Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:In Your Nightmares :)

Tzata e ala care zice, miskin! 

Nu o sa afli niciodata cum arat. 

Nu plange, beibi  https://i.imgur.com/XYWSja3.gifhttps://i.imgur.com/WQ5myqv.gif

Si te-ai mai ofensat cand ti-am zis ca ai umor de autobaza.:)

Hai, nu mai plange aici, si fuguta inapoi la poze! Ca sa nu schimb foaia cu tine.

Auzi acolo, Miskin .... :slap2 :slap2

N-ai zis, ba, ca iti tai pula si-o dai la rate, daca nu sunt asa cum zici ?

Daca imi arati postarea in care am afirmat eu asta, promit sa nu mai intru vreodata pe forumul asta!

Daca nu reusesti sa produci dovada, faci pauza de forum pana in Decembrie?

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Ma agit de ce, ca rad de un frustrat care altceva nu are de facut decat sa provoace lumea?  :laugh2

Rad cat vreau, nu te-am pus la numarat emoticoane!  :rax2

Nu-mi mai scrie, eu nu o sa te caut, plictisitoare faptura frustrata!  :laugh2

Crezi ca provoacă lumea?
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Si te-ai mai ofensat cand ti-am zis ca ai umor de autobaza. :)

Hai, nu mai plange aici, si fuguta inapoi la poze! Ca sa nu schimb foaia cu tine.

Auzi acolo, Miskin .... :slap2 :slap2

Daca imi arati postarea in care am afirmat eu asta, promit sa nu mai intru vreodata pe forumul asta!

Daca nu reusesti sa produci dovada, faci pauza de forum pana in Decembrie?

Parca mai era una care cerea "dovada", da' a murit de pneumonie. 

Ce ce mi-as dori sa nu mai "intri" pe forum? Ce-ar fi forumul fara imbecili ca tine? Si fara muiskin, cacau, tantza s.a.m.d.

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Oare astăzi, in discuțiile dintre marile puteri ale lumii se aduce in vedere si subiectul despre bitcoin?

Link spre comentariu

Ma agit de ce, ca rad de un frustrat care altceva nu are de facut decat sa provoace lumea?  :laugh2

Rad cat vreau, nu te-am pus la numarat emoticoane!  :rax2

Nu-mi mai scrie, eu nu o sa te caut, plictisitoare faptura frustrata!  :laugh2

Iarasi prea multe emoticons! Si repeti cuvinte. Incepi sa-ti pierzi calmul. Te rog, totusi, sa nu incerci vreodata sa te victimizezi, si sa-ti amintesti ca tu ai aruncat prima piatra.

Ce ce mi-as dori sa nu mai "intri" pe forum? Ce-ar fi forumul fara imbecili ca tine? Si fara muiskin, cacau, tantza s.a.m.d.

Lasa listele cu toti astia pe care ii urasti. Sa vedem unde am scris eu ce spuneai mai devreme!

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ce e mă cu voi? Ceva nu e in regula...Eu va zic, nu mai menționați nimic despre mame si familii, iar starea vă trece ca prin miracol.
  • Like 7
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Crezi ca provoacă lumea?

Incearca, nu-i iese, asta este problema lui.  :laugh2

Iarasi prea multe emoticons! Si repeti cuvinte. Incepi sa-ti pierzi calmul. Te rog, totusi, sa nu incerci vreodata sa te victimizezi, si sa-ti amintesti ca tu ai aruncat prima piatra.

Faceam eu un pipi pe pietrile tale, dar abia am venit de la baie.  :laugh2

M-ai plictisit, sa vad ce alte filme noi au mai aparut. Succes la provocari, poate dai de un alt frustrat ca tine.  :laugh2

Link spre comentariu

Incearca, nu-i iese, asta este problema lui.  :laugh2

Faceam eu un pipi pe pietrile tale, dar abia am venit de la baie.  :laugh2

M-ai plictisit, sa vad ce alte filme noi au mai aparut. Succes la provocari, poate dai de un alt frustrat ca tine.  :laugh2

'Nici un rand fara un emoticon!'

by n-am.ce.face.niciodata

Pentru amatori de sedinte de uro, scato si dominare, @picon e omul tau.

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

Nu tin minte sa fi facut vreo referire la apetenta ta (sau lipsa ei) pentru conflicte. Problema e ca ai intervenit intr-un conflict, si, indirect, ai acuzat victima ca ar fi vinovata pentru ca a fost agresata. Refuz sa cred ca ai intervenit exact pe pagina in care ai postat, desi era suficient sa dai 2-3 pagini in spate pentru a vedea un spectacol grotesc din care nu au lipsit injuraturile de mama, sute de insulte si chiar amenintari. Desi gasesc inacceptabil modul in care ai actionat aici, inteleg, totusi, ca nu ai dorit sa-ti pui o tinta pe spate si ai preferat sa inchizi ochii la iesirile incalificabile ale haitasilor. Pana la urma, e infinit mai usor sa castigi o disputa cu o fata singura, decat cu o gasca de zeci de indivizi fara scrupule.

Ma amuza situatia asta in care, desi incerci sa fii ironic cand pretinzi ca nu ai moralitate si nu-ti pasa de ce cred ceilalti despre tine, faci totusi un efort de cateva zeci de randuri pentru a-ti justifica pozitia. Un fel de autoironie involuntara, daca pot spune asa.:)

Tanțo, cred că ți-am mai spus: există un fel de măreție în imbecilitatea ta. Păi, cum pula mea, fă, câteva “zeci”? Io am numărat sute, spre o mie, ce dreaq.

Link spre comentariu

Lasa listele cu toti astia pe care ii urasti. Sa vedem unde am scris eu ce spuneai mai devreme!

Să “vedem” dovada că sunt un pensionar handicapat și p-ormă “vă” arăt și io dovada.

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Astazi m-am decis sa ma ocup de vicii asa ca-mi fac aprovizionarea cu tutun, bautura, cafea si programari la femei. Oare am imbatranit daca femeile sunt pe ultimul loc in ierarhia viciilor? :thinking

Nu, doar te-ai maturizat si ai inteles prioritatile. :)

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Astazi m-am decis sa ma ocup de vicii asa ca-mi fac aprovizionarea cu tutun, bautura, cafea si programari la femei. Oare am imbatranit daca femeile sunt pe ultimul loc in ierarhia viciilor? :thinking

Doar ai devenit mai cumpatat :)

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:surreal
  • Oras:surreal

Eu nu o sa reusesc niciodaata sa inteleg de ce cand intru prin magazine de haine si lenjerie diverse muieri se infig sistematic,una dupa alta, in mine din mers. Doar nu-s o papiota sa nu ma vada. Parca's gaste bete,ce-au nebunele astea cu vietisoara mea? Ma simt....agresasta

Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

Nu, nu știu de fapt . Era o melodie băgată de o prietena ,nu prea am fost atenta ,dar în nici un caz nu era Marius Babanu (nici nu știu cine e macar )

prietena aia,tot curva analfabeta ca si tine?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...