdar  si insotit de o  o hartiuta  pe care sa-si scrie numele (chiar nu ar conta daca este un EL sau o EA)  sa nu mai fie acuzat ca falseze in mod grosolam pe aici cu mancarea gatita de altii  :slap2

PS: auzi acolo , sa te scoli la ora 3 noaptea si sa gatesti de parca ai avea insomniile unei femei trecute de 60 de ani  :no2

• Like 12
  • Minus 16
  • Oras:Here
Postat

Iar le-a aliniat smechereste si fara urme de mizerie lasate in urma 

Nu vad si eu blatul  acela de bucatarie  murdar  si insotit de o  o hartiuta  pe care sa-si scrie numele (chiar nu ar conta daca este un EL sau o EA)  sa nu mai fie acuzat ca falseze in mod grosolam pe aici cu mancarea gatita de altii  :slap2

PS: auzi acolo , sa te scoli la ora 3 noaptea si sa gatesti de parca ai avea insomniile unei femei trecute de 60 de ani  :no2

Da' alearga ca una de 20... Facand media, cre' ca are in jur de 40. :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Da' alearga ca una de 20... Facand media, cre' ca are in jur de 40. :laugh2 :laugh2 :laugh2

cred ca , seamana cu un transpirat pe care il vad in fiecare dimineata cand ma scol (ajuns deja la Finish) ca se pregateste ptr.  Crosul Tineretului

O fi chiar Paraschiv ...mai stii  :laugh2

Da parca si Miskin se antrena saptamanal , din ce se lauda pe aici  ... sa nu fie intamplatoare faza aceasta !? :)

• Like 14
  • Minus 16
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Adica nu a mai gatit nimic cuptorul acela de imprumutat al lui Paraschiv

Miskin nu s-a mai clonat

Anonna revine cu aceleasi aere de ....

........

Fetele zac cam plictisite si amortite.

Pisic baga un topic pe care nu reusesc sa-l deslusesc prea bine , probabil ca l-a sters intre timp :hmmm

Ana s-a cuplat cu Oly :)
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Da parca si Miskin se antrena saptamanal , din ce se lauda pe aici ... sa nu fie intamplatoare faza aceasta !? :)

E si normal sa se antreneze,in bucatarie iti trebuie conditie fizica,tot timpul alergi de colo-colo,mai ales cand e restaurantul plin😃😃

• Like 6
  • Minus 10
Postat

Conform declaratiilor lor, Ana da ture, iar oly se masturbeaza. Fiind unu' si acelasi, banuiesc ca intr-un parc un tip alearga frecandu-si-o. :)

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

În primul rand faci o greșeală imensa, eu nu mă masturbez.Ana aleargă...

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Ana s-a cuplat cu Oly :)

E Oly in oglinda  :laugh2

• Like 12
  • Minus 16
Postat

DIN PATANIILE LUI MIKY

(sper sa va faca sa zambiti , sigur ati patit-o si voi , cei care aveti masini, cateodata)  :)

Eram cu masina la pompa si incercam sa spal geamu'  din spate cu unealta aia din galeata . Un nene in spatele meu se trezeste si pe un ton mai rastit  zice : „N-o faci și cu ceara?”
Moaaaaa.... s-a declansat imediat „efectul Miky” din creieras și i-am zis: „Daca taceai, filosof ramaneai!”. Am inceput sa  sterg incet și tacticos luand la rand  toate gemurile cu toate ca nu imi era asta intentia , apoi am intrat în benzinarie unde am ascultat discursul foarte convingator al unei fete care facea prezentare unei game de  tigari, fiind si fumător, apoi am analizat pertinent oferta de reviste si odorizante , am mers sa caut un stergator , am intrebat si de o Buda , apoi m-am indreptat tacticos spre masina și am plecat.
Cred sa se fi facut vreo 10 minute de cand omul tot a stat Batmanul după mine.

CONCLUZIA : " Graba strica treaba"  sau

" Ai o zi proasta ? Zambeste ! Altii au numele fostilor , tatuate pe corp ." :)

• Like 13
  • Minus 16
  • Oras:sud
Postat

Stau pe buda si ii dau in cap. Fasolea frecata este evacuata.

Eşti in 4 timpi ?

• Like 1
Postat

DIN PATANIILE LUI MIKY

(sper sa va faca sa zambiti , sigur ati patit-o si voi , cei care aveti masini, cateodata)  :)

Eram cu masina la pompa si incercam sa spal geamu'  din spate cu unealta aia din galeata . Un nene in spatele meu se trezeste si pe un ton mai rastit  zice : „N-o faci și cu ceara?”

Moaaaaa.... s-a declansat imediat „efectul Miky” din creieras și i-am zis: „Daca taceai, filosof ramaneai!”. Am inceput sa  sterg incet și tacticos luand la rand  toate gemurile cu toate ca nu imi era asta intentia , apoi am intrat în benzinarie unde am ascultat discursul foarte convingator al unei fete care facea prezentare unei game de  tigari, fiind si fumător, apoi am analizat pertinent oferta de reviste si odorizante , am mers sa caut un stergator , am intrebat si de o Buda , apoi m-am indreptat tacticos spre masina și am plecat.

Cred sa se fi facut vreo 10 minute de cand omul tot a stat Batmanul după mine.

CONCLUZIA : " Graba strica treaba"  sau

" Ai o zi proasta ? Zambeste ! Altii au numele fostilor , tatuate pe corp ." :)

Buda e peste Dunăre dincolo de Pesta

• Like 1
Postat

Buda e peste Dunăre dincolo de Pesta

Vezi ca sunt multe localitati cu numele acesta : un sat in Ilfov,  o comuna in Buzau...etc

La mine cuvantul are rol de Wc-u sau toaleta  uneori  :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...