miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 25, 2017 AUDInu zic ...dar ti-am dat punct intentionat am taiat din grila si bara 9 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 O noua bere ! :eek :kotzen Pe cand si berea din sloboz oare ??? Piss Pilsner https://i.ytimg.com/vi/ctlL7aloBFs/maxresdefault.jpg 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2017 Amandina, draga, stiai gresit... Stai linistita, nu te-njura nimeni.Oricum, imbucurator este faptul ca ai inceput si tu sa te trezesti de dimineata :waveNu-ti spun mai multe, ca ma grabesc si io, plec la plaja! Pffff, nu s-a postat ce ti-am scris aseara...Ce frumos m-ai fentat, aproape poetic! Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Iulie 26, 2017 .. Amandino, nu a incercat inca sefu" sa te futa ? 1 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2017 Amandino, nu a incercat inca sefu" sa te futa ? Am o sefa! Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Iulie 26, 2017 Am o sefa! Spune-i de mine, atunci )) 2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 http://i.imgur.com/EIqJIWl.gif Neatza lume! 2 2 Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Iulie 26, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Iulie 26, 2017 http://i.imgur.com/EIqJIWl.gif Neatza lume! Buna dimi! 2 Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Iulie 26, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Iulie 26, 2017 Amandina, draga, stiai gresit... Hai, bre, nea mercedesule, chiar nu te-ai prins?.. A fost o intrebare cheie, voia fata sa stie daca esti liber de contract... Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Iulie 26, 2017 Buna dimi! http://i.imgur.com/EIqJIWl.gif Neatza lume! buna dimineata si voua si tuturor! 1 6 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Din ce in ce mai bine!, dupa o zi si o noapte de munca, am zis sa i-mi ofer cateva clipe de relexare, asa ca am apelat la preferata mea.Și am avut parte de ceva .Am reusit sa ii provoc un orgasm, lucru care mie personal, pana acum, m-i sa parut imposibil. Sentimentul se poate descrie cam asa: o intalnire cu iubita, amanta sau inceputurile cu sotia. . 2 Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 26, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 26, 2017 Feeling like summer breeze.So smooth Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 26, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 26, 2017 Link spre comentariu
lacazet Reputație: -432 Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Din ce in ce mai bine!, dupa o zi si o noapte de munca, am zis sa i-mi ofer cateva clipe de relexare, asa ca am apelat la preferata mea.Și am avut parte de ceva .Am reusit sa ii provoc un orgasm, lucru care mie personal, pana acum, m-i sa parut imposibil. Sentimentul se poate descrie cam asa: o intalnire cu iubita, amanta sau inceputurile cu sotia. .Cine e preferata asta ? Zi-mi si mie, macar pe privat 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 26, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 26, 2017 Din ce in ce mai bine!, dupa o zi si o noapte de munca, am zis sa i-mi ofer cateva clipe de relexare, asa ca am apelat la preferata mea.Și am avut parte de ceva .Am reusit sa ii provoc un orgasm, lucru care mie personal, pana acum, m-i sa parut imposibil. Sentimentul se poate descrie cam asa: o intalnire cu iubita, amanta sau inceputurile cu sotia. .Ai grija. Asa incepe sfarsitul... 3 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 26, 2017 Odihnit, după câteva zile de vacanță, o repetiție a vacanței adevărate. Și un întăritor pentru săptămâna viitoare, când voi avea multe drumuri de făcut. 5 11 Link spre comentariu
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Odihnit, după câteva zile de vacanță, o repetiție a vacanței adevărate. Și un întăritor pentru săptămâna viitoare, când voi avea multe drumuri de făcut. Ne doare-n pix de tine😂 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2017 Hai, bre, nea mercedesule, chiar nu te-ai prins?.. A fost o intrebare cheie, voia fata sa stie daca esti liber de contract... M-a facut curioasa, atat.Nu mai am nevoie de relatii mult timp... inca nu stiu cum sa ma debarasez de ultimele 2. E greu pana ma cunosti mai bine, apoi nu mai scap de tine! (vorba vine) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 M-a facut curioasa, atat.Nu mai am nevoie de relatii mult timp... inca nu stiu cum sa ma debarasez de ultimele 2. E greu pana ma cunosti mai bine, apoi nu mai scap de tine! (vorba vine)Se țin scai de tine, eh? ))) Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2017 Se țin scai de tine, eh? ))) Obosita psihic maxim, de dimineata ma tot enerveaza...La nivel de discutii se rezuma la cretin complet sau cretin premiat!Nu exagerez.Sunt la inceput intr-un job si-i fac fata inca, nu renunt, daca primesc si mai multe dificultati personal... schimb macazul si devin sadica.Nu stiu ce-si doresc. Bine te revad, pupici! 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2017 Peseu: "Nu stiu ce-si doresc" se refera ca ei nu stiu ce vor, eu stiu prea bine, daca devin ce insista tot ei au de pierdut, nu ma agasezi in cea mai importanta perioada pentru ca am succes si te simti si mai mare looser!Ajut sa te simti si mai mult!Am facut dominare, psihologie... Am talent sa fac orice barbat sa se simta in ultimul hal!Dar revenim la ce am spus "cretini", unul de 7 ani nu pricepe, altul de 2.Sa piarda, mi se rupe demult, am pierdut prea mult, nu ma mai simt miloasa... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Obosita psihic maxim, de dimineata ma tot enerveaza...La nivel de discutii se rezuma la cretin complet sau cretin premiat!Nu exagerez.Sunt la inceput intr-un job si-i fac fata inca, nu renunt, daca primesc si mai multe dificultati personal... schimb macazul si devin sadica.Nu stiu ce-si doresc. Bine te revad, pupici! Auzi...da' de ce nu le spui tu sa te lase în pace? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2017 Auzi...da' de ce nu le spui tu sa te lase în pace? Logic, fratele meu, doar ca inca mai stau in casa celui mai retardat dintre cei 2...Cu toata rusinea, abia peste 2 luni imi permit sa ma mut.Este acelasi care mi-a facut cazierul...Sa rezist alea 2 luni, restul, cum zic unii, e cancan. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Logic, fratele meu, doar ca inca mai stau in casa celui mai retardat dintre cei 2...Cu toata rusinea, abia peste 2 luni imi permit sa ma mut.Este acelasi care mi-a facut cazierul...Sa rezist alea 2 luni, restul, cum zic unii, e cancan. Ok,am înțeles.Dar sa va definiți mai bine relația.Înțelegi tu ce spun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum