tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Te-ai banat si ai revenit........ de fapt te apucase iar nebunia si visai ca esti îndrăgostită de Admin :rax2 ........lasa ca te apuca iar peste ceva timp =))Nu te fute gria ce este personal si intim intre mine si admin. El ma cauta pe mine atat pe mail,cat si pe forum, nu viceversa.Si eu nu sunt genul sa stau intr-un si dupa un barbat, oricine ar fi si orice sentimente ar fi la miloc. Sunt o femeie cu prea multe optiuni.Acu nu te mai baga in seama cu mine ca eu nu cresc valoarea conturilor de pierde vara cu reputatia contului meu. Ignore list add item 2 6 Link spre comentariu
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Nu te fute gria ce este personal si intim intre mine si admin. El ma cauta pe mine atat pe mail,cat si pe forum, nu viceversa.Si eu nu sunt genul sa stau intr-un si dupa un barbat, oricine ar fi si orice sentimente ar fi la miloc. Sunt o femeie cu prea multe optiuni.Acu nu te mai baga in seama cu mine ca eu nu cresc valoarea conturilor de pierde vara cu reputatia contului meu. Ignore list add itemAi o reputație extraordinară =)) 2 1 Link spre comentariu
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 La fiecare postare îți dau.... BANG!! un minus 2 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Iar a aparut sclerozata asta de tigress ))) ??? 3 2 Link spre comentariu
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Iar a aparut sclerozata asta de tigress :)))) ???Îți era dor de ea ? =)) 3 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Te-ai banat si ai revenit........ de fapt te apucase iar nebunia si visai ca esti îndrăgostită de Admin :rax2 ........lasa ca te apuca iar peste ceva timp =))😂😂😂 oare mai sufera dupa P. ?Si cele 10.000 de "puncte" acordate ? 😂🤔😴🔠3 2 Link spre comentariu
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Spre deosebire de o oxidata dincolo de scalp,careia ii se dezvolta licheni lanceziti in loc de axoni(da cu google ca nu intelegi ce vorbesc evident) eu ma mai si deloghez sau renunt la conturi nu traiesc pe nimfomane forum 24 pe 7.Si promit ca asta e unica replica adresata balariei de Ines pt ca e o dumb bimbo care merita doar sa vocifereze singura neintrerupta. Adica nici macar sa nu ii spuna omul cat de jalnica este. Strict ignore.E prea plictisitoare, golita de esenta si mai are si ochii aruncati in cap prin prastie, strabista. In ciuda acestui fapt e bine ca ea se crede inca frumoasa si ca are norocul omului prost. E atat de proasta ca nu constientizeaza cat de proasta este atat incat sa sufere din cauza asta 1 6 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Imi vine sa plang ))) da nu mai rau de cum o faceai tu dupa P..Mu te pot intrece )))) Link spre comentariu
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 hashtag dealing with losers. :) 1 6 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 hashtag dealing with losers. :)Da, e tot contul meu :))) te oftici :))))?) Link spre comentariu
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Singurul pe care l-am apreciat plusand/ minusand compulsiv ca sa zic asa a fost cel care a dat startul si a setat moda la asa ceva inainte de sp-uri adica cu conturile verzi cu beneficii extra asta inseamna sa fii mafiot etc. El mi-a bagat cateva mii de likeuri mie si tantricei se vedea ca e fan si una si alta si mi-a plusat pe contul original orice postare nu continea insulta sau injurie. Pentru ca da cand am aparut pe forum se vede cu ochiul iber ca erau gasibile mii de postari fara asa ceva. Tot el a minusat i n b ulk o serie de useri vechi prietre care si prieteni ai mei ca daywalker. lazolalta cu prieteni ai sai trole,machu, marean si multi altii,dar isi alegea useri de sex masculin care chiar injurau cand se mai certau pe aici. Si omul nu imi parea dus cu pluta. Avea mult mai putin de 50 postari in total in care se vede ca e cerebral si citit, foarte scurte la obiect si nu intra in conflicte. Se ocupa doar de puncte ) 1 6 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Singurul pe care l-am apreciat plusand/ minusand compulsiv ca sa zic asa a fost cel care a dat startul si a setat moda la asa ceva inainte de sp-uri adica cu conturile verzi cu beneficii extra asta inseamna sa fii mafiot etc. El mi-a bagat cateva mii de likeuri mie si tantricei se vedea ca e fan si una si alta si mi-a plusat pe contul original orice postare nu continea insulta sau injurie. Pentru ca da cand am aparut pe forum se vede cu ochiul iber ca erau gasibile mii de postari fara asa ceva. Tot el a minusat i n b ulk o serie de useri vechi prietre care si prieteni ai mei ca daywalker. lazolalta cu prieteni ai sai trole,machu, marean si multi altii,dar isi alegea useri de sex masculin care chiar injurau cand se mai certau pe aici. Si omul nu imi parea dus cu pluta. Avea mult mai putin de 50 postari in total in care se vede ca e cerebral si citit, foarte scurte la obiect si nu intra in conflicte. Se ocupa doar de puncte :))Exact cumO sa se ocupe acum altii de voi . Doar cu puncte . Link spre comentariu
d e v i s Reputație: 630 Postat Noiembrie 6, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Singurul pe care l-am apreciat plusand/ minusand compulsiv ca sa zic asa a fost cel care a dat startul si a setat moda la asa ceva inainte de sp-uri adica cu conturile verzi cu beneficii extra asta inseamna sa fii mafiot etc. El mi-a bagat cateva mii de likeuri mie si tantricei se vedea ca e fan si una si alta si mi-a plusat pe contul original orice postare nu continea insulta sau injurie. Pentru ca da cand am aparut pe forum se vede cu ochiul iber ca erau gasibile mii de postari fara asa ceva. Tot el a minusat i n b ulk o serie de useri vechi prietre care si prieteni ai mei ca daywalker. lazolalta cu prieteni ai sai trole,machu, marean si multi altii,dar isi alegea useri de sex masculin care chiar injurau cand se mai certau pe aici. Si omul nu imi parea dus cu pluta. Avea mult mai putin de 50 postari in total in care se vede ca e cerebral si citit, foarte scurte la obiect si nu intra in conflicte. Se ocupa doar de puncte :))Vand puncte "pozitive"! Accept plata in natura! 😂😂 4 Link spre comentariu
tigrese Reputație: -433 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:guess?! Oras:guess?! Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Vand puncte "pozitive"! Accept plata in natura! Multam,dar nu am ce face cu ele. In afara de cand aveam cont purpuriu si imparteam pct din dotare la toata lumea pana le epuizam zilnic nu imi servesc la nimic 1 5 Link spre comentariu
d e v i s Reputație: 630 Postat Noiembrie 6, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Multam,dar nu am ce face cu ele. In afara de cand aveam cont purpuriu si imparteam pct din dotare la toata lumea pana le epuizam zilnic nu imi servesc la nimicNici mie nu imi servesc la nimic dar le vand 😂😂 PS: glumesc cu plata in natura... ....vreau cash...😂😂 Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Obosit rau 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Multam,dar nu am ce face cu ele. In afara de cand aveam cont purpuriu si imparteam pct din dotare la toata lumea pana le epuizam zilnic nu imi servesc la nimicAici erai , tigreso :)))))) Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 o stare de....kkt Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 o stare de....kkt:( 2 2 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Eu am chef de minusat ... 3 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 6, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Eu am chef de minusat ......Si n-ai pe cine! 6 17 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 6, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Doar 7 postari pot face? 👀 6 17 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 ...Si n-ai pe cine!Incep cu tine . 2 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 6, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Incep cu tine .Si de ce imi spui? 6 17 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum