vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Tzata , e ala care zice, miskin! Nu o sa afli niciodata cum arat. Nu plange, beibi https://i.imgur.com/XYWSja3.gifhttps://i.imgur.com/WQ5myqv.gif Si te-ai mai ofensat cand ti-am zis ca ai umor de autobaza.Hai, nu mai plange aici, si fuguta inapoi la poze! Ca sa nu schimb foaia cu tine.Auzi acolo, Miskin .... :slap2 N-ai zis, ba, ca iti tai pula si-o dai la rate, daca nu sunt asa cum zici ? Daca imi arati postarea in care am afirmat eu asta, promit sa nu mai intru vreodata pe forumul asta!Daca nu reusesti sa produci dovada, faci pauza de forum pana in Decembrie? 1 4 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 29, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Ma agit de ce, ca rad de un frustrat care altceva nu are de facut decat sa provoace lumea? Rad cat vreau, nu te-am pus la numarat emoticoane! Nu-mi mai scrie, eu nu o sa te caut, plictisitoare faptura frustrata! Crezi ca provoacă lumea? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Si te-ai mai ofensat cand ti-am zis ca ai umor de autobaza. Hai, nu mai plange aici, si fuguta inapoi la poze! Ca sa nu schimb foaia cu tine.Auzi acolo, Miskin .... :slap2 Daca imi arati postarea in care am afirmat eu asta, promit sa nu mai intru vreodata pe forumul asta!Daca nu reusesti sa produci dovada, faci pauza de forum pana in Decembrie? Parca mai era una care cerea "dovada", da' a murit de pneumonie. Ce ce mi-as dori sa nu mai "intri" pe forum? Ce-ar fi forumul fara imbecili ca tine? Si fara muiskin, cacau, tantza s.a.m.d. 2 4 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 29, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Oare astăzi, in discuțiile dintre marile puteri ale lumii se aduce in vedere si subiectul despre bitcoin? Link spre comentariu
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Ma agit de ce, ca rad de un frustrat care altceva nu are de facut decat sa provoace lumea? Rad cat vreau, nu te-am pus la numarat emoticoane! Nu-mi mai scrie, eu nu o sa te caut, plictisitoare faptura frustrata! Iarasi prea multe emoticons! Si repeti cuvinte. Incepi sa-ti pierzi calmul. Te rog, totusi, sa nu incerci vreodata sa te victimizezi, si sa-ti amintesti ca tu ai aruncat prima piatra. Parca mai era una care cerea "dovada", da' a murit de pneumonie. Ce ce mi-as dori sa nu mai "intri" pe forum? Ce-ar fi forumul fara imbecili ca tine? Si fara muiskin, cacau, tantza s.a.m.d. Lasa listele cu toti astia pe care ii urasti. Sa vedem unde am scris eu ce spuneai mai devreme! 1 5 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 29, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Parca mai era una care cerea "dovada", da' a murit de pneumonie. Ce ce mi-as dori sa nu mai "intri" pe forum? Ce-ar fi forumul fara imbecili ca tine? Si fara muiskin, cacau, tantza s.a.m.d.Ce e mă cu voi? Ceva nu e in regula...Eu va zic, nu mai menționați nimic despre mame si familii, iar starea vă trece ca prin miracol. 7 14 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Crezi ca provoacă lumea? Incearca, nu-i iese, asta este problema lui. Iarasi prea multe emoticons! Si repeti cuvinte. Incepi sa-ti pierzi calmul. Te rog, totusi, sa nu incerci vreodata sa te victimizezi, si sa-ti amintesti ca tu ai aruncat prima piatra. Faceam eu un pipi pe pietrile tale, dar abia am venit de la baie. M-ai plictisit, sa vad ce alte filme noi au mai aparut. Succes la provocari, poate dai de un alt frustrat ca tine. Link spre comentariu
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Incearca, nu-i iese, asta este problema lui. Faceam eu un pipi pe pietrile tale, dar abia am venit de la baie. M-ai plictisit, sa vad ce alte filme noi au mai aparut. Succes la provocari, poate dai de un alt frustrat ca tine. 'Nici un rand fara un emoticon!'by n-am.ce.face.niciodata Pentru amatori de sedinte de uro, scato si dominare, @picon e omul tau. 1 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Nu tin minte sa fi facut vreo referire la apetenta ta (sau lipsa ei) pentru conflicte. Problema e ca ai intervenit intr-un conflict, si, indirect, ai acuzat victima ca ar fi vinovata pentru ca a fost agresata. Refuz sa cred ca ai intervenit exact pe pagina in care ai postat, desi era suficient sa dai 2-3 pagini in spate pentru a vedea un spectacol grotesc din care nu au lipsit injuraturile de mama, sute de insulte si chiar amenintari. Desi gasesc inacceptabil modul in care ai actionat aici, inteleg, totusi, ca nu ai dorit sa-ti pui o tinta pe spate si ai preferat sa inchizi ochii la iesirile incalificabile ale haitasilor. Pana la urma, e infinit mai usor sa castigi o disputa cu o fata singura, decat cu o gasca de zeci de indivizi fara scrupule. Ma amuza situatia asta in care, desi incerci sa fii ironic cand pretinzi ca nu ai moralitate si nu-ti pasa de ce cred ceilalti despre tine, faci totusi un efort de cateva zeci de randuri pentru a-ti justifica pozitia. Un fel de autoironie involuntara, daca pot spune asa.Tanțo, cred că ți-am mai spus: există un fel de măreție în imbecilitatea ta. Păi, cum pula mea, fă, câteva “zeci”? Io am numărat sute, spre o mie, ce dreaq. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 29, 2017 'Nici un rand fara un emoticon!'by n-am.ce.face.niciodata Pentru amatori de sedinte de uro, scato si dominare, @picon e omul tau.P-asta n-o lingeai în pizdă acu’ ceva timp? Aaaaa..., ok, stai, că ți-a dat mue. 3 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Ce e mă cu voi? Ceva nu e in regula...Eu va zic, nu mai menționați nimic despre mame si familii, iar starea vă trece ca prin miracol.Fă, ești proastă de băuni. Nu cred c-ai mai auzit chestia asta. E o surpriză. 2 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Iarasi prea multe emoticons! Si repeti cuvinte. Incepi sa-ti pierzi calmul. Te rog, totusi, sa nu incerci vreodata sa te victimizezi, si sa-ti amintesti ca tu ai aruncat prima piatra. Lasa listele cu toti astia pe care ii urasti. Sa vedem unde am scris eu ce spuneai mai devreme!Să “vedem” dovada că sunt un pensionar handicapat și p-ormă “vă” arăt și io dovada. 2 4 Link spre comentariu
giacomo casanova Reputație: 115 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Fă, ești proastă de băuni. Nu cred c-ai mai auzit chestia asta. E o surpriză.Nu cred .Eu cred ca vanatorul este mai nemernic. 2 Link spre comentariu
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Cum mă simt azi? Excelent!Noroc!Ce asculti acolo ? Marius Babanu ? 7 4 Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Ce asculti acolo ? Marius Babanu ?Nu, nu știu de fapt . Era o melodie băgată de o prietena ,nu prea am fost atenta ,dar în nici un caz nu era Marius Babanu (nici nu știu cine e macar 😂😂) 1 4 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 29, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Astazi m-am decis sa ma ocup de vicii asa ca-mi fac aprovizionarea cu tutun, bautura, cafea si programari la femei. Oare am imbatranit daca femeile sunt pe ultimul loc in ierarhia viciilor? Nu, doar te-ai maturizat si ai inteles prioritatile. 3 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Astazi m-am decis sa ma ocup de vicii asa ca-mi fac aprovizionarea cu tutun, bautura, cafea si programari la femei. Oare am imbatranit daca femeile sunt pe ultimul loc in ierarhia viciilor? Doar ai devenit mai cumpatat 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Nu-mi place acolo.RK=reparație capitală, în limbaj de specialitate. 8 12 Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Eu nu o sa reusesc niciodaata sa inteleg de ce cand intru prin magazine de haine si lenjerie diverse muieri se infig sistematic,una dupa alta, in mine din mers. Doar nu-s o papiota sa nu ma vada. Parca's gaste bete,ce-au nebunele astea cu vietisoara mea? Ma simt....agresasta Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 29, 2017 ma simt excelent ... se pare ca am rupt un suflet ...comunacuprosti e cu ochiul pe mine ca pe butelie ... cred ca nu a putut respira ca nu ma vede Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114267 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Nu, doar te-ai maturizat si ai inteles prioritatile. aia nu e maturizare Link spre comentariu
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Nu, doar te-ai maturizat si ai inteles prioritatile. sunt doar semne de batranete Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 29, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 29, 2017 aia nu me maturizare sunt doar semne de batranete Cunoscatorilor! 4 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Cunoscatorilor! Pe primul loc sau 3, tot gandul la pista ii sta! N-are leac... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Nu, nu știu de fapt . Era o melodie băgată de o prietena ,nu prea am fost atenta ,dar în nici un caz nu era Marius Babanu (nici nu știu cine e macar )prietena aia,tot curva analfabeta ca si tine? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum