tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Octombrie 22, 2017 io' zic, ca cel mai bine ar fi sa te indragostesti de un suflet cu bani. Parerea mea ... :hihatAici sunt de acord. 1 3 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2017 Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Cum mă simt azi ? Ca-n priză 4 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Eu, excelent! Duminica frumoasa, tuturor! 3 8 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Cum mă simt azi ? Ca-n priză IMG_20171022_111043.jpgAu mamă! Nu-l văd bine pe cel ce te va vizita. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2017 Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Au mamă! Nu-l văd bine pe cel ce te va vizita. sunt fan ginkgo biloba și ginseng 4 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Octombrie 22, 2017 unde-i sharli? clar o fost la maya ca pare impaciuitoare,deci a fost rezolvata,dar unde-i sharli acum?yuhuuuuu Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 22, 2017 6 10 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Da mai tare ca nu e paguba Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 22, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Am draci pa mine. N-am fumat de peste 24 de ore!!! 4 5 Link spre comentariu
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Am draci pa mine. N-am fumat de peste 24 de ore!!! Si io !!! Am trecut pe IQOS , o blegeala de cacat , miroase naspa ... da' macar nu mai tusesc . Plus ca la noapte muncesc ... sa le fut in aripi de avioane , ca nu se potolesc odata ... zici ca e sezon in full swing ! 13 8 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Am draci pa mine. N-am fumat de peste 24 de ore!!!Eu cand incercam sa ma las de fumat si intram in 'sevraj', cand v endeam pe careva ca fumeaza mergand pe strada ma apropiam indecent de mult pt gustul meu doar sa inspir fumul ) Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 22, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 22, 2017 De bunavoie si nesilit de nimeni am zis sa renunt la tigari. Inca #rezist!!! 4 5 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 22, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Mama, da' ce draci am! Noroc ca-s singur. Am iesit la pescuit, sa ma calmez! 6 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Eu cand incercam sa ma las de fumat si intram in 'sevraj', cand v endeam pe careva ca fumeaza mergand pe strada ma apropiam indecent de mult pt gustul meu doar sa inspir fumul )Tu ești într-un permanent sevraj. 5 10 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Octombrie 22, 2017 De bunavoie si nesilit de nimeni am zis sa renunt la tigari. Inca #rezist!!! Rezistă,rezistă....din iunie m-am lasat si eu de tigari,de atunci sunt doar pe electronica si nu am mai simțit deloc nevoia de fumat😃😃PS:Cum merge pestele? 6 11 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Picon, asta chiar e provocare... Uite ca eu port un dialog normal cu Rozika chiar daca o mai ironizez (cred ca a uitat cand acum ceva vreme chiar am fost acid cand o postare de a ei putea fi interpretata in doua moduri). Incearca sa lasi adversitatile si s-ar putea sa descoperi ceva nou. O prefer pe Rozika cu toate starile ei unor alte personaje de pe forum care imi provoaca repulsie prin grobianism sau prostie. Indiferent in ce stare este, da dovada de inteligenta si, cata vreme nu e provocata, de un limbaj decent (ti se pare asemanator cu cineva pe care-l poti vedea in oglinda? )Prietene drag, dacă nu cunoști, ca de obicei în ultima vreme, niște chestii, e bine să te abții. De exemplu, azi, pe topicul cu religia, era o ceartă cu provocari și amenințări cu bătaia ... niște mizerii. A intervenit și ea inoportun și, am sfătuit-o cu prietenie, să stea departe de mizeria aia, că e fată, iar acolo zburau amenințările. Te las pe tine să citești ce a urmat și la ce s-a dedat. În altă ordine de idei, când voi avea nevoie de sfaturi, le voi solicita, până atunci... 5 10 Link spre comentariu
mortimer123 Reputație: 933 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 22, 2017 O chestie ce ajuta mult psihicul cand te lasi de fumat, este sa iesi la alergat, sa faci miscare ca sa iti consumi starea aceea de disperare, de pofta de o tigara. Ma simt una cu naturaa! Am fost la padure https://i.imgur.com/IEyIewM.jpg 4 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 22, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Rezistă,rezistă....din iunie m-am lasat si eu de tigari,de atunci sunt doar pe electronica si nu am mai simțit deloc nevoia de fumatPS:Cum merge pestele?Era balta plina de peste, da' era plina si de apa. Am plecat dupa ce am prins cateva fatze, am incurcat cateva linii si am rupt o undita ( de draci )Da' a fost frumos ca n-am accidentat pe nimeni. PSNu folosesc nici electronice nici pufaieli de i-q. 4 5 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2017 Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Si io !!! Am trecut pe IQOS , o blegeala de cacat , miroase naspa ... da' macar nu mai tusesc . Plus ca la noapte muncesc ... sa le fut in aripi de avioane , ca nu se potolesc odata ... zici ca e sezon in full swing ! cea mai nasoala invenție după electronică mai bine pipa sau țigări de foi 4 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2017 Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Sa te lasi de tigari nu e greu..................................................................................................................................................greu e sa nu te apuci din nou! Eu ma las zilnic de vreo 30 de ori! mestecă mai multă gumă fumezi mai puțin și ești mai puțin coleric Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2017 Partajează Postat Octombrie 22, 2017 dacă plec hai vii cu mine ? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 22, 2017 dacă plec hai vii cu mine ? Unde? 5 10 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2017 Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Unde? sa bem must Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 22, 2017 sa bem must Mă ia căcarea. 5 11 Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Octombrie 22, 2017 On topic ... consternat de ce a putut sa ajunga acest forum !Pizdicuts ... 1 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum