Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

azi ma simt..ca de obicei:minunat!!!

i love my life!!!

:hug1  :hug1  :hug1  :hug1

Azi simt un fish pe acest topic

Postat

Super...nu stiu de ce dar daca nu rad de cand m-am trezit...sper sa nu dau in "boala rasului"...sau sper sa nu o dau in plans ca e mai grav  :laugh2

Clontosule, ti-a mai scazut febra?!?! Dupa replici, nu s-ar zice  :laugh2  :laugh2

• Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

Super...nu stiu de ce dar daca nu rad de cand m-am trezit...sper sa nu dau in "boala rasului"...sau sper sa nu o dau in plans ca e mai grav  :laugh2

Clontosule, ti-a mai scazut febra?!?! Dupa replici, nu s-ar zice  :laugh2  :laugh2

Si daca dai in plans ce ??? razi , plangi , zambeste la soare . VIATA E FRUMOASA  :laugh2  :laugh2  :laugh2si tu faci parte din ea

• Oras:Berceni sect 4
Postat

Sunt la un curs de prevenire privind luarea si darea de mita.Bine ca stau in ultima banca si am baterie la tel.Vreau sa plec,sunt plictisit maxxxim!

• Like 2
  • Minus 2
  • Telefon: 0720678266
  • Oras:Arad
  • Telefon: 0720678266
  • Oras:Arad
Postat

Ma simt foarte naspa

Postat

Chiar ma simt SUPER

Inseamna ca a fost o zi banoasa :D

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu ma simt prea bine, se cam face un an de cand un prieten mi-a inselat asteptarile.

• Telefon: amada.bdsm
Postat

Ma simt cam nemultumita ca dupa o alta bataie am un cucui pe cap pentru ca nu stia cum sa fuga...

Oricum e ok ca nu am si nu aveam cum sa am ceva pe fata...

In timp ce fugea pe scari striga "Curva"!

Un fost, nu vorbim de clienti, el o sa ajunga in postura legat complet, sub pretextul de placere, dar apoi.... :)

Acum sunt oarecum ok, ma doare putin capul, dar nu este semnificativ, pun un film si ma bag la relax...  :hug1

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

Nu ma simt prea bine, se cam face un an de cand un prieten mi-a inselat asteptarile.

Cum e vorba aceea,Piconas?  "Fereste-ma Doamne de prieteni,ca de dusmani ma feresc si singur."

Tu sa fii sanatos,ca restul se rezolva cu timpul. :*

• Oras:B.
  • Oras:B.
Postat

Ma simt cam nemultumita ca dupa o alta bataie am un cucui pe cap pentru ca nu stia cum sa fuga...

Un fost, nu vorbim de clienti, el o sa ajunga in postura legat complet, sub pretextul de placere, dar apoi.... :)

Acum sunt oarecum ok, ma doare putin capul, dar nu este semnificativ, pun un film si ma bag la relax...  :hug1

Idiotu'! Cum plm sa faca "curva" o femeie care nici nu se fute? Trebuia sa strige "AmaZilla"

• Like 1
Postat

Acum sunt oarecum ok, ma doare putin capul, dar nu este semnificativ, pun un film si ma bag la relax... :hug1

-Sunt obosit.Daca mai te supara cineva sa-mi spui!Ai multi "fosti"?
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Creste dobanda, nu i-ai pus "la an"?  :))))

• Like 1
Postat

Amandino :)))))

Tu ai avut mai multi " fosti" decat "clienti" :)))))

ON-Topic...Este cald :(  Rau este ca azi fac multe " aer conditionat"- " afara"  si s-ar putea sa "o belesc"   :((((((

Vedem ce-o fi...

Postat

-Sunt obosit.Daca mai te supara cineva sa-mi spui!Ai multi "fosti"?

:)

Nu sunt multi, ma bat de fiecare data cu acelasi cand sufera de nesimtire...

L-am adoptat sa-l cresc, trebuie sa-l si educ... :)

Aseara a sarit la "bataie" (dadea din maini ca prostul in timp ce il tineam de tricou si il baram...) pentru ca m-a enervat si i-am spus sa iasa afara... 

O sa ajunga la momentul in care imi piere rabdarea si atunci o sa-i fac o sedinta cu de toate...  :laugh2

On topic: Sunt cam somnoroasa, nu-mi venea sa ma dau jos din pat, dar ma bucur ca trebuie sa-mi vina comanda de ciorapi, deci ma trezesc repede... :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 9 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...