Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni

e femeie ba, ce stii tu... =))

Lasa Ventrino sa creada ce vor de mine.. ..eu sunt urata  tiganca, piranda ,nespalata, cretina ,tampita ,.idioata.. nu sunt buna de nimic azi si sunt trista..asta e rau..in rest MI SE FUUUUUUUUUUUUUUUUUUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :girly

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Lasa Ventrino sa creada ce vor de mine.. ..eu sunt urata  tiganca, piranda ,nespalata, cretina ,tampita ,.idioata.. nu sunt buna de nimic azi si sunt trista..asta e rau..in rest MI SE FUUUUUUUUUUUUUUUUUUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :girly

Eu te iubesc asa cum esti viata mea.

De mult de tot  imi doresc un tiganus...  :blushing2  :blushing2

Link spre comentariu

Eu te iubesc asa cum esti viata mea.

De mult de tot  imi doresc un tiganus...  :blushing2  :blushing2

:laugh2  vom face un tiganus cu ochii verzi.. :laugh2 ..hai ca m-ai facut sa zambesc :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  ce mult te iubesc daca ai sti..ti-ar fi frica de mine :werinlove  :maninlove  :gifs_ojos  sunt-em indragostiti unul de altu ..seeeeeeeeeeee stieeeeeeeeeeeeeeee :maninlove  :maninlove  :maninlove

• Like 1
Link spre comentariu

Bine ca nu ti-ai dorit o tigancusa =)) trebuia sa joci camasa,rachiu,chestii,socoteli =))

Barbugiu noi  am vorbit in trecut prin PM..si ai afirmat ceva..de genul ca:( daca ai sti cine sunt ma fato ai avea orgasm instant) ma cunosti  atunci ?   dupa putin timp am fost  :bna  .spune-mi te rog  daca ai tuareg negru..si inteleg :wink2

Link spre comentariu
  • Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti

Barbugiu noi  am vorbit in trecut prin PM..si ai afirmat ceva..de genul ca:( daca ai sti cine sunt ma fato ai avea orgasm instant) ma cunosti  atunci ?   dupa putin timp am fost  :bna  .spune-mi te rog  daca ai tuareg negru..si inteleg :wink2

Am q 6 ,da-te dreacu' =))

Link spre comentariu

Am q 6 ,da-te dreacu' =))

:laugh2  :laugh2  :laugh2  nu ma pot opri din ras ma doare burtica..cand am citit postarea. :laugh2  :laugh2  :laugh2  biiiiiiiiineeeeeeeeeeeeeee  ca nu este Q7..  :girly   consuma 20 %..TU ESTI UN BOOS CONDUCI CASCAVAL  DE LACO... :laugh2  LA GREU.. CINE-SI PERMITE...SI PERMITE :slap2  :slap2  :laugh2

Link spre comentariu

stefanio, mwie stii sa faci, ca ma gandesc sa te fac gagica mea

nu stiu ,..dar a spus Ventrino ca ma invata el.. cavitatea bucala se foloseste pentru a te alimenta si ascoate sunete(injura si spurca pe cel ce te fute la nervi)..sunt gagica lui VEntrino.. nu mai vreau altul momentan...daca ma paraseste el atunci tu esti urmatorul :iagree  asa ca stai la rand :laugh2  :kiss3

Link spre comentariu

Va iau la pachet, el sta pe gard si se uita cum te fut, mai spala un prosop, mai cumpara un prezervativ daca l terminam, il trimitem dupa bere, e bun la casa omului :)

ma golane tu nu pricepi ca la mine si la Ventrino este LOOOOOOOOOOOOOVEEEEEEEEEEEEEE :laugh2  :laugh2  nu sunt genul de fata..care schimba barbatii ,ca pe chiloti... unu si bun... :pope   este PASIONAL LOVE :maninlove  :gifs_ojos  :inlovee  :heart:  :fuck  fara MUIE :fuck mai mult ne-am axat pe mozooolll preludiu :X  :X  :X  :X  :heart:  :husband-and-wife

Link spre comentariu

:laugh2  vom face un tiganus cu ochii verzi.. :laugh2 ..hai ca m-ai facut sa zambesc   :2qm40hg   ce mult te iubesc daca ai sti..ti-ar fi frica de mine :werinlove    :gifs_ojos  sunt-em indragostiti unul de altu ..seeeeeeeeeeee stieeeeeeeeeeeeeeee :maninlove  

nu stiu ,..dar a spus Ventrino ca ma invata el.. cavitatea bucala se foloseste pentru a te alimenta si ascoate sunete(injura si spurca pe cel ce te fute la nervi)..sunt gagica lui VEntrino.. nu mai vreau altul momentan...daca ma paraseste el atunci tu esti urmatorul :iagree  asa ca stai la rand :laugh2  :kiss3

ma golane tu nu pricepi ca la mine si la Ventrino este LOOOOOOOOOOOOOVEEEEEEEEEEEEEE :laugh2   nu sunt genul de fata..care schimba barbatii ,ca pe chiloti... unu si bun... :pope   este PASIONAL LOVE :maninlove  :gifs_ojos  :inlovee  :heart: fara MUIE :fuck mai mult ne-am axat pe mozooolll preludiu :X    :heart:  :husband-and-wife

la toamna... si la paste botezu la porandel :girly  

Sunt impreseiont. E posibil sa-mi fi gasit aleasa. Stefanioooooooooooo te iubesc viata mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Ma simt bine!  Am facut sport, am mancat sanatos, diseara merg la rugby ( Romania- Irlanda2).  Sunt bucuros ca nu am observant vreun dulau trimis de Dulcica. :laugh2 Intre timp, mi-am curatat Kalashnikovu' :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...