Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Valhalla
Postat

Scuza ma , dar ei ce demonstrau cu jigniri continue zile la rand si hartuiala ? Aaa?? Se distrau? Era bine ?

Cand faceau circ ? Cand faceau batjocura ? Impotriva unei persoane lipsite de aparare ?

Cine era persoana lipsita de aparare? :)

• Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

Voi ati inceput razboiuul asta. Prin jigniri si hartuiala si mistocareala fara motive intemeiate

AcuZatii false si alte tampenii . Indurati . Ca si eu le-am indurat luni de zile.

Si voi transformati oamenii dupa cum sunteti. Sau ati fost. Ca sa stiti.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Voi ati inceput razboiuul asta. Prin jigniri si hartuiala si mistocareala fara motive intemeiate

AcuZatii false si alte tampenii . Indurati . Ca si eu le-am indurat luni de zile.

Domnisoara pentru clarificarea subiectului haideti sa nu sarim de la un subiect la altul si sa mergem pe firul logicii in continuare.

In ce fel era deci lipsita de aparare persoana respectiva?

Postat

Unul singur care ma mai jigneste de azi inainte , sa isi ia adio de la cont. Clar. La revedere! Nu mai tolerez nimic aici .

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Unul singur care ma mai jigneste de azi inainte , sa isi ia adio de la cont. Clar. La revedere! Nu mai tolerez nimic aici .

De ce nu suportati observatiile negative ,glumele ,si ironiile la adresa dumneavoastra?

Asta este o caracteristica tipica dictatorilor.

Doriti sa deveniti un mic |Hitler sau un mic Stalin pe acest site?

:)

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

De ce nu suportati observatiile negative ,glumele ,si ironiile la adresa dumneavoastra?

Noah, Nobele ti-ai pus-o!

Sa vezi tu acuma Jihad!

• Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

Daca nu era singura de pe forum care trebuia sa le suporte , atunci consider ca era corect ce ati facut. Dar avand in vedere ca toata lumea a sarit in capul ei , fara ca fata sa va faca ceva , atunci nu va consider indreptatiti . Uneori si ironiile arbtrbeui sa aiba limita, pentru ca altfel se considera hartuiala.

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Inainte de orisice alta replica, recunosc, la mijloc de luna octombrie, pret de vreo cinci zile, am hartuit-o ... verbal pe Inesuka.

Recunosc!

Postat

Daca nu era singura de pe forum care trebuia sa le suporte , atunci consider ca era corect ce ati facut. Dar avand in vedere ca toata lumea a sarit in capul ei , fara ca fata sa va faca ceva , atunci nu va consider indreptatiti . Uneori si ironiile arbtrbeui sa aiba limita, pentru ca altfel se considera hartuiala.

Cine a sarit in capul lui Ines? Araboaica a zis ca a banat-o pe rozkendra. Ines de ce nu il baneaza pe dmx?

Eu si lui DMX i-am spus ca e de porc cum se comporta.SI nu el e singurul la care i-am facut observatie.

Postat

Noah, Nobele ti-ai pus-o!

Sa vezi tu acuma Jihad!

Nu mi-e mie frica de Jihadul unor copii pe site.

Maxim ma baneaza.Mai mult de atat oricum n-au ce sa -mi faca. :)

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Cine a sarit in capul lui Ines? Araboaica a zis ca a banat-o pe rozkendra. Ines de ce nu il baneaza pe dmx?

Eu si lui DMX i-am spus ca e de porc cum se comporta.SI nu el e singurul la care i-am facut observatie.

Cum poti bloca un cont SP ?

Postat

Cum poti bloca un cont SP ?

poti sa-l pui la ignore, cred, ca pe orice cont si nu-i mai vezi postarile. dar eu nu am cont SP asa ca nu pot fi 100% sigur

• Oras:Ambasada Somaliei
  • Oras:Ambasada Somaliei
Postat

Domnisoara Ines unde va pot gasi ca io nu ma descurc cu forumul asta . La ploiesti oradea sau pitesti ca am de mers intro coloana si am multe drumuri

Postat

Ce nebunii ati mai vorbit?as dori si eu un rezumat scurt va rog :)

Astept conturile noi sa vorbeasca de pe alea :)))

• Oras:Bucuresti
Postat

:eek  bai nene ... ce multe s-au intamplat peste weekend. Crime cu sange rece, omoruri la comanda, linsari in grup Aia de la Al-Qaeda sunt mici copii... deja imi e frica sa mai intru pe forum ... poate imi sare o grenada in poala din monitor. Urat, foarte urat. Parerea mea  :hihat

• Like 5
  • Minus 6
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

'niata! 

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22815270_1939296169653102_5352842384674897900_n.jpg?oh=18cf2f9b9c0b83d6c56008c9db3ee4be&oe=5AAC3127 :laugh2  :laugh2

neata lume! :hug1

• Like 4
  • Minus 19

Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22815270_1939296169653102_5352842384674897900_n.jpg?oh=18cf2f9b9c0b83d6c56008c9db3ee4be&oe=5AAC3127 :laugh2  :laugh2

neata lume! :hug1

... si pârțarii "cum face"?  :laugh2

• Like 4
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 26 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...