miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 15, 2017 Partajează Postat Iulie 15, 2017 Sunt socat. Am o sugarbabe evreica.Cica vrea sa mearga in Bora Bora.Am cautat bilete.Nimic sub 5-6000 de €.Zboruri lungi.Am zis ca e prea scump.Am propus sa mergem in Maldive.Acolo doua bilete costa mult mai putin.Nu vrea.Cica acolo sunt doar low/middle class working people.Ai de mea.Dar e focoasa.Parca e facuta din vorbele lui Henrik Miller. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Sunt socat. Am o sugarbabe evreica.Cica vrea sa mearga in Bora Bora.Am cautat bilete.Nimic sub 5-6000 de €.Zboruri lungi.Am zis ca e prea scump.Am propus sa mergem in Maldive.Acolo doua bilete costa mult mai putin.Nu vrea.Cica acolo sunt doar low/middle class working people.Ai de mea.Dar e focoasa.Parca e facuta din vorbele lui Henrik Miller.Dacă e adevărat ce spui,e tare gagica.Răspunsul la propunerea ta... Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Sunt socat. Am o sugarbabe evreica.Cica vrea sa mearga in Bora Bora.Am cautat bilete.Nimic sub 5-6000 de €.Zboruri lungi.Am zis ca e prea scump.Am propus sa mergem in Maldive.Acolo doua bilete costa mult mai putin.Nu vrea.Cica acolo sunt doar low/middle class working people.Ai de mea.Dar e focoasa.Parca e facuta din vorbele lui Henrik Miller. La banii pe care ne lași sa înțelegem ca îi ai, sa ți se para mult 6000 de euro.....așa ceva....urat, urat din partea ta.... Îți dau eu 25 de euro, vorbesc cu nevasta mea sa ți dea și ea 5 euro. ...de restul faci tu rost.....sa faci piața, zic. 1 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 La banii pe care ne lași sa înțelegem ca îi ai, sa ți se para mult 6000 de euro.....așa ceva....urat, urat din partea ta....Îți dau eu 25 de euro, vorbesc cu nevasta mea sa ți dea și ea 5 euro. ...de restul faci tu rost.....sa faci piața, zic.Cică nu există Dumnezeu )))) 1 2 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Teoretic exista. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Teoretic exista.După relatarea lui Miskin, clar există. I-a pus Tata in cale una,care sa-i reamintească...totul e relativ. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 O analiză a textului relevă un lucru. Fata știe ce vrea. Când Miskin al nostru a venit cu propunerea-sărim peste faptul ca a fost neinspirat când a spus ca e prea scump(nu știu dacă el chiar i-a spus fetei asa ceva)-replica fetei a fost o variantă dulce a lui,când ne numește pe noi amarasteni. Tata are simțul umorului Link spre comentariu
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 La banii pe care ne lași sa înțelegem ca îi ai, sa ți se para mult 6000 de euro.....așa ceva....urat, urat din partea ta.... Îți dau eu 25 de euro, vorbesc cu nevasta mea sa ți dea și ea 5 euro. ...de restul faci tu rost.....sa faci piața, zic.Tu ai 1500-2000 RON lunar.Hai 2200, daca lucrezi 20 h din 24.Extrapoland putin, ai da 2000, doar pe biletele de avion Wizzair, sa o duci pe doamna Oly la Benidorm? Sa-i transmiti salutari.Sper ca-ti face pachetelu' in fiecare dimineata. PS.Iarasi extrapolez, esti mai prost decat tendoi, dar la fel de pekinez precum oly.Esti tu insuti.Ai de mea. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2017 Sunt socat. Am o sugarbabe evreica.Cica vrea sa mearga in Bora Bora.Am cautat bilete.Nimic sub 5-6000 de €.Zboruri lungi.Am zis ca e prea scump.Am propus sa mergem in Maldive.Acolo doua bilete costa mult mai putin.Nu vrea.Cica acolo sunt doar low/middle class working people.Ai de mea.Dar e focoasa.Parca e facuta din vorbele lui Henrik Miller. Banuiesc ca e profesionista...Agata si tu una care nu vrea mii de euroi, te arunci numai dupa astea scumpe pe care cu greu le ai sau deloc.N-am dat cu parul. On toping: de 2 zile dorm cam 10 ore pe noapte, recuperez. :waytogo 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Banuiesc ca e profesionista...Agata si tu una care nu vrea mii de euroi, te arunci numai dupa astea scumpe pe care cu greu le ai sau deloc.N-am dat cu parul. On toping: de 2 zile dorm cam 10 ore pe noapte, recuperez. :waytogo Aici,sa nu fiu rautacios,ii cam dau dreptate.Sa dai 6000 de euro,si sa nu te alegi cu o bucata de 3,14zda.... Bravo tie! 1 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2017 Aici,sa nu fiu rautacios,ii cam dau dreptate.Sa dai 6000 de euro,si sa nu te alegi cu o bucata de 3,14zda.... Bravo tie! Pana mea, cu 6000 cumperi o masina. Doar un milionar in euro arunca astfel de bani pentru o destrabalare, asta e doar drumul, plus N euro pentru restul... Vise. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 On toping: de 2 zile dorm cam 10 ore pe noapte, recuperez. :waytogo :138x Asa da ! BRAVO ! 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 16, 2017 :138x Asa da ! BRAVO ! Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Tu ai 1500-2000 RON lunar.Hai 2200, daca lucrezi 20 h din 24.Extrapoland putin, ai da 2000, doar pe biletele de avion Wizzair, sa o duci pe doamna Oly la Benidorm?Sa-i transmiti salutari.Sper ca-ti face pachetelu' in fiecare dimineata. Daca as avea 2200 de lei pe luna, da, as da 2000 pe bilet.Mi se pare chiar puțin.Sa I transmiți și tu salutari gonflabilei tale. Fără pachet nici nu plec de acasă. ... Link spre comentariu
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Daca as avea 2200 de lei pe luna, da, as da 2000 pe bilet.Mi se pare chiar puțin.Sa I transmiți și tu salutari gonflabilei tale. Fără pachet nici nu plec de acasă. ..."Daca ai avea", problema este ca nici pe aia nu-i ai.D-aia esti cu 2 conturi simultane de pekineza, vrei salar pentru fiecare? Cred ca ai nevoie de o gonflabila.Ai fost bichonul unei penale.Gonflabila este urmatorul pas. O compatimesc. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Snob flamand de foame. Arate poze de-ale jidancei daca tot te lauzi!Te ajuta google sa gasesti ce cauti Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 16, 2017 Azi mă simt darnică! Cine vrea horoscopul de azi? E mai greu de cules pt. zodiile care se potrivesc cu mine (berbec,sagetator), zodiile care le am in studiu pt. moment(balanță, capricorn) si zodia mea(leu). Esti leu ? :laugh2 Ia vezi ce zice la Balanta ca sunt curios :350x PS: Dupa aceea treci si la ascendenti (ca tema de studiu) , cica dupa 30 de ani devin mai predominanti/puternici decat zodiile in sine 7 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Esti leu ? :laugh2 Ia vezi ce zice la Balanta ca sunt curios :350x PS: Dupa aceea treci si la ascendenti (ca tema de studiu) , cica dupa 30 de ani devin mai predominanti/puternici decat zodiile in sine O avea ascendent în Balanță? 1 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 16, 2017 O avea ascendent în Balanță?nu cred ...ne zice ea daca stie Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 nu cred ...ne zice ea daca stie Nu m-ar mira.Eu sunt sub dublu semn de aer(gemeni cu ascendent in varsator),daca ea e balanta,semnele de acelasi fel sunt compatibile.Concluzie - d-aia ma place Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iulie 16, 2017 O analiză a textului relevă un lucru. Fata știe ce vrea. Când Miskin al nostru a venit cu propunerea-sărim peste faptul ca a fost neinspirat când a spus ca e prea scump(nu știu dacă el chiar i-a spus fetei asa ceva)-replica fetei a fost o variantă dulce a lui,când ne numește pe noi amarasteni. Tata are simțul umorului Iti dai seama cat de urat l-a facut pe m(u)iskin de i se cer asemenea sume pentru sex... 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Iti dai seama cat de urat l-a facut pe m(u)iskin de i se cer asemenea sume pentru sex... Sa nu-ți scape din vedere esența! Miskin a început cu "sunt socat!"De ce?Ca fata a vrut la Bora-Bora.Când omu' nostru i-a propus Maldive,aici sa fiu corect cu el și ne gândim ca un futai,oricât de bună e femeia,6000, trebuie sa fii nebun,fata,eleganta, i-a zis,pe înțelesul tuturor, ca ala e pentru amarasteni.Deci,l-a făcut amarastean. De aia e șocat. Dar sa tinem cont ca e posibil sa vina sa ne spună ca a fost o altă galusca aruncată la 'sto. 2 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 16, 2017 Sa nu-ți scape din vedere esența!Miskin a început cu "sunt socat!"De ce?Ca fata a vrut la Bora-Bora.Când omu' nostru i-a propus Maldive,aici sa fiu corect cu el și ne gândim ca un futai,oricât de bună e femeia,6000, trebuie sa fii nebun,fata,eleganta, i-a zis,pe înțelesul tuturor, ca ala e pentru amarasteni.Deci,l-a făcut amarastean.De aia e șocat. Dar sa tinem cont ca e posibil sa vina sa ne spună ca a fost o altă galusca aruncată la 'sto. Evident, că e o gălușcă aruncată la șto! 6 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Evident, că e o gălușcă aruncată la șto! Trebuie sa luam in calcul toate posibilitatile,nu?Asa nu exista riscul sa fim luati prin surprindere. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 16, 2017 Nu m-ar mira.Eu sunt sub dublu semn de aer(gemeni cu ascendent in varsator),daca ea e balanta,semnele de acelasi fel sunt compatibile.Concluzie - d-aia ma place In anumite conditii , de ex. in socializare , da se potrivesc ...mai putin sexual 7 11 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum