beverlihils Reputație: 185 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Partajează Postat Iunie 21, 2014 fa-mi te rog un si-mi revin Link spre comentariu
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 21, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 21, 2014 e femeie ba, ce stii tu... Lasa Ventrino sa creada ce vor de mine.. ..eu sunt urata tiganca, piranda ,nespalata, cretina ,tampita ,.idioata.. nu sunt buna de nimic azi si sunt trista..asta e rau..in rest MI SE FUUUUUUUUUUUUUUUUUUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 1 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 21, 2014 Cine m-o fi pus pe mine sa fac dragoste cu tine. MICHIDUTZA 1 Link spre comentariu
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2014 Lasa Ventrino sa creada ce vor de mine.. ..eu sunt urata tiganca, piranda ,nespalata, cretina ,tampita ,.idioata.. nu sunt buna de nimic azi si sunt trista..asta e rau..in rest MI SE FUUUUUUUUUUUUUUUUUUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Eu te iubesc asa cum esti viata mea. De mult de tot imi doresc un tiganus... Link spre comentariu
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 21, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 21, 2014 Eu te iubesc asa cum esti viata mea. De mult de tot imi doresc un tiganus... vom face un tiganus cu ochii verzi.. ..hai ca m-ai facut sa zambesc ce mult te iubesc daca ai sti..ti-ar fi frica de mine sunt-em indragostiti unul de altu ..seeeeeeeeeeee stieeeeeeeeeeeeeeee 1 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 21, 2014 Eu te iubesc asa cum esti viata mea. De mult de tot imi doresc un tiganus... Bine ca nu ti-ai dorit o tigancusa trebuia sa joci camasa,rachiu,chestii,socoteli Link spre comentariu
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 21, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 21, 2014 Bine ca nu ti-ai dorit o tigancusa trebuia sa joci camasa,rachiu,chestii,socoteli Barbugiu noi am vorbit in trecut prin PM..si ai afirmat ceva..de genul ca:( daca ai sti cine sunt ma fato ai avea orgasm instant) ma cunosti atunci ? dupa putin timp am fost .spune-mi te rog daca ai tuareg negru..si inteleg Link spre comentariu
iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Partajează Postat Iunie 21, 2014 Azi ma simt mahmur, de dimineata, bine la Sorina, betivan cu boschetarii in cartier in continuare. Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 21, 2014 Barbugiu noi am vorbit in trecut prin PM..si ai afirmat ceva..de genul ca:( daca ai sti cine sunt ma fato ai avea orgasm instant) ma cunosti atunci ? dupa putin timp am fost .spune-mi te rog daca ai tuareg negru..si inteleg Am q 6 ,da-te dreacu' Link spre comentariu
iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Partajează Postat Iunie 21, 2014 Am q 6 ,da-te dreacu' Eu am Dacia 1310. Asta nu iț mai convine?! Link spre comentariu
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 21, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 21, 2014 Am q 6 ,da-te dreacu' nu ma pot opri din ras ma doare burtica..cand am citit postarea. biiiiiiiiineeeeeeeeeeeeeee ca nu este Q7.. consuma 20 %..TU ESTI UN BOOS CONDUCI CASCAVAL DE LACO... LA GREU.. CINE-SI PERMITE...SI PERMITE Link spre comentariu
beverlihils Reputație: 185 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Partajează Postat Iunie 21, 2014 a fost modest,are Q8 Link spre comentariu
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 21, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 21, 2014 a fost modest,are Q8o avea ceva masina de barberit.. sigur..cum sa nu..acum modelele difera..Gillet Mach 5 ..Q6 o fi ceva nou aparut pe piatza este cu 5....6 lame... Link spre comentariu
Go Lan Reputație: 156 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 21, 2014 stefanio, mwie stii sa faci, ca ma gandesc sa te fac gagica mea 1 Link spre comentariu
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 21, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 21, 2014 stefanio, mwie stii sa faci, ca ma gandesc sa te fac gagica meanu stiu ,..dar a spus Ventrino ca ma invata el.. cavitatea bucala se foloseste pentru a te alimenta si ascoate sunete(injura si spurca pe cel ce te fute la nervi)..sunt gagica lui VEntrino.. nu mai vreau altul momentan...daca ma paraseste el atunci tu esti urmatorul asa ca stai la rand Link spre comentariu
Go Lan Reputație: 156 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 21, 2014 Va iau la pachet, el sta pe gard si se uita cum te fut, mai spala un prosop, mai cumpara un prezervativ daca l terminam, il trimitem dupa bere, e bun la casa omului 1 Link spre comentariu
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 21, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 21, 2014 Va iau la pachet, el sta pe gard si se uita cum te fut, mai spala un prosop, mai cumpara un prezervativ daca l terminam, il trimitem dupa bere, e bun la casa omului ma golane tu nu pricepi ca la mine si la Ventrino este LOOOOOOOOOOOOOVEEEEEEEEEEEEEE nu sunt genul de fata..care schimba barbatii ,ca pe chiloti... unu si bun... este PASIONAL LOVE fara MUIE mai mult ne-am axat pe mozooolll preludiu Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Iunie 21, 2014 si nunta ? Link spre comentariu
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 21, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 21, 2014 si nunta ? la toamna... si la paste botezu la porandel 1 Link spre comentariu
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2014 vom face un tiganus cu ochii verzi.. ..hai ca m-ai facut sa zambesc ce mult te iubesc daca ai sti..ti-ar fi frica de mine sunt-em indragostiti unul de altu ..seeeeeeeeeeee stieeeeeeeeeeeeeeee nu stiu ,..dar a spus Ventrino ca ma invata el.. cavitatea bucala se foloseste pentru a te alimenta si ascoate sunete(injura si spurca pe cel ce te fute la nervi)..sunt gagica lui VEntrino.. nu mai vreau altul momentan...daca ma paraseste el atunci tu esti urmatorul asa ca stai la rand ma golane tu nu pricepi ca la mine si la Ventrino este LOOOOOOOOOOOOOVEEEEEEEEEEEEEE nu sunt genul de fata..care schimba barbatii ,ca pe chiloti... unu si bun... este PASIONAL LOVE fara MUIE mai mult ne-am axat pe mozooolll preludiu la toamna... si la paste botezu la porandel Sunt impreseiont. E posibil sa-mi fi gasit aleasa. Stefanioooooooooooo te iubesc viata mea!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 22, 2014 Sunt impreseiont. E posibil sa-mi fi gasit aleasa. Stefanioooooooooooo te iubesc viata mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!te iubesc si iooooooooooooo ma puiu meu frumos Link spre comentariu
azi nu Reputație: 1103 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 22, 2014 Link spre comentariu
cata_roket Reputație: 12 Postat Iunie 22, 2014 Oras:prin zona Oras:prin zona Partajează Postat Iunie 22, 2014 Am asa o stare de letargie blegoasa.......... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 22, 2014 Ma simt bine! Am facut sport, am mancat sanatos, diseara merg la rugby ( Romania- Irlanda2). Sunt bucuros ca nu am observant vreun dulau trimis de Dulcica. Intre timp, mi-am curatat Kalashnikovu' :laugh2 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2014 Eu ma simt pe doua roti NIMIC nu se compara cu asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum