inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Cu mine cred ca ești compatibilă in gândire si temperamentBine . Am generalizat . Am pus media orasului . Mentalitatea care predomina. Nu cunosc pe fiecare in parteCum nici in alte orase nu e totul roz . Doar predomina rozul.. ca sa zic asa. ))) 5 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 21, 2017 GhiciNu mă duce capu'. Ești prea proFUNDă... Târâtură ! 1 4 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Nu mă duce capu'. Ești prea proFUNDă... !Ma bucur ca recunosti 1 2 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Septembrie 21, 2017 "Uită"-te cu atenție la hoașca asta cu care te lingi p-acilișa. Cam asta te așteaptă...Doar purtam niste discutii . Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 21, 2017 "Uită"-te cu atenție la hoașca asta cu care te lingi p-acilișa. Cam asta te așteaptă...Invidiosule )) 1 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Inca o zi de rahat! Breeeee, castigam din vanzari, apuca-te in pula mea de reclama! In fiecare zi aceleasi discutii, devin frustrata! Cu capul in nori si creier imprastiat nu te bagi in afaceri! Am cunoscut si patronul azi, l-am mirosit de cum a intrat, dar incerca sa se dea client... Zici ca traiesc in tara piticilor la creier! Nu am notite, nici nevoie de ele, imi arati ceva o singura data si indiferent cat de complicat este, retin. Iar sefu' si cu hartiute uita de la mana la gura! Daca nu vad reclama nici maine... 3 Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Inca o zi de rahat! Breeeee, castigam din vanzari, apuca-te in pula mea de reclama! In fiecare zi aceleasi discutii, devin frustrata! Cu capul in nori si creier imprastiat nu te bagi in afaceri! Am cunoscut si patronul azi, l-am mirosit de cum a intrat, dar incerca sa se dea client... Zici ca traiesc in tara piticilor la creier! Nu am notite, nici nevoie de ele, imi arati ceva o singura data si indiferent cat de complicat este, retin. Iar sefu' si cu hartiute uita de la mana la gura! Daca nu vad reclama nici maine... Trece cu un vin alb 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Inca o zi de rahat! Breeeee, castigam din vanzari, apuca-te in pula mea de reclama! In fiecare zi aceleasi discutii, devin frustrata! Cu capul in nori si creier imprastiat nu te bagi in afaceri! Am cunoscut si patronul azi, l-am mirosit de cum a intrat, dar incerca sa se dea client... Zici ca traiesc in tara piticilor la creier! Nu am notite, nici nevoie de ele, imi arati ceva o singura data si indiferent cat de complicat este, retin. Iar sefu' si cu hartiute uita de la mana la gura! Daca nu vad reclama nici maine... Ai văzut tu vreun shef competent? ))Io nu ))Noroc cu angajații,ăștia ar da faliment )) 2 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Invidiosule ))E deja o platitudine: să mă piș pă tine dă râs, nu alta. E un singur lucru care merită menționat, în special de eșuate d-astea cu cariere "prodigioase", ca tine, târâtură: ORICE viață e mai bună decât aia de curvă. Nu că nu scrie nici una despre "bucuriile" unei curve cu vechime. Nu. Toate sunteți niște realizate, împlinite, pline dă bani și dă proprietâți. Lua-v-aș neamu-n pulă dă beșituri! 1 4 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 21, 2017 E deja o platitudine: să mă piș pă tine dă râs, nu alta.E un singur lucru care merită menționat, în special de eșuate d-astea cu cariere "prodigioase", ca tine, târâtură: ORICE viață e mai bună decât aia de curvă. Nu că nu scrie nici una despre "bucuriile" unei curve cu vechime. Nu. Toate sunteți niște realizate, împlinite, pline dă bani și dă proprietâți.Lua-v-aș neamu-n pulă dă beșituri!Pana sa te pisi pe mine o faci intai pe tine. Nu m-ai auzit pe mine ca viata mea e roza dar, garantez ca e mai buna ca a ta.Si sa vrei si nu-ti permiti sa-mi futi tot neamul. Nu de alta, dar iti cam lipseste bucata cu care te lauzi ca ai face-o 1 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Pana sa te pisi pe mine o faci intai pe tine. Nu m-ai auzit pe mine ca viata mea e roza dar, garantez ca e mai buna ca a ta.Si sa vrei si nu-ti permiti sa-mi futi tot neamul. Nu de alta, dar iti cam lipseste bucata cu care te lauzi ca ai face-oTe-a lovit scleroza, beșitură? Mai verifică, dreaq, ce postezi. Mă-ntreb și io cu ce ți-oi fi dat mue... Greu să-ți ia omu' ceva de la gură. Rar am văzut vreo panaramă care să sugă cu atâta poftă. Păcat ca nu te ajută fizicu' și mintea. 1 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Trece cu un vin alb Sunt robo... Niste alcool si tai lemne pe mine! Am o saptamana in care am bagat intre 7 si 14 ore pe zi... Doar 2 zile au fost de 7-8 ore. Nici eu nu stiu cateodata cata rezistenta am. Ai văzut tu vreun shef competent? ))Io nu ))Noroc cu angajații,ăștia ar da faliment )) Nu mai astept sa vad un sef mai destept ca mine. Momentan el cunoaste mai bine marfa, dar nu sunt prea mult in urma si fara mine administrativ era praf! Maine am de instruit un coleg nou, se pare sa stiu destul de nu o face el, apoi insist sa ma lase macar 2 zile acasa, vasele mai au putin si ajung la tavan! Pupicesc, mai sorb din pahar, pun un film sa faca zgomot si nani. Am inceput sa primesc reclamatii ca nu am chef de sex... Care sex cand iti pica ochii in gura?! 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 21, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 21, 2017 E deja o platitudine: să mă piș pă tine dă râs, nu alta. E un singur lucru care merită menționat, în special de eșuate d-astea cu cariere "prodigioase", ca tine, târâtură: ORICE viață e mai bună decât aia de curvă. Nu că nu scrie nici una despre "bucuriile" unei curve cu vechime. Nu. Toate sunteți niște realizate, împlinite, pline dă bani și dă proprietâți. Lua-v-aș neamu-n pulă dă beșituri!Aici ti-ai arătat prea mult frustrarea...Un pic de temperare si toate vor revenii la normal pentru tine. Oamenii îs oameni, nu ai ce le face...Nu mai încerca sa schimbi realitatea ce te înconjoară, ca te trezesti chiar tu maine/poimâine strâmb...si ceilalți isi vor trai bine-mersi vietile in continuare cu nepăsare. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Ich habe gelernt in der schule Si cu "die" ... ich gehe in die schule Eu asa stiam!Am invatat in scoala (der)Ma duc la scoala (die) Ma rog ))) nu sunt experta la gramatica limbii germane, posibil sa ai tu dreptate Picon, are dreptate, întrebarea mea a fost Unde? Răspunsul ei e corectCu modestele mele cunoștințe de limba germană, eu știam că este substantiv feminin. Nu știu, sincer, că în funcție de context, își schimbă genul. Repet, nu sunt un bun cunoscător al limbii germane și, dacă se poate să mă luminați și pe mine, vă mulțumesc anticipat! 5 12 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Aici ti-ai arătat prea mult frustrarea...Un pic de temperare si toate vor revenii la normal pentru tine. Oamenii îs oameni, nu ai ce le face...Nu mai încerca sa schimbi realitatea ce te înconjoară, ca te trezesti chiar tu maine/poimâine strâmb...si ceilalți isi vor trai bine-mersi vietile in continuare cu nepăsare.Fă, te-ai lovit la ceas, ce dreaq ai? Chiar am înțeles ce-ai scris, plm. Io zic că mă apucă dracii, asta e adevărat. Cam care ar fi "frustrarea", dacă tot aduseși vorba? 1 4 Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Te-a lovit scleroza, beșitură? Mai verifică, dreaq, ce postezi. Mă-ntreb și io cu ce ți-oi fi dat mue... Greu să-ți ia omu' ceva de la gură. Rar am văzut vreo panaramă care să sugă cu atâta poftă. Păcat ca nu te ajută fizicu' și mintea. Si buba de aveai ma faceam ca ti-o sug sa-ti gadil orgoliul iar daca e asa, sunt multumita. Si sa te scutesc de efortul de a intreba "de ce sunt multumita?"raspunsul meu este ca ...ti-am luat banii doar sa-ti gadil orgoliul Ai dreptate, nu am minte deloc ) Aici ti-ai arătat prea mult frustrarea...Un pic de temperare si toate vor revenii la normal pentru tine. Oamenii îs oameni, nu ai ce le face...Nu mai încerca sa schimbi realitatea ce te înconjoară, ca te trezesti chiar tu maine/poimâine strâmb...si ceilalți isi vor trai bine-mersi vietile in continuare cu nepăsare.Lasa-l fata, e deja turbat ) 4 4 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 21, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Fă, te-ai lovit la ceas, ce dreaq ai? Chiar am înțeles ce-ai scris, plm. Io zic că mă apucă dracii, asta e adevărat. Cam care ar fi "frustrarea", dacă tot aduseși vorba?Te-am prins intr-un moment de slăbiciune si-asa se-nțeleg mai usor aspectele ignorate datorită frustrării tale. ÃŽnsă...despre ce a fost vorba in gestul meu? Nu stiu cum s-o spun scurt...la naiba! Ideea era ca încerci sa futi la cap o fată care se fute, chiar dacă pe "ascuns", dar o face...si banul curge! Cand tu trebuia sa futi fete care zic ca nu se fut, dar le fug ochii hoteste...si-si așteaptă victima prin care sa se ridice si sa-si înceapă o viata de glorie si succesuri. Acesta e si scopul nostru, a celor mai cu experienta...sa va sucim gâtul ca la pui bolnavi, pentru a va distrage atenția si sa se nască sub nasul vostru o noua generație de curve. Ai inteles si-acusi? 😅😈 PS. Ah...am uitat sa-ti zic ceva. Sa nu uiți sa zici "fa" cat mai des de fiecare data cand mi te adresezi, sa-mi asez si eu in mod corect observatiile asupra previzibilitatii din comportamentul tau. Adică, mai pe scurt...n-ai clasă, nici cand te prostesti in fata mea! Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Cu modestele mele cunoștințe de limba germană, eu știam că este substantiv feminin. Nu știu, sincer, că în funcție de context, își schimbă genul. Repet, nu sunt un bun cunoscător al limbii germane și, dacă se poate să mă luminați și pe mine, vă mulțumesc anticipat!Este de gen feminin . Dar eu stiam ca "in der schule " inseamna " in scoala" Si "in die schule " inseamna " la scoala" ( eu merg la scoala - ich gehe in die schuleAm invatat in scoala - ich habe gelernt in der schule) Der si die sunt adverbe de loc in propozitiile astea De ex "die mädchen" = fata ( articol hotarat , gen feminim) - in cazul asta Ma rog ))))) asa stiam eu . Nu sunt experta. La lb germana Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 21, 2017 sa se nască sub nasul vostru o noua generație de curve. Ai inteles si-acusi? Ii amintesc asa in treacat glumind domnisoarei pe care o sponsorizez ca de mult n-am facut un sex in 3.A doua zi imi apare cu colega ei de facultate.....Asa repede? intreb.Aaaaa vorbisem de ieri cum am ajuns acasa .Nu s-a gandit mult imi zice razand.Eram atat de socat incat mi-au trebuit cateva minute bune sa ma dezmeticesc .Nu ma regasesc in generatia de azi......... 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=CTFtOOh47oo&index=3&list=RDGMEMHDXYb1_DDSgDsobPsOFxpAVMzXtsGAkyeIo 5 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Cu modestele mele cunoștințe de limba germană, eu știam că este substantiv feminin. Nu știu, sincer, că în funcție de context, își schimbă genul. Repet, nu sunt un bun cunoscător al limbii germane și, dacă se poate să mă luminați și pe mine, vă mulțumesc anticipat!Scoala este substantiv de genul feminin si in lb germana . Dar "der" era adverb de loc . Iar adverbul nu are gen"Die" poate fi folosit si ca adverb de loc ( nu are gen) si ca articol hotarat enclitic ( genul feminin)Depinde de contexf si de traducere. Eu asa stiam . 4 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Este de gen feminin . Dar eu stiam ca "in der schule " inseamna " in scoala"Si "in die schule " inseamna " la scoala" ( eu merg la scoala - ich gehe in die schuleAm invatat in scoala - ich habe gelernt in der schule) Der si die sunt adverbe de loc in propozitiile astea De ex "die mädchen" = fata ( articol hotarat , gen feminim) - in cazul asta Ma rog ))))) asa stiam eu . Nu sunt experta. La lb germanaÎți mulțumesc, însă, eu voiam o explicație. Adică de ce își schimbă genul, funcție de context. 4 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 3 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Îți mulțumesc, însă, eu voiam o explicație. Adică de ce își schimbă genul, funcție de context.Pt ca "der" nu era articol hotarat ( genul masculin) , era adverb de loc in contextul meu. ( si se ia cu totul = in der) Exemplu : die mädchen = fata ( die- articol hotarat pt substantivele de gen feminin)Der dunkle = intunericul (der- articol hotarat pt genul masculin) In cazul in care Der e articol hotarat e de gen masculin , pardonDar der poate fi si adverb de loc ( in der ) - in cazul meu 5 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Te-am prins intr-un moment de slăbiciune si-asa se-nțeleg mai usor aspectele ignorate datorită frustrării tale.Însă...despre ce a fost vorba in gestul meu? Nu stiu cum s-o spun scurt...la naiba!Ideea era ca încerci sa futi la cap o fată care se fute, chiar dacă pe "ascuns", dar o face...si banul curge! Cand tu trebuia sa futi fete care zic ca nu se fut, dar le fug ochii hoteste...si-si așteaptă victima prin care sa se ridice si sa-si înceapă o viata de glorie si succesuri. Acesta e si scopul nostru, a celor mai cu experienta...sa va sucim gâtul ca la pui bolnavi, pentru a va distrage atenția si sa se nască sub nasul vostru o noua generație de curve. Ai inteles si-acusi? PS. Ah...am uitat sa-ti zic ceva. Sa nu uiți sa zici "fa" cat mai des de fiecare data cand mi te adresezi, sa-mi asez si eu in mod corect observatiile asupra previzibilitatii din comportamentul tau. Adică, mai pe scurt...n-ai clasă, nici cand te prostesti in fata mea!Fă, iar ai luat-o cu pianu' pă scări. Vezi, dacă încerc să te tratez ca pe un om normal? Deci, "frustrarea" mea e că aia se fute pe ascuns și "curg banii"...? Gizăs...! Pula mică, sărac, jegos, impotent, eventual, toate-s clasice. Oricare are tupeul să zică ceva, se încadrează la una sau mai multe "categorii". Nu, păsărik, mă apucă dracii că sunteți, destule dintre voi, prea multe, niște tâmpite și nu vă rezumați să fiți tâmpite pentru voi, vă mai apucă și prozelitismu'. 2 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum