Lomeo. Reputație: 133 Postat August 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2014 azi ma simt..ca de obicei:minunat!!!i love my life!!! Azi simt un fish pe acest topic
Clontosul Reputație: 535 Postat August 7, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 7, 2014 Eu ma intreb: stolul, stolul cum se simte?
sorina4u Reputație: 79 Postat August 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2014 Super...nu stiu de ce dar daca nu rad de cand m-am trezit...sper sa nu dau in "boala rasului"...sau sper sa nu o dau in plans ca e mai grav Clontosule, ti-a mai scazut febra?!?! Dupa replici, nu s-ar zice
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat August 7, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat August 7, 2014 Super...nu stiu de ce dar daca nu rad de cand m-am trezit...sper sa nu dau in "boala rasului"...sau sper sa nu o dau in plans ca e mai grav Clontosule, ti-a mai scazut febra?!?! Dupa replici, nu s-ar zice Si daca dai in plans ce ??? razi , plangi , zambeste la soare . VIATA E FRUMOASA :laugh2si tu faci parte din ea
jonny23 Reputație: -458 Postat August 7, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat August 7, 2014 Sunt la un curs de prevenire privind luarea si darea de mita.Bine ca stau in ultima banca si am baterie la tel.Vreau sa plec,sunt plictisit maxxxim! 2 2
anonna Reputație: 1930 Postat August 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 7, 2014 Gata... Super incantata ... de mine!!!!!!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2014 http://i57.tinypic.com/dr9g0y.jpg
llexus Reputație: 661 Postat August 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2014 Excelent! (berea rece si la discretie)
beverlihils Reputație: 185 Postat August 7, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 7, 2014 scuze,fratilor ,vreau albastru...mai am 100 si ceva de puncte 1
anonna Reputație: 1930 Postat August 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 7, 2014 Chiar ma simt SUPER
Lena Reputație: 17 Postat August 7, 2014 Telefon: 0720678266 Oras:Arad Telefon: 0720678266 Oras:Arad Postat August 7, 2014 Ma simt foarte naspa
beverlihils Reputație: 185 Postat August 7, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 7, 2014 ce-i cu voi fetelor?
Lomeo. Reputație: 133 Postat August 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2014 Chiar ma simt SUPER Inseamna ca a fost o zi banoasa
anonna Reputație: 1930 Postat August 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 7, 2014 Inseamna ca a fost o zi banoasa alt CURios
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 7, 2014 Ma simt foarte naspaDu-te dreaq ca minti
picon Reputație: 1046 Postat August 7, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 7, 2014 Nu ma simt prea bine, se cam face un an de cand un prieten mi-a inselat asteptarile.
amada® Reputație: 1902 Postat August 7, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 7, 2014 Ma simt cam nemultumita ca dupa o alta bataie am un cucui pe cap pentru ca nu stia cum sa fuga...Oricum e ok ca nu am si nu aveam cum sa am ceva pe fata...In timp ce fugea pe scari striga "Curva"!Un fost, nu vorbim de clienti, el o sa ajunga in postura legat complet, sub pretextul de placere, dar apoi.... Acum sunt oarecum ok, ma doare putin capul, dar nu este semnificativ, pun un film si ma bag la relax...
Sexything Reputație: 11039 Postat August 7, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat August 7, 2014 Nu ma simt prea bine, se cam face un an de cand un prieten mi-a inselat asteptarile.Cum e vorba aceea,Piconas? "Fereste-ma Doamne de prieteni,ca de dusmani ma feresc si singur."Tu sa fii sanatos,ca restul se rezolva cu timpul.
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 8, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 8, 2014 Ma simt cam nemultumita ca dupa o alta bataie am un cucui pe cap pentru ca nu stia cum sa fuga...Oricum e ok ca nu am si nu aveam cum sa am ceva pe fata...In timp ce fugea pe scari striga "Curva"!Un fost, nu vorbim de clienti, el o sa ajunga in postura legat complet, sub pretextul de placere, dar apoi.... Acum sunt oarecum ok, ma doare putin capul, dar nu este semnificativ, pun un film si ma bag la relax... Idiotu'! Cum plm sa faca "curva" o femeie care nici nu se fute? Trebuia sa strige "AmaZilla" 1
jonny23 Reputație: -458 Postat August 8, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat August 8, 2014 Ma simt cam nemultumita ca dupa o alta bataie am un cucui pe cap pentru ca nu stia cum sa fuga...Oricum e ok ca nu am si nu aveam cum sa am ceva pe fata...In timp ce fugea pe scari striga "Curva"!Un fost, nu vorbim de clienti, el o sa ajunga in postura legat complet, sub pretextul de placere, dar apoi.... Acum sunt oarecum ok, ma doare putin capul, dar nu este semnificativ, pun un film si ma bag la relax... -Sunt obosit.Daca mai te supara cineva sa-mi spui!Ai multi "fosti"?
tendoi Reputație: -550 Postat August 8, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 8, 2014 Nu ma simt prea bine, se cam face un an de cand un prieten mi-a inselat asteptarile. Creste dobanda, nu i-ai pus "la an"? ))) 1
tendoi Reputație: -550 Postat August 8, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 8, 2014 Amandino )))) Tu ai avut mai multi " fosti" decat "clienti" )))) ON-Topic...Este cald Rau este ca azi fac multe " aer conditionat"- " afara" si s-ar putea sa "o belesc" ((((( Vedem ce-o fi...
anonna Reputație: 1930 Postat August 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 8, 2014 cine dreaq m-a pus sa ma culc tarziu?! matinala si obosita
the_engineer Reputație: 250 Postat August 8, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat August 8, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=5Y01lFi6q_c&index=43&list=UUUe8PF15fPwPgWSD-RcCsNA
amada® Reputație: 1902 Postat August 8, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 8, 2014 -Sunt obosit.Daca mai te supara cineva sa-mi spui!Ai multi "fosti"? Nu sunt multi, ma bat de fiecare data cu acelasi cand sufera de nesimtire...L-am adoptat sa-l cresc, trebuie sa-l si educ... Aseara a sarit la "bataie" (dadea din maini ca prostul in timp ce il tineam de tricou si il baram...) pentru ca m-a enervat si i-am spus sa iasa afara... O sa ajunga la momentul in care imi piere rabdarea si atunci o sa-i fac o sedinta cu de toate... On topic: Sunt cam somnoroasa, nu-mi venea sa ma dau jos din pat, dar ma bucur ca trebuie sa-mi vina comanda de ciorapi, deci ma trezesc repede...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum