giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Poate nu numai toamna, poate o poveste... 4 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Tare! ce joc? ))Baga-te si pe swtor,mergem la operatiuni 8/16 m )))Pa Story Mode.Ca pe Hard Mode ie greu.Pe Nightmare e...de coJmar ) Imi plac de strategie, amestec cu puzzle, asta are si aventura + quest-uri... Iti arat cand e... 5 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Poate nu numai toamna, poate o poveste... https://www.youtube.com/watch?v=RgtEUr_n9vMPoate ca m -am indragostit )))) de toamna ... 4 1 Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Poate ca m -am indragostit )))) de toamna ...Rapsodia aia e in ton cu starea ta de indragosteala! E dintr-o poveste frumoasa de dragoste! 3 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Povestea mea de dragoste este " la trei metri deasupra cerului ..." ( film) Am si plans putin .. )) 3 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Povestea mea de dragoste este " la trei metri deasupra cerului ..."( film)Am si plans putin .. ))Da-mi un link unde pot vedea filmul. Sa plangem impreuna. Acum vorbesc serios, mie imi dau lacrimile la toate filmele de dragoste si la cele cu happy end in care binele invinge raul. Poate de aia si iubesc forumul asta, ca sunt convins ca mai devreme sau mai tarziu binele va invinge! Nu-i asa pisicuts? Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 19, 2017 " o singura data in viata te simti la 3 metri deasupra cerului " ... Un final trist. Nu ma asteptam. ))) 3 1 Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Povestea mea de dragoste este " la trei metri deasupra cerului ..."( film)Am si plans putin .. ))Filmul asta mi-a scapat...dar am salvat lacrimi!Cand ajung in al 9lea cer simt ca vreau mai mult! 3 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 " o singura data in viata te simti la 3 metri deasupra cerului " ... Un final trist. Nu ma asteptam. )))Pai nu-mi place daca finalul e trist Link spre comentariu
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Ati dat-o-n romantisme 8 11 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Da-mi un link unde pot vedea filmul. Sa plangem impreuna. Acum vorbesc serios, mie imi dau lacrimile la toate filmele de dragoste si la cele cu happy end in care binele invinge raul. Poate de aia si iubesc forumul asta, ca sunt convins ca mai devreme sau mai tarziu binele va invinge! Nu-i asa pisicuts?Mda.. e vorba de 2 actori .. care nu se potriveau la aspiratiile in viata , dar se iubeau foarte mult... si fiecare a luat-o pe drumul lui..Purtand iubirea in suflet. Fata a rupt legatura cu el brusc, a luat alte deciZii ..Si dupa un timp .. s-au intalnit si inca se iubeau , dar nimic nu a mai fost la fel ... trist , nu !??? 3 1 Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Pai nu-mi place daca finalul e trist E mai placut cu happy end! 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 19, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Poate ca m -am indragostit )))) de toamna ...Cam tace dmx si sper că nu de el faci prostia sa te indragostesti, sa fie doar toamna...zic. La un moment dat in discuțiile voastre s-a vazut ca pentru asta studia terenul...sau poate el e prea prost si au apucat să vadă alții ce porumbel ti-a scapat. Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Pai nu-mi place daca finalul e trist Nici mie , mai ales ca m-a atins putin povestea asta ))) 3 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Cam tace dmx si sper că nu de el faci prostia sa te indragostesti, sa fie doar toamna...zic. La un moment dat in discuțiile voastre s-a vazut ca pentru asta studia terenul...sau poate el e prea prost si au apucat să vadă alții ce porumbel ti-a scapat.Am afisat scuzele publice unul celuilalt .. chiar ieri sau alaltaieri si am decis sa facem pace. 2 1 Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Ati dat-o-n romantisme Uneori e nevoie dupa atata ura si batalii pe forum! 3 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Eu sunt melancolica din cauza filmului ))💔 3 1 Link spre comentariu
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Sa futem zic Prostii se bat 8 11 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Filmul asta mi-a scapat...dar am salvat lacrimi!Cand ajung in al 9lea cer simt ca vreau mai mult! Chiar ca ai salvat lacrimi )))) si cele de moment si cele de viitor ,.. cand iti aduci aminte .. de film )) 3 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Sa futem zic Prostii se bat Sa ne iubim zilnic Prostii se bat Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Sa futem zic Prostii se bat Ajungem si acolo!Cat despre prosti, mama m-a invatat sa nu ma pun cu ei ca ma bat cu experienta! 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Cam tace dmx si sper că nu de el faci prostia sa te indragostesti, sa fie doar toamna...zic. La un moment dat in discuțiile voastre s-a vazut ca pentru asta studia terenul...sau poate el e prea prost si au apucat să vadă alții ce porumbel ti-a scapat.Vis ... Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 ...Forumul extremelor. De la mame-n pula la gingasii, duiosenii si plapandenii. 3 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Octombrie 19, 2017 ...Forumul extremelor. De la mame-n pula la gingasii, duiosenii si plapandenii.Zodii diferite 4 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Chiar ca ai salvat lacrimi )))) si cele de moment si cele de viitor ,.. cand iti aduci aminte .. de film )) Nu mai vreau link-ul daca e trist Si ma duc iarasi la culcare...pardon, la somn, ca mi-ai mancat din nou punctele de reputatie Si fara threesome Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum