n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Ma pierd in spatiu... Am stat putin de vorba cu mine, face minuni cand vorbesti cu subcontientul tau... nup, e suparat ca sunt singura...Nu o sa-i dau ceva sub ce... Iar sa cunoasca la nivel... sa fim seriosi! Motanu' l-as bate grav, i-am trimis un raport azi de spam... zero! Fiecare si-o ia pe merit, nu pe cat crede ca merita.... Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2017 Partajează Postat Octombrie 24, 2017 De gunoaiele de sub masa...am zis! Ce party e ăla si cum iti tratezi amicii...dacă ii inviti si nu au un loc unde sa-si pună lucrurile cu care vin? Mai bine tacem...sa nu fac si alte observatii.Stai Vis, ca eu acum inteleg care e, de fapt, problema. Ai cuvantul meu de onoare ca luna am lasat locul la plecare. O coaja de samanata n-a mai ramas.Din nou, te grabesti sa judeci oameni. Link spre comentariu
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2017 Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Ma pierd in spatiu... Am stat putin de vorba cu mine, face minuni cand vorbesti cu subcontientul tau... nup, e suparat ca sunt singura...Nu o sa-i dau ceva sub ce... Iar sa cunoasca la nivel... sa fim seriosi! Motanu' l-as bate grav, i-am trimis un raport azi de spam... zero! Fiecare si-o ia pe merit, nu pe cat crede ca merita....Ce faci, Amada? Esti OK? ...Exceptand supararea pe Motan. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Stai Vis, ca eu acum inteleg care e, de fapt, problema. Ai cuvantul meu de onoare ca luna am lasat locul la plecare. O coaja de samanata n-a mai ramas.Din nou, te grabesti sa judeci oameni. Nu, tu te grabesti sa judeci oamenii... Nu e loc care să merite gunoaie de nici un fel! Chiar si animalele se uită vinovate...parcă stiind ca au luat-o razna pe moment. E permis cand esti singur si te-apucă sa-ti asezi dezordinea din minte împrejurul tau...in rest, eu nu sunt de acord cu chestii d-astea de grup! Degeaba le mai strangi după aceea...că fapta ramane. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Nu, tu te grabesti sa judeci oamenii... Nu e loc care să merite gunoaie de nici un fel! Chiar si animalele se uită vinovate...parcă stiind ca au luat-o razna pe moment. E permis cand esti singur si te-apucă sa-ti asezi dezordinea din minte împrejurul tau...in rest, eu nu sunt de acord cu chestii d-astea de grup! Degeaba le mai strangi după aceea...că fapta ramane. Inceteaza. Esti o fiinta slaba care orice la intors pentru ca este extrem de fricoasa ca cineva ar afla ceva...Te cunoastem suficient, ai avut grija sa scrii destul despre tine... Mai tii minte cand in taxi ai dat-o in psihoze cand ti-ai dat seama ca-mi spui prea mult...? Secretul tau ramane la mine, sunt printre putinele pe care poti crede pana enervezi...Deci, renunta la ameteala... accepta cine esti, devine mai puternica. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Inceteaza. Esti o fiinta slaba care orice la intors pentru ca este extrem de fricoasa ca cineva ar afla ceva...Te cunoastem suficient, ai avut grija sa scrii destul despre tine... Mai tii minte cand in taxi ai dat-o in psihoze cand ti-ai dat seama ca-mi spui prea mult...? Secretul tau ramane la mine, sunt printre putinele pe care poti crede pana enervezi...Deci, renunta la ameteala... accepta cine esti, devine mai puternica.Ăhh... De ce am impresia că nu vorbesti cu mine? Nu îmi dau seama ce vrei sa imi comunici si m-a apucat o lene d-aia mare si am sa dorm...sper sa ma trezesc in forma, pentru ca mi-am programat un sex bun de dimineata. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Ăhh... De ce am impresia că nu vorbesti cu mine? Nu îmi dau seama ce vrei sa imi comunici si m-a apucat o lene d-aia mare si am sa dorm...sper sa ma trezesc in forma, pentru ca mi-am programat un sex bun de dimineata. Oare de ce crezi ca nu vorbesc cu tine si bagi sexul de dimineata?Nu te futi dimineata, o sa dormi pana mai tarziu.... Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Ăhh... De ce am impresia că nu vorbesti cu mine? Nu îmi dau seama ce vrei sa imi comunici si m-a apucat o lene d-aia mare si am sa dorm...sper sa ma trezesc in forma, pentru ca mi-am programat un sex bun de dimineata.Alooo, desteptarea! Vezi ca pierzi programarea la sex! 5 5 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2017 pai ce vreme de de futut e afara. Parerea mea 3 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Alooo, desteptarea! Vezi ca pierzi programarea la sex!La întâlnire, vrei să spui. Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Cu chef sa imi bag pula in el de trafic 3 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Metoo Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Cu chef sa imi bag pula in el de traficbaga in marsarier, atunci. 2 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2017 Partajează Postat Octombrie 24, 2017 ???!!! Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Alooo, desteptarea! Vezi ca pierzi programarea la sex!Să n-o piardă el...eu deja imi beau cafeaua! Link spre comentariu
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 24, 2017 cred ca nu m-am simtit atat de bine de ani de zile sunt betoana 3 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Oare de ce crezi ca nu vorbesc cu tine si bagi sexul de dimineata?Nu te futi dimineata, o sa dormi pana mai tarziu....Ba da...uite asa vreau eu la misto, ca n-am nimic de pierdut cu băiatul asta! Mai bine era ieri...ca dormisem mult mai mult noaptea. Ceilalți au stiut sa se sincronizeze cu totul...acesta insa doar la sex. Link spre comentariu
parfumcamera Reputație: 6 Postat Octombrie 24, 2017 Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Hapy Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Gata...am stabilit cu altul mai târziu un pic, care mie îmi convine mai mult, a stiut să mă prindă de fiecare dată si să rămână fidel, tăcerea lui e mai plăcută si relaxantă decat a altuia, iar plăcerea lui o ador de îmi vine să intru în carnea lui. Asa că acesta de dimineață e liber să-mi tragă țapă sau să mă fută si-atât si să îmi beau apoi cafeaua liniștită si singură. Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2017 cred ca nu m-am simtit atat de bine de ani de zile :D sunt betoana :Dstimata domnita ... ne impartasiti si noua bucuriile sufletesti care va fac sa tresalte sufletul? 1 Link spre comentariu
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 24, 2017 stimata domnita ... ne impartasiti si noua bucuriile sufletesti care va fac sa tresalte sufletul? Nu e nimic de spus Probabil ca anotimpul acesta imi place cel mai mult. Probabil ca toate temerile mele au ramas in urma. Prea multe necunoscute, domnule, asa ca incerc sa nu-mi bat capul incercand sa-mi savurez starea de spirit :D Starea mea romantica s-a risipit si a iesit la iveala cea practica :D :D 2 3 Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Bai pulete, nu ai altceva mai bun de facut decat sa ma ataci pe mine? Du-te si trateaza-te, psihopatule!Atît de retardat să fii încît să uiţi că tu ai început? Eu zic, ca ar trebui inchis forumul, de cand @dylanbuc i-a zis unuia de pe aici "pulete".Mie mi-a zis, prostu'. Dylan e caz pierdut. Viata lui forumul si postarile fara sens. Csf ncsfAm observat. I-aş recomanda cîteva pastile, dar cred că mai oportună ar fi sinuciderea. 1 8 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Atît de retardat să fii încît să uiţi că tu ai început? Mie mi-a zis, prostu'. Am observat. I-aş recomanda cîteva pastile, dar cred că mai oportună ar fi sinuciderea.Mars, handicapatule! Si tu ai inceput primul sa ma ataci, uiti? Ia-ti, ba pastilele atunci. Eu nu atac pe nimeni aiurea. 3 8 Link spre comentariu
mortimer123 Reputație: 933 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Mars, handicapatule! Si tu ai inceput primul sa ma ataci, uiti? Ia-ti, ba pastilele atunci. Eu nu atac pe nimeni aiurea.Coane, nu merita sa te enervezi, i-a d'aici Azi ma simt plouat, ca vremea de afara. Am pus o pizza, am rulat o, tigara, vreo 2-3 filme si astept sa vina niste prieteni 3 Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Mars, handicapatule! Si tu ai inceput primul sa ma ataci, uiti? Ia-ti, ba pastilele atunci. Eu nu atac pe nimeni aiurea.Eşti o cauză pierdută. Cred că eşti cel mai prost, de pe forumu' ăsta. 1 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum