Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

Nu este in mod general valabil... eu beau foarte rar si putin pentru ca nu-mi place alcolul, nu-i suport gustul. Beau atunci cand mi se ofera ceva bun pentru ca gustând aroma acelui alcool, imi place sa-mi imaginez cum a gandit cel care a creat acea bautura... si asa reusesc sa accept niste momente in care servesc alaturi de cineva o băutură.

Eu imi cumpăr personal o băutură o data la trei luni... daca am de unde alege ceva deosebit. In rest, de-a lungul vieții am simtit ca nu fac fata... decat prima oară când am băut si o alta data când eram foarte bucuroasă ca am avut o realizare intr-o activitate care am crezut-o dificilă de îndeplinit.

După ce am inteles ca pentru mine contează sa stiu cum se bea si faptul ca e necesar sa fiu echilibrată emotional cand beau... mi-a fost foarte usor, si nu faptul ca nu sunt bautoare, a decis daca sa-si faca efectul alcolul.

Aaaaa ce frumos vorbeeeeesti, ce dulce eeeeeeesti... <3 Asa esti tu? :-)   Te pup! :*:*:*

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Final Dinamo Olimpia csm 24-25

Aoleu.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Aaaaa ce frumos vorbeeeeesti, ce dulce eeeeeeesti... <3 Asa esti tu? :-)   Te pup! :*:*:*

Am o blândețe si o răbdare de aur. Mersi, sunt dulce. ☺

• Like 7
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Meh, ce vreme aiurita... Azi a fost de pantaloni scurti si tricou, maine si poimaine scoatem iarasi gecile de iarna. De marti iarasi la pantaloni scurti... :slap2 :slap2 Si iar ne ameninta meteoUROLOGII ca cica iunie-septembrie, pentru Romania, vor fi luni de foc, cu temperaturi de peste 40 de grade mai tot timpul.... :rax2 :rax2 :rax2 :slap2

• Like 1
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/16343636_1400183996687925_1537180485_n.png?oh=e68aa8a6a2660acac52a0ed5927730eb&oe=58D7E800 :rax2  :laugh2

• Like 6
  • Minus 13
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Anunt serios.

Am bilet la Barca-Juve, dar a intervenit ceva.

Il dau cu 250 €.Eu l-am cumparat cu 300 €.

Relatii la [email protected]

Iesi! Nu vrem nimic de la tine.. doar sa ne lasi odata in pace...
  • Telefon: vasiipotesti87
  • Oras:x
  • Telefon: vasiipotesti87
  • Oras:x
Postat

Sa mai zica cineva ca picon nu e o instituție pe nimfomane.com

Vai de strachina lui.

post-231765-0-17733200-1490424977_thumb.png

post-231765-0-27544800-1490424986_thumb.png

• Oras:?
  • Oras:?
Postat

Am fost la el, m-am otravit cu privirea. Am incercat, am plans, am turbat de draci. Stau singura in casa si ma simt bine acum. Ce sa-i mai spun, ce mai pot face? Oare am sperat in van, oare am fost atat de oarba? Am inceput iar sa mananc mult. De baut nu mai beau. Ar merge un pahar de vin, totusi. Trebuie sa fiu tare, sa rezist. De luni incep munca. Sper sa rezolv si cu chiria. Unde am gresit? Sunt eu vinovata?  Totul a fost o iluzie? Mi-e foame iarasi. Trebuie sa ies sa cumpar ceva. Niste tigari ar fi bune. Peretii astia nu-mi plac, culoarea asta nu-mi place. Trebuie sa ma mut. Cum sa fac cu chiria? Hai ca plec dupa tigari.

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Am fost la el, m-am otravit cu privirea. Am incercat, am plans, am turbat de draci. Stau singura in casa si ma simt bine acum. Ce sa-i mai spun, ce mai pot face? Oare am sperat in van, oare am fost atat de oarba? Am inceput iar sa mananc mult. De baut nu mai beau. Ar merge un pahar de vin, totusi. Trebuie sa fiu tare, sa rezist. De luni incep munca. Sper sa rezolv si cu chiria. Unde am gresit? Sunt eu vinovata?  Totul a fost o iluzie? Mi-e foame iarasi. Trebuie sa ies sa cumpar ceva. Niste tigari ar fi bune. Peretii astia nu-mi plac, culoarea asta nu-mi place. Trebuie sa ma mut. Cum sa fac cu chiria? Hai ca plec dupa tigari.

Haoleu, sper sa te limitezi la atat!

Vizitator
Postat

Sambata = ploua = frig = plictiseala = trolling... :slap2

• Like 1
Vizitator
Postat

Ma mai uit încă o dată (a doua oară) la Rogue One (Star Wars)

• Like 1
Vizitator
Postat

Ma mai uit încă o dată (a doua oară) la Rogue One (Star Wars)

Cauta si Resident Evil - Final Chapter ;)

• Like 2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Da' chiar,ca se tot nasc topice,n-are unu inspirația sa facă un topic cu Filme?

Sa le pună,sa le dea o notă...

Există un topic cu filme.

• Like 3
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 7 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...