Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d7/a2/98/d7a29810d45d658d35ab1e34c0a1af1f.jpg 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Acasa sunt. Vin( alb,rece,sec). TU esti acasa EU nu ... am reusit sa ma irit azi fara rost ... mai bine il dadeam afara de la primele cuvinte ...bueyyy si eu care aveam pretentiuni mari la oameni cu "carte" offff tre sa-mi revin repede ca imi pica floaca de stres Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2017 TU esti acasa EU nu ... am reusit sa ma irit azi fara rost ... mai bine il dadeam afara de la primele cuvinte ...bueyyy si eu care aveam pretentiuni mari la oameni cu "carte" offff tre sa-mi revin repede ca imi pica floaca de stresce zici... ne retragem intr-un colt de forum ca intr-un separeu (private) si continuam ... mica noastra discutie nevinovata si inocenta sa lasam fanteziile sa zburde ... Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Cata monotonie pe aici Daca nu iese iapa din grajd si nu da cu copita ... inseamna ca n-am facut nimica ...decat un mic "viol" in litera legii 17 15 Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Septembrie 12, 2017 la ce??? mi-a taiat cheful de orice pe ziua de azi ... si ce bine incepusem cu Soze, numa' buna de pula eram ...uda toata de placere in asteptarea placerii sa-mi bag picioarele! Paraschivo, cand ajung acasa te scot la un cico cu povesti ? Stai asa. Care casa, care ajuns....care...unde?/? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 12, 2017 ce zici... ne retragem intr-un colt de forum ca intr-un separeu (private) si continuam ... mica noastra discutie nevinovata si inocenta sa lasam fanteziile sa zburde ... mai bine ma retrag intr-un colt sa-mi ling ranile sa capat forte proaspete sa le dau la "cap" dupa cum merita fiecare in parte Multumesc de intentiile bune 1 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Stai asa. Care casa, care ajuns....care...unde?/?mah, cred ca tu ai sa crapi mai repede decat crezi sau ti-ai planuit esti tare curios Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Septembrie 12, 2017 mah, cred ca tu ai sa crapi mai repede decat crezi sau ti-ai planuit esti tare curios Mdeah...asa sunt euEsti in Bucuresti sau Constanta?, sa stiu cata benzina imi trebuie Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Mdeah...asa sunt euEsti in Bucuresti sau Constanta?, sa stiu cata benzina imi trebuie incepatorule, vad ca te limitezi la consumul de carburant iar in modul acesta nu cred ca e cazul sa arzi gazul cu mine Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Mi so gătat nelimitatele" și nu am mai putut edita 😀😀Amu am net Da nu știu pune poza 😠alta veata†,net de la toti vecinii 9 6 Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Septembrie 12, 2017 incepatorule, vad ca te limitezi la consumul de carburant iar in modul acesta nu cred ca e cazul sa arzi gazul cu mine Era singura necunoscuta. Imi place sa fiu tot timpul cu lecțiile facute Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 alta veata” ,net de la toti vecinii Ce sfârcuri ai ^^ 4 3 Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Septembrie 12, 2017 alta veata†,net de la toti vecinii As vrea sa fiu cu tine in lift si sa spui"Apasati doi!" 😈😈😈😈😈😜 3 3 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Ce sfârcuri ai ^^silicon NATURAL , nu stiu ce sa fac cu ele ca asa is tot timpu (da nici țîțar/sutien nu pun pe ele ) 7 6 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2017 alta veata” ,net de la toti vecinii ... ... si pe urma se rupe filmu' 2 12 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 12, 2017 =)) Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2017 silicon NATURAL , nu stiu ce sa fac cu ele ca asa is tot timpu (da nici țîțar/sutien nu pun pe ele ) pai e si pacat sa strivesti asa bunatate de "sfarcuri" 2 12 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 12, 2017 ahhh ce buna e!!! inghetata pitic, te face voinic! Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2017 ahhh ce buna e!!! inghetata pitic, te face voinic!... din categoria:- folositi sapunul "cheia" sa innebuniti femeia!- pasta de dinti cristal face dintii ca de cal... ce vremuri 2 12 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2017 daca mai pui si inghetata pe sfarcurile alea ... se fac cat degetul mare de la picior 2 12 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 12, 2017 ... din categoria:- folositi sapunul "cheia" sa innebuniti femeia!- pasta de dinti cristal face dintii ca de cal... ce vremuri ahhh ce vremuri ti-am zis ca esti periculos Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2017 ahhh ce vremuri ti-am zis ca esti periculos de ce ti-am lasat impresia asta? periculos la ce ? Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Ce sfârcuri ai ^^is bune rau! 4 6 Link spre comentariu
puzzle Reputație: 50 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:casablanca Oras:casablanca Partajează Postat Septembrie 12, 2017 like a boss!!! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 12, 2017 ... din categoria:- folositi sapunul "cheia" sa innebuniti femeia!- pasta de dinti cristal face dintii ca de cal... ce vremuri...-moarte sigură cu cobra, da' mai sigură cu Mobra. Motorete Mobra și Carpați, stați în cur și reparați.- consumați biscuiții produși de fabrica... Granitul. 8 13 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum