Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

Depression

... de ce? cine te-a suparat?

E supărată ca nu e supărată :)))

M-am prins eu de ce e suparata. Pentru ca nu mai este utilizatorul lunii, ii place sa fie in centrul atentiei :)

Lasa Inesuka, nu mai fi trista! :)

• Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:#nothere

yesterday we got the power to shape today a better tomorrow...

aoleu ce gand nefericit

daca ieri a fost o zi proasta tu induci ca ai calcat cu stangul in viitor

o sa corect eu:

daca ziua a fost proasta: yesterday was a sweet lesson of what not to do!

yesterday was the end of an era. today begins the renaissance of you

Yesterday was the happy ending of something being less than half of you

daca ziua a fost buna: yesterday was the first brick of the foundation to an improved, merrier future

Yesterday was a small step in your climbing the whole Universe!

Nota pt mine: must practice positive affirmation more often. Sau ii raspund lui diamond la sms fix acum. El e afirmatia mea poztiva zilnica aww

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

M-am prins eu de ce e suparata. Pentru ca nu mai este utilizatorul lunii, ii place sa fie in centrul atentiei :)

Lasa Inesuka, nu mai fi trista! :)

😂😂😂
Link spre comentariu
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

aoleu ce gand nefericit

daca ieri a fost o zi proasta tu induci ca ai calcat cu stangul in viitor

o sa corect eu:

daca ziua a fost proasta: yesterday was a sweet lesson of what not to do!

yesterday was the end of an era. today begins the renaissance of you

Yesterday was the happy ending of something being less than half of you

daca ziua a fost buna: yesterday was the first brick of the foundation to an improved, merrier future

Yesterday was a small step in your climbing the whole Universe!

Nota pt mine: must practice positive affirmation more often. Sau ii raspund lui diamond la sms fix acum. El e afirmatia mea poztiva zilnica aww

le ai le ai cu sintagmele, era un gand ce mi l-a readus aminte facebookul de acum 5 ani. 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Eu sunt talentata la tot si toate mai putin la inot si patinaj, unde-s epic fail lol

Asa as vrea sa fie viata mea pentru urmatorii 40-50 de ani, de dimineata pana seara... :)

http://static6.businessinsider.com/image/5101513aecad04bb07000000/the-15-best-tropical-beaches-in-the-world.jpg

• Like 3
Link spre comentariu

Asa as vrea sa fie viata mea pentru urmatorii 40-50 de ani, de dimineata pana seara... :)

I  know. beautiful!

Visul meu e sa fac scuba. Dar am o fobie teribila si intru in panica ori de cate ori nu simt fundul la picioare. Poate sa ma ajute oricare, sa ma tina nu pot sa controlez starea aia de soc. Era sa ma inec de 2 ori dar la nivel din ala nasol. De atunci ma bag pana la gat ca iubesc apa si marea mai ales,dar daca nu simt ceva solid la picioare ma panichez instant fara oprire pana-s afara :(

La mare merg pana la gat si cand vin valurile sar ca un iepuras

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

pe bune esti clujanca la baza?

Nu,nu...sunt din ardeal,dar am rude in  Cluj

ma refeream ca ma intorc in Ardeal. 

Prin Cluj umblam des pana in liceu, cand am trecut la Timisoara avand si acolo neamuri apropiate.

Aveam verisoara cu care am facut vacantele de varsta mea s-a mutat cu sotul in Austria si cea mai mica dupa ce a terminat facultatea se muta cu iubitu in uk la ceva cabinet veterinar.Dupa m-am sucit cu cateva luni inainte de bac si am trecut la tiganiada din Bucuresti

InCluj mi-au ramas rudele stabile 2 verisori,unchi,matusi,nascuti, crescuti acolo

Si in C mi-am pus pierce-ul din buric la 12 ani in primu salon de tatuae deschis haha

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator deliaro
Reputație: 0

Păi...mă sună un tip să își facă programare... toate bune și frumoase...după 30 de minute revine cu un apel cum că...nu mai poate să ajungă că i-a fătat pisica in parcarea de la mall Vitan :))

• Like 4
Link spre comentariu

Păi...mă sună un tip să își facă programare... toate bune și frumoase...după 30 de minute revine cu un apel cum că...nu mai poate să ajungă că i-a fătat pisica in parcarea de la mall Vitan :))

Asta da!

Din futac a devenit moasa  :laugh2  :laugh2

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

no , ș”apoi sa nu ii faci un anunt pe publi sau pe autovit cu ”dedicatie” :laugh2

• Like 3
  • Minus 19
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

O fi mamoș, zic. 😄

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Astazi ma simt foarte trista. Aproape de depresie!!!!

Astazi sunt in depresie.

Citeste ce am scris aici...poate o sa te inveseleasca si o să te determine sa nu mai iei anume lucruri ca si cum ar fi pe bune sau de luat in seamă!

http://nimfomane.com/forum/topic/56141-bettyblue-0728719754/page-546

PS. Sa ai o zi plăcută în continuare! 😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...