inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Depression 5 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Depression... de ce? cine te-a suparat? 2 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 ... de ce? cine te-a suparat?E supărată ca nu e supărată :))) 2 3 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Depression ... de ce? cine te-a suparat? E supărată ca nu e supărată :)))M-am prins eu de ce e suparata. Pentru ca nu mai este utilizatorul lunii, ii place sa fie in centrul atentiei :) Lasa Inesuka, nu mai fi trista! :) 2 8 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 yesterday we got the power to shape today a better tomorrow... Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 yesterday we got the power to shape today a better tomorrow...aoleu ce gand nefericitdaca ieri a fost o zi proasta tu induci ca ai calcat cu stangul in viitor o sa corect eu:daca ziua a fost proasta: yesterday was a sweet lesson of what not to do!yesterday was the end of an era. today begins the renaissance of youYesterday was the happy ending of something being less than half of you daca ziua a fost buna: yesterday was the first brick of the foundation to an improved, merrier futureYesterday was a small step in your climbing the whole Universe! Nota pt mine: must practice positive affirmation more often. Sau ii raspund lui diamond la sms fix acum. El e afirmatia mea poztiva zilnica aww 2 4 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 M-am prins eu de ce e suparata. Pentru ca nu mai este utilizatorul lunii, ii place sa fie in centrul atentiei :) Lasa Inesuka, nu mai fi trista! :)😂😂😂 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 aoleu ce gand nefericitdaca ieri a fost o zi proasta tu induci ca ai calcat cu stangul in viitor o sa corect eu:daca ziua a fost proasta: yesterday was a sweet lesson of what not to do!yesterday was the end of an era. today begins the renaissance of youYesterday was the happy ending of something being less than half of you daca ziua a fost buna: yesterday was the first brick of the foundation to an improved, merrier futureYesterday was a small step in your climbing the whole Universe! Nota pt mine: must practice positive affirmation more often. Sau ii raspund lui diamond la sms fix acum. El e afirmatia mea poztiva zilnica awwle ai le ai cu sintagmele, era un gand ce mi l-a readus aminte facebookul de acum 5 ani. 1 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 le ai le ai cu sintagmele, era un gand ce mi l-a readus aminte facebookul de acum 5 ani. Eu sunt talentata la tot si toate mai putin la inot si patinaj, unde-s epic fail lol 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Eu sunt talentata la tot si toate mai putin la inot si patinaj, unde-s epic fail lolAsa as vrea sa fie viata mea pentru urmatorii 40-50 de ani, de dimineata pana seara... :) http://static6.businessinsider.com/image/5101513aecad04bb07000000/the-15-best-tropical-beaches-in-the-world.jpg 3 Link spre comentariu
stefan51 Reputație: -454 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Ma simt bine. Link spre comentariu
anonna2 Reputație: 79 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 iritata de ...sistem 2 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Asa as vrea sa fie viata mea pentru urmatorii 40-50 de ani, de dimineata pana seara... :) I know. beautiful!Visul meu e sa fac scuba. Dar am o fobie teribila si intru in panica ori de cate ori nu simt fundul la picioare. Poate sa ma ajute oricare, sa ma tina nu pot sa controlez starea aia de soc. Era sa ma inec de 2 ori dar la nivel din ala nasol. De atunci ma bag pana la gat ca iubesc apa si marea mai ales,dar daca nu simt ceva solid la picioare ma panichez instant fara oprire pana-s afara :(La mare merg pana la gat si cand vin valurile sar ca un iepuras 2 4 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 ioi, ce frig ii afara, daca continua asa ori trec la geaca de iarna /plapuma groasa noaptea ori impodobesc bradu 7 19 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 In alta ordine de idei sunt incredibil de entuziasta sa purced la origini in Ardeal. 1fucking month and i'll feel like homeCluj here i cum all over 3 4 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 In alta ordine de idei sunt incredibil de entuziasta sa purced la origini in Ardeal. 1fucking month and i'll feel like homeCluj here i cum :D all over :maninlovepe bune esti clujanca la baza? Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 pe bune esti clujanca la baza?Nu,nu...sunt din ardeal,dar am rude in Clujma refeream ca ma intorc in Ardeal. Prin Cluj umblam des pana in liceu, cand am trecut la Timisoara avand si acolo neamuri apropiate.Aveam verisoara cu care am facut vacantele de varsta mea s-a mutat cu sotul in Austria si cea mai mica dupa ce a terminat facultatea se muta cu iubitu in uk la ceva cabinet veterinar.Dupa m-am sucit cu cateva luni inainte de bac si am trecut la tiganiada din BucurestiInCluj mi-au ramas rudele stabile 2 verisori,unchi,matusi,nascuti, crescuti acolo Si in C mi-am pus pierce-ul din buric la 12 ani in primu salon de tatuae deschis haha 3 4 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Păi...mă sună un tip să își facă programare... toate bune și frumoase...după 30 de minute revine cu un apel cum că...nu mai poate să ajungă că i-a fătat pisica in parcarea de la mall Vitan ) 4 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Păi...mă sună un tip să își facă programare... toate bune și frumoase...după 30 de minute revine cu un apel cum că...nu mai poate să ajungă că i-a fătat pisica in parcarea de la mall Vitan :))Asta da!Din futac a devenit moasa :laugh2 :laugh2 4 4 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Păi...mă sună un tip să își facă programare... toate bune și frumoase...după 30 de minute revine cu un apel cum că...nu mai poate să ajungă că i-a fătat pisica in parcarea de la mall Vitan :))no , ș”apoi sa nu ii faci un anunt pe publi sau pe autovit cu ”dedicatie” :laugh2 3 19 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Astazi ma simt foarte trista. Aproape de depresie!!!! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Păi...mă sună un tip să își facă programare... toate bune și frumoase...după 30 de minute revine cu un apel cum că...nu mai poate să ajungă că i-a fătat pisica in parcarea de la mall Vitan :))O fi mamoș, zic. 😄 2 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Astazi sunt in depresie. 5 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 1, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Astazi ma simt foarte trista. Aproape de depresie!!!! Astazi sunt in depresie.Citeste ce am scris aici...poate o sa te inveseleasca si o să te determine sa nu mai iei anume lucruri ca si cum ar fi pe bune sau de luat in seamă! http://nimfomane.com/forum/topic/56141-bettyblue-0728719754/page-546 PS. Sa ai o zi plăcută în continuare! 😘 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Astazi ma simt foarte trista. Aproape de depresie!!!! Astazi sunt in depresie. A fugit badygardu' din post???? 1 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum