marta m Reputație: -4591 Postat Iulie 29, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iulie 29, 2017 azi avem cumulus, clen air , no chemtrails ,vreme de plimbat in siguranta https://i.ytimg.com/vi/uGrusnBrIBs/maxresdefault.jpg 5 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2017 Partajează Postat Iulie 29, 2017 Azi sunt insetat. Ma duc sa rezolv problema!Ce bagi? Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 29, 2017 Partajează Postat Iulie 29, 2017 Rezolvat si routerul, daca puteam ma si futeam singura ca stiu ce-mi place. Sa nu mai vad munca azi. Va pupicesc! poti, dar te exciti mai tare Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2017 poti, dar te exciti mai tare Nu sunt adepta artificialului... Am dat afara, a N oara un tembel... Nu sunt adepta sa support prostia... Nu a inteles nici acum ca nu-mi place sa fiu agasata acasa cand vreau sa ma relaxes... A zis ca l-am primit sa cheltuie bani. Bingo! Ma cunoaste de 7 ani si inca nu ma cunoaste.Un barbat care a dat in mine, in orice fel, sfarseste prost.Am fost sincera, asta e culmea prostiei! Acum sunt mai relaxata, n-am chef de jucarii..., dar daca mi se face, fac ce vreau. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 29, 2017 Partajează Postat Iulie 29, 2017 Nu sunt adepta artificialului... Am dat afara, a N oara un tembel... Nu sunt adepta sa support prostia... Nu a inteles nici acum ca nu-mi place sa fiu agasata acasa cand vreau sa ma relaxes... A zis ca l-am primit sa cheltuie bani. Bingo! Ma cunoaste de 7 ani si inca nu ma cunoaste.Un barbat care a dat in mine, in orice fel, sfarseste prost.Am fost sincera, asta e culmea prostiei! Acum sunt mai relaxata, n-am chef de jucarii..., dar daca mi se face, fac ce vreau. eu cred ca iti plac astfel de barbati, altfel n-ai avea relatii cu eide buna esti buna (ti-am vazut pozele) deci ramane ca tu ii alegi Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2017 eu cred ca iti plac astfel de barbati, altfel n-ai avea relatii cu eide buna esti buna (ti-am vazut pozele) deci ramane ca tu ii alegi Vorbesc cu 2 fosti, nu e vorba de alegere, e ca ei primesc ce mi-au cerut... Cand o sa vad un barbat sufficient de intelligent si mai putin egoist, pe aceeasi lungime de unda... SF-uri. Sunt aspra cand isi marcheaza teritoriul.... Animale care isi urmeaza putza, dar uita de instinct.Concluzie: Orice animal e mai destept decat cei 2.Legat de buna... Ba in autobuz, ba in taxi cineva vrea sa ma futa, nu ma incalzeste. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2017 Peseu explicativ: Marcarea teritoriului pe teritoriul meu (acasa) inseamna lipsa de instinct, mai ales daca luam istoria... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2017 2 luni. Ei pe mine nu. Care mai e alternativa la aparare?Sa se tina bine. Ma streseaza faptul ca in firma va trebui sa administrez tot, inclusiv psihologic avem sincope... Daca o fac si pe asta mi-e ca uit de modestie, daca ma mai streseaza 2 retardati..., mi-e ca ii deprim mai mult decat sunt. Nu se omoara egoistii, pleaca, vin, oscileaza... Nu pricep ei nici acum. Eu am o memorie foarte buna. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 29, 2017 Partajează Postat Iulie 29, 2017 Vorbesc cu 2 fosti, nu e vorba de alegere, e ca ei primesc ce mi-au cerut... Cand o sa vad un barbat sufficient de intelligent si mai putin egoist, pe aceeasi lungime de unda... SF-uri. Sunt aspra cand isi marcheaza teritoriul.... Animale care isi urmeaza putza, dar uita de instinct.Concluzie: Orice animal e mai destept decat cei 2.Legat de buna... Ba in autobuz, ba in taxi cineva vrea sa ma futa, nu ma incalzeste. Sunt chestiuni profunde despre ce vorbesti tu.Pe scurt, un barbat alfa are instinctul sa domine indiferent de locul in care sa afla. Daca va fi nesigur pe el, este luat de gugustiuc si fata ii da flit Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2017 Sunt chestiuni profunde despre ce vorbesti tu.Pe scurt, un barbat alfa are instinctul sa domine indiferent de locul in care sa afla. Daca va fi nesigur pe el, este luat de gugustiuc si fata ii da flit Simplu. Dar daca eu sunt Alfa si nu permit? Incercarile de dominare ajung sa ma plictiseasca.Revenim la lipsa de inteligenta si inclusiv instinct, au omis pana si cel de autoaparare.Ce lectii de viata am dat.... ei nu pricep. Tind sa cred ca nu pot estima nivelul prostiei lor desi uneori par ca au habar.Prostii am facut, e o diferenta. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 29, 2017 Partajează Postat Iulie 29, 2017 Simplu. Dar daca eu sunt Alfa si nu permit? Incercarile de dominare ajung sa ma plictiseasca.Revenim la lipsa de inteligenta si inclusiv instinct, au omis pana si cel de autoaparare.Ce lectii de viata am dat.... ei nu pricep. Tind sa cred ca nu pot estima nivelul prostiei lor desi uneori par ca au habar.Prostii am facut, e o diferenta. Daca te invita cineva in oras te deranjeaza daca alege locatia fara sa-ti ceara parerea? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2017 Daca te invita cineva in oras te deranjeaza daca alege locatia fara sa-ti ceara parerea? Nup. Daca locatia/angajatii sunt naspa... isi asuma o intalnire mai putin buna...La lucruri mai importante e nasol. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 29, 2017 Partajează Postat Iulie 29, 2017 Nup. Daca locatia/angajatii sunt naspa... isi asuma o intalnire mai putin buna...La lucruri mai importante e nasol. Deci nu esti afurisita cum vrei sa pari 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2017 Deci nu esti afurisita cum vrei sa pari E simplu. afuritii primesc lectia vietii cu mine! Uneori sunt de pus la rana... Depinde cu cine si cand.Pupicesc!(Mai astept sa mai scada soarele si ma bag in pat, sunt rupta de oboseala, din toate privintele... sorry) 1 3 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 29, 2017 Partajează Postat Iulie 29, 2017 E simplu. afuritii primesc lectia vietii cu mine! Uneori sunt de pus la rana... Depinde cu cine si cand.Pupicesc!(Mai astept sa mai scada soarele si ma bag in pat, sunt rupta de oboseala, din toate privintele... sorry) eu atunci ies, se racoreste afara 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 30, 2017 eu atunci ies, se racoreste afara Bine ca l-am dat afara, am dormit bustean. :waytogoCum a fost la plimbare? 1 3 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 30, 2017 Partajează Postat Iulie 30, 2017 Bine ca l-am dat afara, am dormit bustean. :waytogoCum a fost la plimbare? a fost lunga, azi m-am intors 1 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Iulie 30, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iulie 30, 2017 i m ok Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 30, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 30, 2017 Cu dor de duca ma simt, taman astazi cand trebuie sa stau locului ca am chestii de facut. deh...dar de miercuri incolo bagabontesc, doar e vara.. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Partajează Postat Iulie 30, 2017 Cu pata pusa... (cred ca) recunoasteti peisajele ! Hint: este acolo un vin stravechi, super dulce-acrisor, rosu-roze, vin de Mad.... http://www.madeira-live.com/images/stories/swphotos/14.jpg 2 Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 30, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 30, 2017 Pot spune ca am inceput clasic, cu bere. Apoi am luat-o treptat in ordinea gradelor: vin, apoi ceva din zonele calde, ouzo, iar la final niste Absolut si palinca. In ciuda acestei hidratari dezhidratari continue, caldura si-a facut efectul si m-am simitit ametit! Am corectat eu...Omu' asta bea ca mine cand mi se rasare de brambureala, incepe cu ceva ca sa continue cu altceva pentru a sfarsi prin cu totul altceva.Daca stau bine sa ma gandesc asa fac si shopping Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 30, 2017 Nu ai corectat bine caci am depasit cei minim doi litri de LICHIDE recomandati de doctori... Eu prefer lichidele cu grade, singurul lichid fara grade suportat de mine e doar cafeaua... ... cu un strop de cognac, este? 4 10 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 30, 2017 Prefer cereale aka whisky in cafea, consider coniacul o bautura prea nobila ca sa fie amestecata cu alte bauturi. Daca nu-mi place, mai bine il arunc...Eh ... o cafea de la Florescu, făcută la ibric, merge cu un degetar de cognac! Dar și cu o ploșnițoaică de 21 de anișori. 5 10 Link spre comentariu
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Iulie 30, 2017 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 30, 2017 MA SIMT BINI DI TOT 12 19 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Iulie 31, 2017 MA SIMT BINI DI TOT Ai baut ceva tare ? ))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum