daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 Da,da....e tot aia de care spuneai ca nu o iubesti doar tii la ea si arata ca o fata normala, nu prea stralucita si cine stie ce pe cand aici o vanzi de printesa sa dea bine la resume in ochii tuturor?tot cei peste 35 de ani e batran. middle age. uite pisicuts are 32 sau cat plm are ) Zi să faci plici pe carici, aia e istorie. Acum am ceva nou de-ți vine și ție să dormi o noapte cu ea. Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 22, 2017 Zi să faci plici pe carici, aia e istorie. Acum am ceva nou de-ți vine și ție să dormi o noapte cu ea.Nu imi plsc femeiele. ia-ti-o atunci,ce tot astepti?abia astept sa scap odata de tine, caine fara stapana si vagabond Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 Nu imi plsc femeiele. ia-ti-o atunci,ce tot astepti?abia astept sa scap odata de tine, caine fara stapana si vagabond Poate o iau...who knows... Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 22, 2017 Poate o iau...who knows...Asa sa faci ce amuzata ma simt cand incerci sa ma faci sa ma aimt geloasae chiar nostim Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 Asa sa faci ce amuzata ma simt cand incerci sa ma faci sa ma aimt geloasae chiar nostim Nu te fuck sa te simti in nici un fel. Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 22, 2017 Nu te fuck sa te simti in nici un fel. Si cum te face asta sa te simti?Fii ontopic si raspunde la titlu topingului Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 22, 2017 ps nu mai bea otrava aia de cola vaco, iar te plangi de stomac apoi Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 ps nu mai bea otrava aia de cola vaco, iar te plangi de stomac apoi Il beau cu whiskey, ce pula mea. Legat de titlul topicului, mă simt cu pula sculată. Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 22, 2017 Il beau cu whiskey, ce pula mea. Legat de titlul topicului, mă simt cu pula sculată.fa sex Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 fa sex mi-e lene Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Hmmm, ai zice ca te crezi prea batran. Nup, asta nu e.Vrei sa ma atati, bingo! Am zis sa fii rau, nu cu mine! Im old N-am intenționat deloc Noapte buna,somn ușor! 2 Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 22, 2017 mi-e lenetreci si linje lasa lenea Link spre comentariu
kensei Reputație: 579 Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Am racit beep si bolesc cu plapuma pe mine beeeeeeeeep Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Barosan Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 23, 2017 Im old N-am intenționat deloc Noapte buna,somn ușor! Bosorogule! Eu sunt doar o pustoaica care se apropie prea mult de 40... Pana mea, m-au trezit tantarii.Nu e una, e alta. Oricum, sunt dependenta de somnifere, le-am primit 4 luni jumate, dar aveam probleme cu insomnia si inainte...Sa vad cum conving un psihopupu ( ) sa-mi dea o reteta. Pupicesc! 2 Link spre comentariu
bulibasul Reputație: 45 Postat Iunie 23, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Iunie 23, 2017 Astăzi ma simt puțin balonat Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 23, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 23, 2017 Mă mai iubești?Auzi stai ca acu mi-a picat mie fisa....Daca te tot pisicesti cu mine si alinti singur fara sa stiu ce urmesti ca nu musa vrei mereu ceva mereu...spune...Tu pe mine ma iubesti cioara? Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 23, 2017 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Iunie 23, 2017 Auzi stai ca acu mi-a picat mie fisa....Daca te tot pisicesti cu mine si alinti singur fara sa stiu ce urmesti ca nu musa vrei mereu ceva mereu...spune...Tu pe mine ma iubesti cioara?Iti place pula de tigan este? La tine acolo in ardeal ai de unde alege 2 Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 23, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 23, 2017 Iti place pula de tigan este? La tine acolo in ardeal ai de unde alegeEsti prost si laba trista. N u e tigan,doar il tachinez eu asa.Nu am probleme cu rasele,dar nu simt atractie fizica deloc pt tigani, negrii, mulatri si asiatici. Si pe tigani ii simt imediat ,ciar de-s mai albi ca mine, au ei ceva nu stiu ce...Nu am vb sa glumesc sa socializez ,dar mi-e imposibil sa simt atractie. Imi plac caucazieni si barbatii latinoFa-te pierdut ca iar imi respiri aerul degeaba. te bagi in seama sa primesti atentie,dar esti agresiv,tut, nu stii sa te porti si ma indispuiCultiva maniere! 1 1 Link spre comentariu
pendulul lui miskin Reputație: 6 Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 Eco a spus "ironia apartine seniorilor". Nu ceacanailor amarasteni, gen obseudatu "camasa de tractorist". Stat miskin pristina nomine, miskin nuda tenemus. Link spre comentariu
pendulul lui miskin Reputație: 6 Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 Cald. Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 23, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iunie 23, 2017 Sa-l banez, sa nu-l banez... 5 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iunie 23, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iunie 23, 2017 Sa-l banez, sa nu-l banez... Mai lasa-l. Abia s-a'ncins. 3 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 23, 2017 Mai lasa-l. Abia s-a'ncins. Să-l răcorim, zic! Pe mine mă taie... 8 7 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 23, 2017 Și io Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum