g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 9, 2013 Bine ca nu este carnivora, iti dai seama ca ii manca randunicii pasarica ? Il suia randunica pe taraba, ca exponat Cum sa-i manance randunicii partea cea mai zemoasa? Ale naibii plante de desert sint numai in cautare de lichide Link spre comentariu
ovii Reputație: 185 Postat Martie 9, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Martie 9, 2013 Excelent...sper ca si voi la fel. Link spre comentariu
ovii Reputație: 185 Postat Martie 9, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Martie 9, 2013 Recomand "Lacrima lui Ovidiu", face minuni in cazul doamnelor si domnisoarelor.Multumesc Obse'...lacrimile mele intotdeauna au facut minuni...atat la doamne cat si la domnisoare. Link spre comentariu
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 astazi ma doare capul...stranut, am putina febra..cred ca ma paste o raceala.....exact ce aveam nevoie! Link spre comentariu
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Azi ma simt bucuros din 3 motive: 1. Am oferit o seara fierbinte (cadou de 8 martie) Karinei si uneia din colegele ei, Emi! (daca ma mai tineau puterile, ar fi urmat si Andra si Anca, celelalte 2 colege ale Karinei)2. A batus STEAUA pe CHELSEA cu 1-0!3. M-am mutat cu jobul mai aproape de casa Link spre comentariu
Obsedatu' Reputație: 22 Postat Martie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Aici! Telefon: [email protected] Oras:Aici! Partajează Postat Martie 9, 2013 Iosif, iarasi te lauzi? Rusinica! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 9, 2013 Multumesc Obse'...lacrimile mele intotdeauna au facut minuni...atat la doamne cat si la domnisoare. Si eu care credeam ca minunile vin din partea de jos Link spre comentariu
Obsedatu' Reputație: 22 Postat Martie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Aici! Telefon: [email protected] Oras:Aici! Partajează Postat Martie 9, 2013 In dragoste si razboi totul este permis. Fratele ovii nu vrea sa le sperie pana nu le prinde in plasa. Link spre comentariu
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Breee planta futacioasaaa... Fat frumos sint eu Invidiosuleeee eu sunt Praslea cel Voinic.......cel cu palosu`...........nu stiu cum.............de oftica ai sa mori! Bine ca nu este carnivora, iti dai seama ca ii manca randunicii pasarica ? daaaaaaa.......ca o papam direct la smoc astazi ma doare capul...stranut, am putina febra..cred ca ma paste o raceala.....exact ce aveam nevoie!pune mana si fa putzinica de dragoste.......iti i-a cu mana Inca ma simt bine pe ziua de azi.......... Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 9, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Martie 9, 2013 ma simt INGROZITA!!vrusei sa ma epilez singura cu ceara si ramasei cu ceara pe pasarica:(( :no2 ...aoloo biata mea piersicutaaaaa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 ma simt INGROZITA!!vrusei sa ma epilez singura cu ceara si ramasei cu ceara pe pasarica:(( :no2 ...aoloo biata mea piersicutaaaaaVa sta ceva vreme la reparat. Link spre comentariu
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Se ofera cineva la cuni ? Poate se curata ceara ! Sau in cazul asta oferta de cuni nu mai este valabila? Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 9, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Martie 9, 2013 am curata-o dar ramasei cu sechele la pisic..pardon la psihic.e invatatura sa nu mai fac si alta data!!piersicuta e bine acum!din fericire! Link spre comentariu
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 ma simt INGROZITA!!vrusei sa ma epilez singura cu ceara si ramasei cu ceara pe pasarica:(( :no2 ...aoloo biata mea piersicutaaaaaSuna soro un prieten ca sa mi te scoata din impas.......... Link spre comentariu
Obsedatu' Reputație: 22 Postat Martie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Aici! Telefon: [email protected] Oras:Aici! Partajează Postat Martie 9, 2013 Luati aminte, fratilor, la cele intamplate Randunicai! Soarta nu bate cu batul... Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 9, 2013 am curata-o dar ramasei cu sechele la pisic..pardon la psihic.e invatatura sa nu mai fac si alta data!!piersicuta e bine acum!din fericire! Bine ca nu te-ai ras,Ca ramaneam fara piersicuta tocmai acum cand mi-am ascutit si eu limba Link spre comentariu
ovii Reputație: 185 Postat Martie 10, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Martie 10, 2013 Si eu care credeam ca minunile vin din partea de jos Da...minunile vin si din partea de jos...si din partea de sus ...dupa o degustare din "Lacrima lu' Ovii " . Link spre comentariu
lexy2305 Reputație: 608 Postat Martie 10, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Martie 10, 2013 azi ma simt sleepy...asta acum...in cateva ore nu se stie:P Link spre comentariu
daddy2491 Reputație: 134 Postat Martie 10, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 10, 2013 Azi,ma simt "folosit"...voi vedea daca e de rau sau de bine. Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 10, 2013 Da...minunile vin si din partea de jos...si din partea de sus ...dupa o degustare din "Lacrima lu' Ovii " . Cum " Lacrima lui Ovii" , conform tehnologiei necesita vreo 10 ani de maturare sper ca minunile de joc apar mult mai frecvent Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 10, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Martie 10, 2013 azi ma simt epic...traiesc in lumea mea ... Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 10, 2013 azi ma simt epic...traiesc in lumea mea ... Da` in a mea cand vine randul? Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 10, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Martie 10, 2013 toate la timpul lor:)) Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 10, 2013 toate la timpul lor:)) Oamenii de stiinta spun ca timpul este relativ.sper ca nu te refereai la timpul lor Link spre comentariu
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Iosif, iarasi te lauzi? Rusinica! Nene, ce poate fi rau in a face cadouri de 8 martie ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum