mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 de unde ai furat poza?De niciunde . Nu îmi duce tu grija mie , mai bine ți-ai duce-o ție . 4 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 30, 2017 nu vad nici o strachina cu mancare,jeleul si alunele nu pot fi considerate mancare.Pai de ce crezi ca este atat de stramba , doar osul si pielea si cu bidoanele atarnand ? Starchina de ciorba deja a devenit aniversara si o vede din joi in Pasti 20 16 Link spre comentariu
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Ma simt de-a dreptul incantata. Am intrat pe contul cu posting disabled sa vad cu ochiul meu cine era nenorocitu chiar mi'a minusat o postare impaciutoare m.am linisti.era qwerty care isi exprima devotamentul minusand fiecare postare cum face el de obicei.nimic nou. Apoi am vazut ca dmx mi.a dat like la postarea bisericeasca si l.am iertat pt toate greselile. Daca un user care injura asa hal arata entuziasm pt cantecele crestine si lumea invata sa cante. Ei bine, daca lumea canta crestineste in loc sa injure voi va dati seama ce frumos va arata forumu pana de craciun in sezonul colindelor? Minunat! 1 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Pai de ce crezi ca este atat de stramba , doar osul si pielea si cu bidoanele atarnand ? Starchina de ciorba deja a devenit aniversara si o vede din joi in Pasti Portofel...brățară de cocalar...gratar din fier-beton... Alessandra... Gelu... ...IQ77. 7 13 Link spre comentariu
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Să “vedem” dovada că sunt un pensionar handicapat și p-ormă “vă” arăt și io dovada. Te-a marcat serios evenimentul! Probabil ai si plans la greu. Iar supradoza intentionala de alcool e implicita. Talambule! 1 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Te-a marcat serios evenimentul! Probabil ai si plans la greu. Iar supradoza intentionala de alcool e implicita. Talambule! Care-i “evenimentu’”, pizdoiule? Mai bagă o replică d-aia, specifică inteligenței proprii, gen “ești prost”... Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Starchina de ciorba deja a devenit aniversara si o vede din joi in Pasti Aici vorbeai de tine nu ? Știam ! 1 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Portofel...brățară de cocalar...gratar din fier-beton... Alessandra... Gelu... ...IQ77. Ce-ti veni sa-i faci complimente, IQ77?! Ar vrea el. 2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 De niciunde . Nu îmi duce tu grija mie , mai bine ți-ai duce-o ție .nu-ti duc grija stai linistita. 1 4 Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Sa vina Petronela pe topic Si totusi nu o mai fute nimeni pe petronela?Petronela,hai pe topic!nu-ti duc grija stai linistita.Atâta timp cât tu te folosești de niste informații mai mult sau mai puțin adevărate primite de la Miky,crede-ma Nicu că îmi duci grija . Asta cum s-o numi oare ? 😂😂😂 2 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Atâta timp cât tu te folosești de niste informații mai mult sau mai puțin adevărate primite de la Miky,crede-ma Nicu că îmi duci grija . Asta cum s-o numi oare ? l-ai deconspirat si pe el spunandu-i numele.(nefiind si singurul ...ai amenintat cu diferite divulgari pe multia altii ) .Tuta mai esti , pe langa faptul ca esti o prostituata total indiscreta 20 17 Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 l-ai deconspirat si pe el spunandu-i numele.(nefiind si singurul ...ai amenintat cu diferite divulgari pe multia altii ) .Tuta mai esti , pe langa faptul ca esti o prostituata total indiscreta Așa și ? Tu cine ești? 1 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Așa și ? Tu cine ești? Dispari saracie de aici ...ti-am mai spus ca te tii doar de rele de 3 ani incoace , fara o tenta de schimbare 20 17 Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Dispari saracie de aici ...ti-am mai spus ca te tii doar de rele de 3 ani incoace , fara o tenta de schimbare Scuipa-te-as in ochi ,dar tu când divulgi informații confidențiale despre anumiți useri cu cățeii tai care îi mai ai ,cum se numește băi? Când tu mi-ai pronunțat numele real împreună cu cățelul tău numărul 1 ,cum se numea bai? Dispari nebunule de aici ,și apără peștoaica care îi lua comision unei copile ,ordinarule mitoman ce ești. 2 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Scuipa-te-as in ochi ,dar tu când divulgi informații confidențiale despre anumiți useri cu cățeii tai care îi mai ai ,cum se numește băi?Când tu mi-ai pronunțat numele real împreună cu cățelul tău numărul 1 ,cum se numea bai? Dispari nebunule de aici ,și apără peștoaica care îi lua comision unei copile ,ordinarule mitoman ce ești. De ce minti , zdreanto ? Numele tau a fost postat prima oara de fostii tai colegi sau persoane care te cunosteau destul de bine. Noi doar l-am continuat (ce-i drept) de acolo de pe acel Topic Vorbeste mai bine de muraturile care te pesteau pe tine (ce stii tu din Moldova de altii ?) , iti luau banii si iti trageau din cand in cand si cate o mama de bataie , nu ca acum s-ar petrece cu totul altfel . 20 17 Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 De ce minti , zdreanto ? Numele tau a fost postat prima oara de fostii tai colegi sau persoane care te cunosteau destul de bine. Noi doar l-am continuat (ce-i drept) de acolo de pe acel Topic Vorbeste mai bine de muraturile care te pesteau pe tine (ce stii tu din Moldova de altii ?) , iti luau banii si iti trageau din cand in cand si cate o mama de bataie , nu ca acum s-ar petrece cu totul altfel . Adu dovezi , cu acei pești (imagini ,SMS uri) Eu pot aduce oricând dovezi ,oameni ,care știu că acea persoana este o peștoaica și își bătea joc de acea copila .Handicapatule,parcă erai împotriva peștilor ,ce s-a întâmplat acum ? Îți e frica sa nu îți rupă picioarele ,de aia ii bagi limba-n pizda?! Trateaza-te bolnavule mintal 1 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Adu dovezi , cu acei pești (imagini ,SMS uri)Eu pot aduce oricând dovezi ,oameni ,care știu că acea persoana este o peștoaica și își bătea joc de acea copila .Handicapatule,parcă erai împotriva peștilor ,ce s-a întâmplat acum ? Îți e frica sa nu îți rupă picioarele ,de aia ii bagi limba-n pizda?! Trateaza-te bolnavule mintalDespre ce pestoaica vorbesti? 8 9 Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Despre ce pestoaica vorbesti?Știi și tu foarte bine. Nu cred că trebuie să spun eu . 1 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Știi și tu foarte bine. Nu cred că trebuie să spun eu .Sunt mai multe ,nu stiu la care dintre ele te referi. 8 10 Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Sunt mai multe ,nu stiu la care dintre ele te referi.Nu incerca sa pari ce nu ești . Las-o așa ,tocmai pentru simplul fapt că știi . 3 3 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Nu incerca sa pari ce nu ești .Las-o așa ,tocmai pentru simplul fapt că știi .Intelege ca sunt multe pestoaice care l-ar impaia pe taranus.Spune pe Pm. 9 11 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Adu dovezi , cu acei pești (imagini ,SMS uri)Eu pot aduce oricând dovezi ,oameni ,care știu că acea persoana este o peștoaica și își bătea joc de acea copila .Handicapatule,parcă erai împotriva peștilor ,ce s-a întâmplat acum ? Îți e frica sa nu îți rupă picioarele ,de aia ii bagi limba-n pizda?! Trateaza-te bolnavule mintal Ti-ai amenintat fostii clientii in PM , doar nu ii bateai tu o aschilopata (45 de Kg uda) , asta e dovada si aceea povestita chiar de tine (tot in PM , mie de data aceasta) cand te-au schilodit inclusiv in Italia si te-ai intors inapoi in Romania si fututa si rupta in cur de foame Ce treaba ai tu cu ea ...pana la urma , ca nu inteleg?. Tu fu-te te cu talent si suge pula daca mai ai cui , nu te ingriji de ce fac altii/altele si nu in ultimul rand ...nu mai sari peste medicamente , ca d'aia te invarti zilnic pe aici ca o drogata si cu chef de scandal in alianta cu niste mosi prapaditi , trecuti cu mult de 50 de ani 21 16 Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Intelege ca sunt multe pestoaice care l-ar impaia pe taranus.Spune pe Pm.El le pupa pe ele ,nu invers . Dar el de fapt urăște peștii ,și e contra lor . 2 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 30, 2017 El le pupa pe ele ,nu invers . Dar el de fapt urăște peștii ,și e contra lor .Bine,asta nu e o noutate,cunilingusul e viata lui. 3 7 Link spre comentariu
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Ti-ai amenintat fostii clientii in PM , doar nu ii bateai tu o aschilopata (45 de Kg uda) , asta e dovada si aceea povestita chiar de tine (tot in PM , mie de data aceasta) cand te-au schilodit inclusiv in Italia si te-ai intors inapoi in Romania si fututa si rupta in cur de foame Ce treaba ai tu cu ea ...pana la urma , ca nu inteleg?. Tu fu-te te cu talent si suge pula daca mai ai cui , nu te ingriji de ce fac altii/altele si nu in ultimul rand ...nu mai sari peste medicamente , ca d'aia te invarti zilnic pe aici ca o drogata si cu chef de scandal in alianta cu niste mosi prapaditi , trecuti cu mult de 50 de ani Lasă pastilele ,că nu te freacă pe tine grija de mine. Ți-am mai zis că știi despre mine doar ce am vrut eu . Dar dacă tot ce știi este o minciuna ? Tu nu apărai peștii . Tu ii urai. Miky tata ,vezi că te minți singur . Hai că să închei circul și să mă bucur de vacanta bine venită .Atâta timp cât nu te legi de mine și nu mă aduci în discuții aiurea,eu nu îți spun nimic . Dar dacă se mai întâmplă o data să mă bagi aiurea în discuții , o să vorbesc și eu despre persoana ta și crede-ma că am ce vorbi . Pune pm unde mi am amenințat clienții cu bătaia ,infectule mincinos . 2 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum