Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

poti, dar te exciti mai tare

Nu sunt adepta artificialului... :no2

Am dat afara, a N oara un tembel... Nu sunt adepta sa support prostia... Nu a inteles nici acum ca nu-mi place sa fiu agasata acasa cand vreau sa ma relaxes... 

A zis ca l-am primit sa cheltuie bani. Bingo! Ma cunoaste de 7 ani si inca nu ma cunoaste.

Un barbat care a dat in mine, in orice fel, sfarseste prost.

Am fost sincera, asta e culmea prostiei! :laugh2

Acum sunt mai relaxata, n-am chef de jucarii..., dar daca mi se face, fac ce vreau. :)

Link spre comentariu

Nu sunt adepta artificialului... :no2

Am dat afara, a N oara un tembel... Nu sunt adepta sa support prostia... Nu a inteles nici acum ca nu-mi place sa fiu agasata acasa cand vreau sa ma relaxes... 

A zis ca l-am primit sa cheltuie bani. Bingo! Ma cunoaste de 7 ani si inca nu ma cunoaste.

Un barbat care a dat in mine, in orice fel, sfarseste prost.

Am fost sincera, asta e culmea prostiei! :laugh2

Acum sunt mai relaxata, n-am chef de jucarii..., dar daca mi se face, fac ce vreau. :)

eu cred ca iti plac astfel de barbati, altfel n-ai avea relatii cu ei

de buna esti buna (ti-am vazut pozele) deci ramane ca tu ii alegi

Link spre comentariu

eu cred ca iti plac astfel de barbati, altfel n-ai avea relatii cu ei

de buna esti buna (ti-am vazut pozele) deci ramane ca tu ii alegi

Vorbesc cu 2 fosti, nu e vorba de alegere, e ca ei primesc ce mi-au cerut... :)

Cand o sa vad un barbat sufficient de intelligent si mai putin egoist, pe aceeasi lungime de unda... SF-uri. :no2

Sunt aspra cand isi marcheaza teritoriul.... Animale care isi urmeaza putza, dar uita de instinct.

Concluzie: Orice animal e mai destept decat cei 2.

Legat de buna... Ba in autobuz, ba in taxi cineva vrea sa ma futa, nu ma incalzeste.

:hug1

Link spre comentariu

2 luni. Ei pe mine nu. Care mai e alternativa la aparare?

Sa se tina bine.

Ma streseaza faptul ca in firma va trebui sa administrez tot, inclusiv psihologic avem sincope... Daca o fac si pe asta mi-e ca uit de modestie, daca ma mai streseaza 2 retardati..., mi-e ca ii deprim mai mult decat sunt. Nu se omoara egoistii, pleaca, vin, oscileaza... Nu pricep ei nici acum. :laugh2

Eu am o memorie foarte buna.

Link spre comentariu

Vorbesc cu 2 fosti, nu e vorba de alegere, e ca ei primesc ce mi-au cerut... :)

Cand o sa vad un barbat sufficient de intelligent si mai putin egoist, pe aceeasi lungime de unda... SF-uri. :no2

Sunt aspra cand isi marcheaza teritoriul.... Animale care isi urmeaza putza, dar uita de instinct.

Concluzie: Orice animal e mai destept decat cei 2.

Legat de buna... Ba in autobuz, ba in taxi cineva vrea sa ma futa, nu ma incalzeste.

Sunt chestiuni profunde despre ce vorbesti tu.

Pe scurt, un barbat alfa are instinctul sa domine indiferent de locul in care sa afla. Daca va fi nesigur pe el, este luat de gugustiuc si fata ii da flit :laugh2

Link spre comentariu

Sunt chestiuni profunde despre ce vorbesti tu.

Pe scurt, un barbat alfa are instinctul sa domine indiferent de locul in care sa afla. Daca va fi nesigur pe el, este luat de gugustiuc si fata ii da flit :laugh2

Simplu. Dar daca eu sunt Alfa si nu permit? Incercarile de dominare ajung sa ma plictiseasca.

Revenim la lipsa de inteligenta si inclusiv instinct, au omis pana si cel de autoaparare.

Ce lectii de viata am dat.... ei nu pricep. Tind sa cred ca nu pot estima nivelul prostiei lor desi uneori par ca au habar.

Prostii am facut, e o diferenta.

Link spre comentariu

Simplu. Dar daca eu sunt Alfa si nu permit? Incercarile de dominare ajung sa ma plictiseasca.

Revenim la lipsa de inteligenta si inclusiv instinct, au omis pana si cel de autoaparare.

Ce lectii de viata am dat.... ei nu pricep. Tind sa cred ca nu pot estima nivelul prostiei lor desi uneori par ca au habar.

Prostii am facut, e o diferenta.

Daca te invita cineva in oras te deranjeaza daca alege locatia fara sa-ti ceara parerea?

Link spre comentariu

E simplu. afuritii primesc lectia vietii cu mine! :laugh2

Uneori sunt de pus la rana... :blushing2

Depinde cu cine si cand.

Pupicesc!

(Mai astept sa mai scada soarele si ma bag in pat, sunt rupta de oboseala, din toate privintele... sorry)

eu atunci ies, se racoreste afara

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Cu pata pusa... (cred ca) recunoasteti peisajele ! Hint: este acolo un vin stravechi, super dulce-acrisor, rosu-roze, vin de Mad.... :)

http://www.madeira-live.com/images/stories/swphotos/14.jpg

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Pot spune ca am inceput clasic, cu bere. Apoi am luat-o treptat in ordinea gradelor: vin, apoi ceva din zonele calde, ouzo, iar la final niste Absolut si palinca. In ciuda acestei hidratari dezhidratari continue, caldura si-a facut efectul si m-am simitit ametit!  :no2

Am corectat eu...

Omu' asta bea ca mine cand mi se rasare de brambureala, incepe cu ceva ca sa continue cu altceva pentru a sfarsi prin cu totul altceva.

Daca stau bine sa ma gandesc asa fac si shopping

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Nu ai corectat bine caci am depasit cei minim doi litri de LICHIDE recomandati de doctori... Eu prefer lichidele cu grade, singurul lichid fara grade suportat de mine e doar cafeaua... 

... cu un strop de cognac, este?  :laugh2

• Like 4
  • Minus 10
Link spre comentariu

Prefer cereale aka whisky in cafea, consider coniacul o bautura prea nobila ca sa fie amestecata cu alte bauturi. Daca nu-mi place, mai bine il arunc...

Eh ... o cafea de la Florescu, făcută la ibric, merge cu un degetar de cognac! Dar și cu o ploșnițoaică de 21 de anișori.

• Like 5
  • Minus 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...