Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Mare bandita. Hoata de inimi.

Mainile sus, chilotii jos ! Azi imi intru in rolul de hoata de inimi. Costumata adecvat, te voi deposeda de haine, de 100 de euro  pe ora si de sperma. Sunt o mare bandita. Scula la vedere ! Da-mi tot ce ai in testicule ! Te voi lasa cu ele goale. Vreau sa imi dai tot ce ai in ele, pana la ultima picatura.Daca nu vrei sa imi dai tot ce ai in ele, de bunavoie, te voi forta sa o faci. Daca incerci sa strigi dupa ajutor, te voi lega la gura cu banda adeziva speciala ori iti voi acoperi gura cu pasarika mea sau iti voi baga in gura chilotii mei.  Sunt o hoata perversa. Stai la pamant, cu mainile la ceafa, ca vreau sa te violez pe la spate, cu strapon-ul ! Daca te zbati, te leg de maini si de picioare sau mai chem o hoata sa te praduim de sperma impreuna.

0737662980

:hug1

100 euro / ora

Imagini atasate
  • post-248414-0-28270000-1510046709.jpg
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mainile sus, chilotii jos ! Azi imi intru in rolul de hoata de inimi. Costumata adecvat, te voi deposeda de haine, de 100 de euro pe ora si de sperma. Sunt o mare bandita. Scula la vedere ! Da-mi tot ce ai in testicule ! Te voi lasa cu ele goale. Vreau sa imi dai tot ce ai in ele, pana la ultima picatura.Daca nu vrei sa imi dai tot ce ai in ele, de bunavoie, te voi forta sa o faci. Daca incerci sa strigi dupa ajutor, te voi lega la gura cu banda adeziva speciala ori iti voi acoperi gura cu pasarika mea sau iti voi baga in gura chilotii mei. Sunt o hoata perversa. Stai la pamant, cu mainile la ceafa, ca vreau sa te violez pe la spate, cu strapon-ul ! Daca te zbati, te leg de maini si de picioare sau mai chem o hoata sa te praduim de sperma impreuna.

0737662980

100 euro / ora

Imagini atasate

Siana fără supărare dar pe topicul asta trebuie sa spui cum te simți , nu sa îți pui anunț 🙄🙄

Dacă vrei anunț cumpărați cont verde și pune pe topicul unde trebuie .

• Like 38
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Mainile sus, chilotii jos ! Azi imi intru in rolul de hoata de inimi. Costumata adecvat, te voi deposeda de haine, de 100 de euro  pe ora si de sperma. Sunt o mare bandita. Scula la vedere ! Da-mi tot ce ai in testicule ! Te voi lasa cu ele goale. Vreau sa imi dai tot ce ai in ele, pana la ultima picatura.Daca nu vrei sa imi dai tot ce ai in ele, de bunavoie, te voi forta sa o faci. Daca incerci sa strigi dupa ajutor, te voi lega la gura cu banda adeziva speciala ori iti voi acoperi gura cu pasarika mea sau iti voi baga in gura chilotii mei.  Sunt o hoata perversa. Stai la pamant, cu mainile la ceafa, ca vreau sa te violez pe la spate, cu strapon-ul ! Daca te zbati, te leg de maini si de picioare sau mai chem o hoata sa te praduim de sperma impreuna.

0737662980

100 euro / ora

Imagini atasate

Plătești 100€ pă oră? Subțire, mai bagă și poate ne-țelegem.

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta

Siana fără supărare dar pe topicul asta trebuie sa spui cum te simți , nu sa îți pui anunț

Dacă vrei anunț cumpărați cont verde și pune pe topicul unde trebuie .

E atat de disperata si moarta de foame,ca nu mai stie unde sa-si mai posteze anunt ca sa fie si ea cat mai vizibila :slap2

• Like 7
  • Minus 12
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/23172784_1945203212395731_6314431516323968622_n.jpg?oh=2d055332298e0e0cfca114563cb4a251&oe=5AAD7F21 :laugh2

Asta da, gandire pozitiva! :) :)

Link spre comentariu

Am citit pe un topic, ca o matracuca face FK pentru suma modica de 50 RON, iar mosnegii, se stiu ei care :), sunt in extraz.

Cum :) mea sa fie viata unui semicomatos, care se bucura, daca o copila, ce poate sa-i fie nepoata, accepta sa-i ia moaca-i deshidratata-n limba, pentru 50 de RON?

Ma simt bine.

Vai de viata voastra.

În cazul tău ar fi 500. Modic, dealtfel. Oricum ar rămâne cu sechele.

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator beraru
Reputație: 0

La mine e aproape 1, as mai fura cateva ore de somn. Din pacate nu prea pot sa alung agitatia dupa o zi de munca.

N-am stiut ca exista "la tine".

Cat despre amestecul muncii in somn... boala grea. Eu unu', nu m-am agitat nici in ziua/noaptea in care mi-am uitat portofelul, plin cu bani, pe birou.

As intelege, in schimb, daca e vorba despre afacerea ta.

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:Unde imi doresc
  • Oras:Unde imi doresc

N-am stiut ca exista "la tine".

Cat despre amestecul muncii in somn... boala grea. Eu unu', nu m-am agitat nici in ziua/noaptea in care mi-am uitat portofelul, plin cu bani, pe birou.

As intelege, in schimb, daca e vorba despre afacerea ta.

Nu e afacerea mea, dar din pacate uneori viata altora e in mana ta...

" La mine" :) , da, pe aici pe unde sunt.

Somn usor!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...