dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Există om care sa bea mai puțin de trei beri? ...nu cred așa ceva...E buna berea 1 7 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Adevaru' e ca nici eu nu stiu cum sa reactionez la gluma asta, neagra, de la sfarsitul postarii mele. Plm, am glumit! Nu e gradinita, e scoala generala.Oricum, berea cu șofatul, nu se pupă! Doar berea fără alcool, dar să bei așa ceva, e ca și cum ai face sex cu o păpușă gonflabilă ... cred! Link spre comentariu
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Si eu. Dar numai dupa ce se termina berea. Vinul după bere e plăcere. Berea după vin e un chin. Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Oricum, berea cu șofatul, nu se pupă! Doar berea fără alcool, dar să bei așa ceva, e ca și cum ai face sex cu o păpușă gonflabilă ... cred!Normal ca nu se pupa. Am dat de carnet tarziu, pe la 26-27 de ani, din cauza asta. N-am vrut sa-mi asum povara sobrietatii permanente .Bere fara alcool beau in cazuri extreme. De obicei cand ajung cu masina pe la un fast-food. ...Daca n-au aia ayran. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Vinul după bere e plăcere. Berea după vin e un chin. Adică începi vinul de unul singur pentru că nu găsești o domnișoară și continui cu bere, masturbându-te în fața laptop-ului. Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Ma simt prost. Motiv : Miky este inca logat 5 5 Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Vinul după bere e plăcere. Berea după vin e un chin. Doar prima lozinca mi-a incaput pe breloc . A doua e de evitat in spatiul public. E necesar ca tinerii din ziua de azi sa mai invete si singuri, pe pielea lor. Link spre comentariu
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Adică începi vinul de unul singur pentru că nu găsești o domnișoară și continui cu bere, masturbându-te în fața laptop-ului.Sunt femeie, fă proasto. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Sunt femeie, fă proasto. Te-a silit să fii dură, este? P.S. Las-o! Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Sunt femeie, fă proasto. Rămâne valabil și în acest caz pentru că te comporți ca bărbații!... Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Unde-i Rozalinda? Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2017 ca vremea de afara ... nici prea prea, nici foarte foarte. P.S. cine-i Roz? Se pare ca oamenii uita foarte repede, nu? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Știu ca fundamental sunt un om rău, dar când ma uit in jur prind curaj( parafraza la aia cu proștii). Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Octombrie 18, 2017 ca vremea de afara ... nici prea prea, nici foarte foarte. P.S. cine-i Roz? Se pare ca oamenii uita foarte repede, nu?Tu incerci sa te bagi in vorba cu mine si aproape nu reusesti sau cum? ca nu prea imi dau seama ce mormai tu acolostai pe 2, ca pot ipsi si 5 ani si roz tot va spune destule mutura pe aci Link spre comentariu
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 18, 2017 renascuta 2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Ma bucur sa te (re)vad, Annona! Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Tu incerci sa te bagi in vorba cu mine si aproape nu reusesti sau cum? ca nu prea imi dau seama ce mormai tu acolostai pe 2, ca pot ipsi si 5 ani si roz tot va spune destule mutura pe aci ... pa! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 renascuta Again? Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2017 renascuta o la la ... :clapp Link spre comentariu
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Ma bucur sa te (re)vad, Annona! e un zambet (sa nu uiti) de intelegere si acceptare a complimentului PS:se scrie ANONNA doi N la final, nu uita! 2 3 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Octombrie 18, 2017 ... pa!Huh?Tot nu inteleg ce ai vrut sa zici si ce voiesti acum. La propriu, ca si cum vorbim limbi diferite...Daca vrerea era sa imi zici pa, pa sa fieAsta tre' neaparat sa fie cel mai retard schimb de replici avut de multa vreme. Or sunt batuta in cap, or cafeaua nu a facut efectul asupra unuia 1 3 Link spre comentariu
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 18, 2017 o la la ... :clapp musiu, ramai favoritul meu 1 3 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Huh?Tot nu inteleg ce ai vrut sa zici si ce voiesti acum. La propriu, ca si cum vorbim limbi diferite...Daca vrerea era sa imi zici pa, pa sa fieAsta tre' neaparat sa fie cel mai retard schimb de replici avut de multa vreme. Or sunt batuta in cap, or cafeaua nu a facut efectul asupra unuia... macar ti-am captat atentia, nu? Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2017 musiu, ramai favoritul meu Scumpa domnita, cuvintele Dvs. fac sa imi tresara sufletul de bucurie ... si nu numai! 1 2 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Octombrie 18, 2017 ... macar ti-am captat atentia, nu? Pai mda. Dar la fel imi capteaza atentia si o musca de ma bazaie si un sobolan ca imparior pt care mi-am facut cont,anume sa il denunt.Tu probabil inteles cum ca-s artaoasa sau ma luam de tine, nu e cazul, eram maxim feisty si chicoteam daca am vazut ca iti pui piedici singur si mi-esti tot asa sifonat si impleticit. E vina acestor emoticoane.....tare imbecil totul! Personalitatea mea de tip A,plus efervescenta din umor cateodata ma fac sa par taioasa. Cat pun o mie de emoticoane c a sa imi indulceasca tonul nu am problemele sa ma inteleeti. La fel cum afara de aici vocea mea inedulceste totul prin felul cum lungesc fara sa imi dau seama si rotunesc cevaa mai mult vocalele. ma face sa par dulceaga,chiar copilaroasa. Dar aceste mizerii tb sa dispara definitiv! Eu refuz sa par de acum retarda si sa pun emoiuri peste tot in scris ca m-am arhi-obisnuit si lumea tre sa priceapa sa distina diferente de ton ale mele. daca nu se poate nu-i musai sa vorbim,vorbesc cu x cu y si zetta cu care impart aceeasi limba.sau nu-i musai sa vorbesc deloc. Asa ca de acu' incolo voi folosi emoticoane doar sa tina loc pt raspunsuri sau drept likeuri. Acu ca am incheiat o explicatie nenatural de ;lunga numai din pricina ca ma irita maxim mereu pe forum cu maoritatea ce am mentionat in cazul in care ma intrebai de binete sunt roz spre lila. Si usor meditativa Buna Anonna, iar te-au biruit inamici. Ne-am sincronizat noile cobbturi de dimineata. Cheers! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum