dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 14, 2017 So, contractul e semnat. Daca nu faceam valuri mai asteptam o saptamana, daca nu mai mult.Iar pentru ca e de maine, m-am dus inapoi acasa, desi sustinea ca o sa fie de luni... Probabil nu cunoaste legile, nu poti depune un contract cu atata intarziere. Am luat o parte din bani, maine dimineata iar la job. Luptati pentru dreptul vostru ca va mananca lupii! Bravo, felicitari! 5 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Am fost prea sincera? Doar nu spuneam ca nu stiu sa repar niste nimicuri... Sincer, ti-am mai zis, nu m-as intalni cu tine, intuitia imi spune ca as fi dezamagita.Glumeam. Raspunsul nu mi-a placut, azi esti... nervos.Încă sunt la servici,s-a "anunțat" proprietaru' la o vizită. Ăsta e băiat de treaba Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Încă sunt la servici,s-a "anunțat" proprietaru' la o vizită.Ăsta e băiat de treaba Mda, ma tot puneti pe ganduri... Gata, dracilor, ca-mi pierd iar locul de munca! O data daca pun mana pe el... Nu mai vin eu si-mi schimb nr de tel! Basta! Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 14, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Nu beau tuica, merci oricum. Iar legat de bioenergie, care este demonstrabila, ar trebui sa fii cretin sa nu crezi, dar e bine sa crezi in religii fictive...Am vazut si draci si ingeri, nu si asa numitul D-zeu al vostru. Din contra, in locul entitatii pure trona tot un drac! Bunatatea excesiva distruge, mai bine zis mediul si ceilalti din jur distrug. Până la ce capăt ai ajuns tu de n-ai dat de Dumnezeu...ci numai de draci?Eu am ajuns încă de la nastere, mi-am amintit destul de devreme. Cand am fost copil, nu am înțeles...si cred ca nici nu aveam nevoie să inteleg, pentru că nu mă indoiam. La maturitate, am realizat că nu este doar o amintire...ci că este ceva care face parte din mine, la care am acces din cand in când. Când accesez inteleg totul...dar apoi incep sa uit si sa nu mai inteleg nimic, ca si cum realitatea aceasta nu are puterea să susțină acele cunoasteri, lucruri, fapte sau ce sunt. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Claaaariiiii... ... taci! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Până la ce capăt ai ajuns tu de n-ai dat de Dumnezeu...ci numai de draci?Eu am ajuns încă de la nastere, mi-am amintit destul de devreme. Cand am fost copil, nu am înțeles...si cred ca nici nu aveam nevoie să inteleg, pentru că nu mă indoiam. La maturitate, am realizat că nu este doar o amintire...ci că este ceva care face parte din mine, la care am acces din cand in când. Când accesez inteleg totul...dar apoi incep sa uit si sa nu mai inteleg nimic, ca si cum realitatea aceasta nu are puterea să susțină acele cunoasteri, lucruri, fapte sau ce sunt. Nu pot sa spun ca mi-a fost dor de tine. Ceea ce primesti in copilarie, dar si in cursul vietii... iti afecteaza felul de a simti si gandi.Este gresit sa interpretezi ce ti s-a intamplat cu cine esti.Separa evenimentele de caracter, numai asa ramai cine esti si nu ce ai fost modelata sa fii. 1 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 De acord, e prea tarziu. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 De unde?! Pentru ca pot. Treci inapoi si lasa nervii! Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 14, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Nu pot sa spun ca mi-a fost dor de tine. Ceea ce primesti in copilarie, dar si in cursul vietii... iti afecteaza felul de a simti si gandi.Este gresit sa interpretezi ce ti s-a intamplat cu cine esti.Separa evenimentele de caracter, numai asa ramai cine esti si nu ce ai fost modelata sa fii.Iarăși vorbesti cu tine...sau cu entitatea "pura"? Nu neg...este pură, as iubi-o si cred c-o iubesc foarte mult, mi se frânge sufletul pentru ea si mereu mă rog la Dumnezeu să aibă milă. Dar...unde am spus eu ca este ceva gresit in a intelege? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Iarăși vorbesti cu tine...sau cu entitatea "pura"? Nu neg...este pură, as iubi-o si cred c-o iubesc foarte mult, mi se frânge sufletul pentru ea si mereu mă rog la Dumnezeu să aibă milă. Dar...unde am spus eu ca este ceva gresit in a intelege? O iubesti? Nu ca mi-ar pasa, dar ma indoiesc ca este o decizie buna. Tu nu iei decizii, tu simti, e mai rau. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 14, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 14, 2017 O iubesti? Nu ca mi-ar pasa, dar ma indoiesc ca este o decizie buna. Tu nu iei decizii, tu simti, e mai rau.Cum adică sa iau...decizii? Eu infaptuiesc...iar altii fac alegerile. Eu nu am nevoie... Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Vis...mi-a fost dor de tine, unde ai fost ??? Sa nu mai pleci fara sa ma anunti. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Vis...mi-a fost dor de tine, unde ai fost ??? Sa nu mai pleci fara sa ma anunti. Bravo! Un pas inainte pentru tine! Peste 2 ani te fac un dominator adevarat! Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Până la ce capăt ai ajuns tu de n-ai dat de Dumnezeu...ci numai de draci?Eu am ajuns încă de la nastere, mi-am amintit destul de devreme. Cand am fost copil, nu am înțeles...si cred ca nici nu aveam nevoie să inteleg, pentru că nu mă indoiam. La maturitate, am realizat că nu este doar o amintire...ci că este ceva care face parte din mine, la care am acces din cand in când. Când accesez inteleg totul...dar apoi incep sa uit si sa nu mai inteleg nimic, ca si cum realitatea aceasta nu are puterea să susțină acele cunoasteri, lucruri, fapte sau ce sunt. Na ca a revenit Vis, manca-i-as păsa...ochisorii ei.Cine o pomenea mai devreme ? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Vis...mi-a fost dor de tine, unde ai fost ??? Sa nu mai pleci fara sa ma anunti. Parca le simt, coitele alea de s-au strans si mai mult! Nu sunt rea cu tine, zau. Azi ma mai fac de cap, maine noaptea mai ajung acasa... Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Cum adică sa iau...decizii? Eu infaptuiesc...iar altii fac alegerile. Eu nu am nevoie... Ok. Hai sa raspund inutil.Tu si numai tu iei deciziile in ce priveste viata ta. Vrei sa le iau eu? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Mda, ma tot puneti pe ganduri... Gata, dracilor, ca-mi pierd iar locul de munca! O data daca pun mana pe el... Nu mai vin eu si-mi schimb nr de tel! Basta! Mai stau eu uneori până mai târziu Eu n-am program,vin și plec când vreau,dar...sunt conștiincios. Plus ca-i "cuana " parosu )) Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Mai stau eu uneori până mai târziu Eu n-am program,vin și plec când vreau,dar...sunt conștiincios.Plus ca-i "cuana " parosu )) Inteleg. Iti faci de cap cand poti. Sunt pe ciclu si sunt nasoala pe ciclu, atunci imi vin toate poftele... Fructul interzis! Am mazgalit oricum patul de multe ori.. M-as iubi in draci acum! ca e pericolPastreaza distanta ca este pericol de alunecare in nestiut... Stiu ca esti ferm pe pozitie, n-ai intalnit una mai ferma ca mine. Mi-e un dor nebun... Relax, doar am zis ca nu e cazul. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2017 Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Inteleg. Iti faci de cap cand poti. Sunt pe ciclu si sunt nasoala pe ciclu, atunci imi vin toate poftele... Fructul interzis! Am mazgalit oricum patul de multe ori.. M-as iubi in draci acum! ca e pericolPastreaza distanta ca este pericol de alunecare in nestiut... Stiu ca esti ferm pe pozitie, n-ai intalnit una mai ferma ca mine. Mi-e un dor nebun... Relax, doar am zis ca nu e cazul.Ai laviu tu,hani! 1 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Ai laviu tu,hani! Manca-ti-as... Si eu care voiam sa-ti spun ca recunosc ca provoc, dar nu merg pana la capat... 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Secretul e ca am ramas cu complexe legat de greutate... Nu concep sa ma vad cu cineva cand ma vad imensa! La jobul asta o sa slabesc, vine de la sine, dar cu atat mai putin o sa pun accentul pe forum.In cateva luni ma vad cu prea multi sclavi, suflet nu mai e dat! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Ti-am promis ca sunt la 8!Disparaaaaaaaaaaaaaaarrrri! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Baga-mi-as ceva in karisma mea! Ce le fac?! Baga-mi-as pula! Am un stil care atrage.... What a fuck is ... Ma bag la somn, daca face vreun gest, va promit ca-l bat pana se pisa pe el! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Oh, da! Pa,pa!Sa vedem daca-i dau pa urmatorului...Anunta-ma sceptico, deocamdata sunt pe partea ta. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2017 Ma provoci. Urmatorul o sa fie si mai lamentabil, dupa, cand va fi altcineva la putere o sa fie cineva cu putere in psihic si in psihic in mana...Nu ma mai provoca. Pana cum a fost teatru, atat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum