Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

da anonna si amada zici ? :))))

n'auzi ca amandoua fac greva pulii ? :)))

Ar mai fi vis si Rozica :)
  • Oras:whatever
  • Oras:whatever
Postat

Ar mai fi vis si Rozica :)

Te-as ruga din sufet sa nu ma mai asociezi vreodata nici daca pica meteoriti cu prostituate oricare ar fi aceasta si nici macar sa nu m mai incluzi in aceeasi fraza cu una.

Incepi sa ma deranjezi nu stiu ce e cu tine in ultima vreme. Multumesc pt intelegere

Postat

Te-as ruga din sufet sa nu ma mai asociezi vreodata nici daca pica meteoriti cu prostituate oricare ar fi aceasta si nici macar sa nu m mai incluzi in aceeasi fraza cu una.

ce e rozico ? tu nu te prostituezi... tu o imparti cu stil, la rece =))

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

da anonna si amada zici ? :))))

n'auzi ca amandoua fac greva pulii ? :))) 

Am facut greva legat de pula ta?  :laugh2

Prezinta, cine stie stie, poate imi place... :laugh2

Nu refuz ce-mi place!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Au mama :))) Mi e frica ca mă bați :))))Știi ce zic :)))))

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Bă ce pula mea fac ???

S-a supărat Ariel :(

Postat

Las o ca e cu noi.

Postat

Recunosc ca sunt data dracului, dar stii ce melusel ma fac cand trebuie?  :laugh2

Pana mea, vorbesc deschis si direct, tot nu sunt inteleasa, barbatii si-au imaginat ca femeile sunt o enigma si sunt prea caposi sa se razgandeasca. :)

Reputație: 1750
Postat

Brett, eu intotdeauna, respect fetele, niciodata nu le jignesc si nici nu le-am jignit vreodata, nu imi sta in caracter asa ceva.

Si desigur, fiecare avem opinii diferite, suntem unici. Atata timp cat sunt de bun simt, indiferend la cine ne referim, totul va fi perfect.

Eu niciodata nu jignesc aiurea, doar cand sunt provocat...si atunci nu trebuie sa te aperi si tu?!

nu le jignesti, le spui cum sa devina mai bune. nu e nevoie de injurii ca sa te faci auzit.

ce faci daca iubita/sotia iti nu stie sa gateasca? mananci si spui ce buna e? :laugh2

Postat

nu le jignesti, le spui cum sa devina mai bune. nu e nevoie de injurii ca sa te faci auzit.

ce faci daca iubita/sotia iti nu stie sa gateasca? mananci si spui ce buna e? :laugh2

El da. E un bebe dragalas, il judeci cam aspru. :)

Vizitator
Postat

A mea știe sa gătească.

Odată i-am dat nota 8.M-a stresat cu "e buna,e buna,îți place,ce nota îmi dai"

A început războiu.

Oricât i-am spus eu ca "se intampla sa nu-ți iasă,din diferite motive-dispoziție, ingrediente -și ca data viitoare va fi mai bine"...neh.

Sinceritatea asta te "omoară"

Postat

te-a cunoscut si el?

Nup, dar pare inofensiv. :)

Ma apucaseram sa scriu o prostie, nu-mi plac lucrurile neterminate...  :laugh2  Aici da, as bate un barbat care ma excita si nu ma aduce la orgasm!  :laugh2

Nu ma bate ca dau si io, ai vazut ce zice Tendoi!  :laugh2

Periculoasa care sunt, tot ce am facut a fost din autoaparare, absolut tot, nu ma apuca sa bat pe cineva ca mi se nazare...

Trist e ca trag consecinte pentru ca nu vreau sa arat slabiciunile, iar cei din "anturajul" meu au tot facut pe victima, chiar si cand sareau la bataie fara motiv... Sunt periculoasa pentru cei care incearca sa ma raneasca, restul din cat clar se vede sunt ignorati sau tratati cu tact sau caterinca.

Greu pricepeti, unii din voi...

• Minus 3
Reputație: 1750
Postat

Nup, dar pare inofensiv. :)

Ma apucaseram sa scriu o prostie, nu-mi plac lucrurile neterminate...  :laugh2  Aici da, as bate un barbat care ma excita si nu ma aduce la orgasm!  :laugh2

Nu ma bate ca dau si io, ai vazut ce zice Tendoi!  :laugh2

Periculoasa care sunt, tot ce am facut a fost din autoaparare, absolut tot, nu ma apuca sa bat pe cineva ca mi se nazare...

Trist e ca trag consecinte pentru ca nu vreau sa arat slabiciunile, iar cei din "anturajul" meu au tot facut pe victima, chiar si cand sareau la bataie fara motiv... Sunt periculoasa pentru cei care incearca sa ma raneasca, restul din cat clar se vede sunt ignorati sau tratati cu tact sau caterinca.

Greu pricepeti, unii din voi...

iti place cam mult sa fii lovita

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu. Te apuci să gătești tu.  :laugh2

• Like 7
  • Minus 7
  • Oras:Undeva
Postat

Hai, ca mi-a placut faza subliniata. :laugh2

Postat

El da. E un bebe dragalas, il judeci cam aspru. :)

M-ai cunoscut cumva, Amada si nu stiu eu? Am fost pe undeva la vreo fata, care era colega ta? :)

Eu nu imi aduc aminte sa te fi cunoscut, Amada. Dar, oricum, iti multumesc pentru complimentele facute. Have a nice day!

Postat

iti place cam mult sa fii lovita

:laugh2 Fiecare crede ce vrea.

M-ai cunoscut cumva, Amada si nu stiu eu? Am fost pe undeva la vreo fata, care era colega ta? :)

Eu nu imi aduc aminte sa te fi cunoscut, Amada. Dar, oricum, iti multumesc pentru complimentele facute. Have a nice day!

:)

Merci, la fel!

:*

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/19554296_1887138201535566_7260417501299686771_n.jpg?oh=33bae654910c29958ae85d114dfa0ff7&oe=59D465BB

in oradea is 20 grade :bow

• Like 8
  • Minus 19

Reputație: 1046
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/19554296_1887138201535566_7260417501299686771_n.jpg?oh=33bae654910c29958ae85d114dfa0ff7&oe=59D465BB

in oradea is 20 grade :bow

Hai sictir!  :laugh2

• Like 6
  • Minus 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...