Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21270887_1916266905289362_1955476233769436961_n.jpg?oh=3d8e3b21ac82e70e1edaa371b58218f4&oe=5A141F51 :laugh2  :laugh2

Am băgat numai castraveți :)))

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Am citit, undeva, p-aici, nu retin topicul, pe unul, care zicea ceva de ''ai vrea sa fii primesti sange infeCtat cu diabet?''.

Unde e, nebunu', sa-mi bat joc de prostia lui?

Bai, sunt unii, atat de siguri pe vorbele lor si atat de mandri, de impresia pe care o genereaza, atunci cand debiteaza tampenii, incat nu ai alta optiune, decat sa-ti bati joc de ei.

Link spre comentariu
Vizitator

Am citit, undeva, p-aici, nu retin topicul, pe unul, care zicea ceva de ''ai vrea sa fii primesti sange infeCtat cu diabet?''.

Unde e, nebunu', sa-mi bat joc de prostia lui?

Bai, sunt unii, atat de siguri pe vorbele lor si atat de mandri, de impresia pe care o genereaza, atunci cand debiteaza tampenii, incat nu ai alta optiune, decat sa-ti bati joc de ei.

Vezi de ala cu "supradoză accidentală cu alcool",care încearcă fără succes sa fie "tu".

Just sayin '

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Vezi de ala cu "supradoză accidentală cu alcool",care încearcă fără succes sa fie "tu".

Just sayin '

Am vazut si discutia aceea.

Normal ca tu, fiind putin sarac cu duhul, ai preluat prostia scoasa de nebunul de Laurelian.

Normal ca nu ai auzit de ''death by misadventure''.Se poate muri, din greseala, din cauza unei supradoze de alcool/droguri.

Nu doar Amy a patit la fel, parca si unul de la AC/DC a murit, dupa ce a baut prea mult.

Zic, mai usor cu pianul pe scari, ca unii chiar au studiat fenomenul.

Link spre comentariu
Vizitator

Am vazut si discutia aceea.

Normal ca tu, fiind putin sarac cu duhul, ai preluat prostia scoasa de nebunul de Laurelian.

Normal ca nu ai auzit de ''death by misadventure''.Se poate muri, din greseala, din cauza unei supradoze de alcool/droguri.

Nu doar Amy a patit la fel, parca si unul de la AC/DC a murit, dupa ce a baut prea mult.

Zic, mai usor cu pianul pe scari, ca unii chiar au studiat fenomenul.

Hai ma,las-o-n cârnaț de treabă, băutul e act voit sau accidental?

Și-a recunoscut prostia spusă.

Mai încearcă.;)

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Mai încearcă. ;)

Gogule, decesul ca urmare a unei supradoze, prin accident, atat de alcool si droguri, este un fenomen intalnit si catalogat drept death by misadventure.

Ori accepti, ce scriu si dai un search pe Google ori continui in a presta tuseuri rectale cu limba.

Nu am dispozitia necesara de a continua pe acest subiect.

Link spre comentariu
Vizitator

Gogule, decesul ca urmare a unei supradoze, prin accident, atat de alcool si droguri, este un fenomen intalnit si catalogat drept death by misadventure.

Ori accepti, ce scriu si dai un search pe Google ori continui in a presta tuseuri rectale cu limba.

Nu am dispozitia necesara de a continua pe acest subiect.

p-ganele,nu mai tot "strecura" droguri in discutie.Stiu ce anume incerci sa faci ;)

Normal,daca altcineva scotea perla asta....un an nu mai taceai. :)

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ferentari
  • Oras:Ferentari

p-ganele,nu mai tot "strecura" droguri in discutie.Stiu ce anume incerci sa faci ;)

Normal,daca altcineva scotea perla asta....un an nu mai taceai. :)

https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/uY1gsEeS9sE_Wyd3eCCiS_puod0/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-%21%21-:strip_icc-%21%21-/2014/02/25/860/n/1922398/9f78096a32d25d8e_tumblr_msfdkdyJrp1r4ee4no3_400/i/Chew-Like-You-Have-Secret.gif

Link spre comentariu

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Mai încearcă.;)

Nu contează. O să meargă până în pânzele albe, în prostia lui, va face clăbuci răscolind internetul după "argumente". Eventual bibisi.

Dar, "ăilalți" sunt trepanați. Magic.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...