Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Dupa o zi de lucru, inclusiv vreo 400 km batuti pe muchie... putin obosit, dar in ansamblu BINE :)

*NOTA - am in fata prima blonda din aceasta seara, aburita de rece ce e - si tin sa o dedic cu respect colegului llexus, care mai devreme dimineata a fagaduit ca se va gandi la mine in acest sens, pentru ca-mi facuse pofta...  :laugh2

:beex2

Link spre comentariu
  • Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti

si tin sa o dedic cu respect colegului llexus, care mai devreme dimineata a fagaduit ca se va gandi la mine in acest sens, pentru ca-mi facuse pofta...  :laugh2

Pula lui,a si uitat de tine....e in cap la ora asta....dupa atatea blonde,desigur =))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Dupa o zi de lucru, inclusiv vreo 400 km batuti pe muchie... putin obosit, dar in ansamblu BINE :)

*NOTA - am in fata prima blonda din aceasta seara, aburita de rece ce e - si tin sa o dedic cu respect colegului llexus, care mai devreme dimineata a fagaduit ca se va gandi la mine in acest sens, pentru ca-mi facuse pofta...  :laugh2

Am si eu o blonda germanica in fata si-mi place la nebunie... Asa ca nu esti singur

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti

Cam stresata... 

Am 3 lucruri importante de rezolvat azi si nu sunt sigura ce metoda sa aplic, imi sta pe creier!  :slap2

In cateva ore rezolv 2, a 3-a ramane mai pe seara...

Plm.  :256

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...