Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Adevaru' e ca nici eu nu stiu cum sa reactionez la gluma asta, neagra, de la sfarsitul postarii mele. Plm, am glumit! Nu e gradinita, e scoala generala.

Oricum, berea cu șofatul, nu se pupă! Doar berea fără alcool, dar să bei așa ceva, e ca și cum ai face sex cu o păpușă gonflabilă ... cred!

Link spre comentariu
Vizitator beraru
Reputație: 0

Oricum, berea cu șofatul, nu se pupă! Doar berea fără alcool, dar să bei așa ceva, e ca și cum ai face sex cu o păpușă gonflabilă ... cred!

Normal ca nu se pupa. Am dat de carnet tarziu, pe la 26-27 de ani, din cauza asta. N-am vrut sa-mi asum povara sobrietatii permanente :).

Bere fara alcool beau in cazuri extreme. De obicei cand ajung cu masina pe la un fast-food. ...Daca n-au aia ayran.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

;)

Vinul după bere e plăcere. :blushing2

Berea după vin e un chin. :rax2

Adică începi vinul de unul singur pentru că nu găsești o domnișoară și continui cu bere, masturbându-te în fața laptop-ului.

Link spre comentariu
Vizitator beraru
Reputație: 0

;)

Vinul după bere e plăcere.  :blushing2

Berea după vin e un chin.  :rax2

Doar prima lozinca mi-a incaput pe breloc :).

A doua e de evitat in spatiul public. E necesar ca tinerii din ziua de azi sa mai invete si singuri, pe pielea lor.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Sunt femeie, fă proasto. =))

Rămâne valabil și în acest caz pentru că te comporți ca bărbații!...

Link spre comentariu
  • Oras:#nothere

ca vremea de afara ... nici prea prea, nici foarte foarte.

P.S. cine-i Roz? Se pare ca oamenii uita foarte repede, nu?

Tu incerci sa te bagi in vorba cu mine si aproape nu reusesti sau cum? ca nu prea imi dau seama  ce mormai tu acolo

stai pe 2, ca pot ipsi si 5 ani si roz tot va spune destule mutura pe aci

Link spre comentariu

:hmmm...  :hihat pa!

Huh?

Tot nu inteleg ce ai vrut sa zici si ce voiesti acum. La propriu, ca si cum vorbim limbi diferite...

Daca vrerea era sa imi zici pa, pa sa fie

Asta tre' neaparat sa fie cel mai retard schimb de replici avut de multa vreme. Or sunt batuta in cap, or cafeaua nu a facut efectul asupra unuia

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Huh?

Tot nu inteleg ce ai vrut sa zici si ce voiesti acum. La propriu, ca si cum vorbim limbi diferite...

Daca vrerea era sa imi zici pa, pa sa fie

Asta tre' neaparat sa fie cel mai retard schimb de replici avut de multa vreme. Or sunt batuta in cap, or cafeaua nu a facut efectul asupra unuia

... macar ti-am captat atentia, nu?  :138x

Link spre comentariu

... macar ti-am captat atentia, nu?  :138x

Pai mda. Dar la fel imi capteaza atentia si o musca de ma bazaie si un sobolan ca imparior pt care mi-am facut cont,anume sa il denunt.

Tu probabil inteles cum ca-s artaoasa sau ma luam de tine, nu e cazul, eram maxim feisty si chicoteam daca am vazut ca iti pui piedici singur si mi-esti tot asa sifonat si impleticit.

E vina acestor emoticoane.....tare imbecil totul! Personalitatea mea de tip A,plus efervescenta din umor cateodata ma fac sa par taioasa. Cat pun o mie de emoticoane c a sa imi indulceasca tonul nu am problemele sa ma inteleeti. La fel cum afara de aici vocea mea inedulceste totul prin felul cum lungesc fara sa imi dau seama si rotunesc cevaa mai mult vocalele. ma face sa par dulceaga,chiar copilaroasa. Dar aceste mizerii tb sa dispara definitiv! Eu refuz sa par de acum retarda si sa pun emoiuri peste tot in scris ca m-am arhi-obisnuit si lumea tre sa priceapa sa distina diferente de ton ale mele. daca nu se poate nu-i musai sa vorbim,vorbesc cu x cu y si zetta cu care impart aceeasi limba.sau nu-i musai sa vorbesc deloc. Asa ca de acu' incolo voi folosi emoticoane doar sa tina loc pt raspunsuri sau drept likeuri.

Acu ca am incheiat o explicatie nenatural de ;lunga numai din pricina ca ma irita maxim mereu pe forum cu maoritatea ce am mentionat in cazul in care ma intrebai de binete sunt roz spre lila. Si usor meditativa 

Buna Anonna, 

iar te-au biruit inamici. Ne-am sincronizat noile cobbturi de dimineata. Cheers!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...