anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 5, 2017 ma simt excelent
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Postat Aprilie 5, 2017 Visca el Barca. Sunt omul recordurilor, precum Messi.Este prima data, când vad un meci al Barcei in Krung Thep. Cu aceasta ocazie, am atins borna 27 orase diferite de pe Mapamond, unde i-am vazut : Vaslui, Londra, Oslo, Bonn, Paris, Ubud, Panama City, Singapore, Berceni, Tokyo, Miari Texas, Boracay, KL, Bruxelles, Buda, Granada, Dubai, Doha, Abu Ghraib, Copenhaga, Bergamo, Gara de Nord, Luanda, Saigon, Raqqa. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2017 Postat Aprilie 5, 2017 Visca el Barca.Sunt omul recordurilor, precum Messi.Este prima data, când vad un meci al Barcei in Krung Thep.Cu aceasta ocazie, am atins borna 27 orase diferite de pe Mapamond, unde i-am vazut : Vaslui, Londra, Oslo, Bonn, Paris, Ubud, Panama City, Singapore, Berceni, Tokyo, Miari Texas, Boracay, KL, Bruxelles, Buda, Granada, Dubai, Doha, Abu Ghraib, Copenhaga, Bergamo, Gara de Nord, Luanda, Saigon, Raqqa. Valeu... Abu Gharib, Luanda, Saigon, Raqqa... bbbrrr... :no2 adica ma rog, te rog sa nu intelegi gresit, stiu ca sunt locuri mai exotice, dar in acelasi timp destul de periculoase din punct de vedere turistic. Oricum din ce stiu eu Abu Gharib si Raqqa sunt complet inchise si scose momentan din circuitul turistic...Oricum, te-ai plimbat, nu gluma, si pentru asta nu pot sa nu zic decat atat: 1
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 5, 2017 nedoarenpula vorbeste doar in numele tau ... poate ca pe altii nu-i doare Mergi la doftor sa te trateze de durerea in pula 2 3
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 5, 2017 amuzata pipiloi a dat de punctele negative
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 5, 2017 mai degraba mi se pare ca te vaiti ...mamaie 7 14
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2017 Ma simt... insomniaca! ) .... )
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Ma simt... insomniaca! ) .... ) Te-ai fute, este? 2 6
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Intr-una, nu mai stiu ce sa fac Astenia asta, nu mai stiu ce sa ma fac cu ea ...
money_talks Reputație: -236 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Aprilie 6, 2017 Intr-una, nu mai stiu ce sa fac Astenia asta, nu mai stiu ce sa ma fac cu ea ... Mai fa si sport,ca prea ai devenit dependenta de pwla 6 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Amuzat.Citesc Kamikaze, cam singurul ziar pe care-l mai cumpăr.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 6, 2017 Intr-una, nu mai stiu ce sa fac Astenia asta, nu mai stiu ce sa ma fac cu ea ... Fa rost de o locatie, scade oleaca tariful si se rezolva problema cu nefututul. 2
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Postat Aprilie 6, 2017 Mai sarac cu 45670 THB dupa chermeza de azi noapte. Si mi-am pierdut cardul Diners.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 6, 2017 'Neata ! https://www.youtube.com/watch?v=QugLFzedHzkBun așa... cvartet de coarde! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 DOBROGEA !!!! ENISALA !!!!!!!!!!!!!! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 UPDATE ! Situatia forumului la zi, azi 06.04.2017, ora 14.08 (Pisicut probabil e in concediu) https://media.giphy.com/media/acttIrNAHaoco/giphy.gif 5
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 6, 2017 ma simt in forma rectangulara 2 3
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 6, 2017 Sa-mi spuna cineva ce inseamna luntras. Dex scrie vaslutor. Dar absurd intr-o propozitie unde luntrasul inteapa un copil.Ps. Lectie de cl 5 al nepoatei colegei de salon, tot unguroaica 1
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Aprilie 6, 2017 Sa-mi spuna cineva ce inseamna luntras. Dex scrie vaslutor. Dar absurd intr-o propozitie unde luntrasul inteapa un copil.Ps. Lectie de cl 5 al nepoatei colegei de salon, tot unguroaica LuntraŞ?Ăla care conduce luntrea, barcagiu, vâslaş 4 1
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 6, 2017 Sa-mi spuna cineva ce inseamna luntras. Dex scrie vaslutor. Dar absurd intr-o propozitie unde luntrasul inteapa un copil.Ps. Lectie de cl 5 al nepoatei colegei de salon, tot unguroaica luntre= barca, asa stiu deci luntrasul e cel care manuieste vaslele ... astia sunt nebuni!!! poate are o alta definitie "luntras" dar eu nu stiu 2 3
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 6, 2017 Sa-mi spuna cineva ce inseamna luntras. Dex scrie vaslutor. Dar absurd intr-o propozitie unde luntrasul inteapa un copil.Ps. Lectie de cl 5 al nepoatei colegei de salon, tot unguroaica luntre= barca, asa stiu deci luntrasul e cel care manuieste vaslele ... astia sunt nebuni!!! poate are o alta definitie "luntras" dar eu nu stiu
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Postat Aprilie 6, 2017 Doamne Fereste.Am primit avertisment pentru limbaj nepotrivit.V, nu ma face sa-ti cumpar site-ul. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum